Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور درباره واکنش بازنشستگان نسبت به طرح جدید مجلس مبنی بر بازگردانی ۱۷ هزار میلیارد تومان از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که دولت بابت رد دیون به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده بود، اظهار کرد: دولت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به سازمان تأمین اجتماعی دارد و اگر این بدهی خود را به موقع پرداخت کرده بود، اکنون می‌توانستیم در بازار سرمایه سرمایه‌گذاری کنیم تا تمامی مشکلات درمان سازمان تأمین اجتماعی مرتفع و نگرانی‌های ما در خصوص بازنشستگان حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور با بیان اینکه پول سازمان تأمین اجتماعی سال‌هاست توسط دولت بلوکه شده و باید فکری در این خصوص کرد، گفت: در قانون بودجه سال ۹۹ مصوب شد ۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی جهت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پرداخت شود، در حالی که تنها ۳۲ هزار میلیارد تومان از آن در قالب ۹ شرکت اختصاص یافت، هرچند که این شرکت‌ها هنوز انتقال پیدا نکرده و حتی برخی از آن‌ها مشکل ساز هستند.

بیات بیان کرد: حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی کمتر از تمامی بازنشستگان است و از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که از دولت دریافت کردیم ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را برای اجرای متناسب سازی در مرحله اول در نظر گرفتیم و بخشی از این پول برای افزایش بن خواربار و مسکن اختصاص یافت و ۱۴ هزار میلیارد تومان آن برای افزایش حقوق بازنشستگان از منابع متناسب سازی در نظر گرفته شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سازمان تأمین اجتماعی ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بازنشسته دارد، بودجه این سازمان برای متناسب‌سازی ۱۴ هزار میلیارد تومان است، در حالی که دولت برای همسان سازی حقوق بازنشستگان صندوق کشوری با داشتن یک میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته، مبلغی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان را اختصاص داده و همسان سازی را برای این گروه از بازنشستگان اجرا کرده است.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور ادامه داد: بعد از اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، برخی از بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور به احکام اعتراض کردند که اعتراض آن‌ها به حق بود و در نهایت احکام اصلاح و این مشکل نیز حل شد.

بیات با بیان اینکه اخیراً در کمیسیون مجلس شورای اسلامی طرحی مطرح شده مبنی بر اینکه از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که دولت به تأمین‌ اجتماعی بابت رد دیون خود پرداخت کرده است، ۱۵ هزار میلیارد تومان آن باید برای پرداخت یارانه و حمایت از اقشار کم درآمد به دولت بازگردانده شود، افزود: با نمایندگان مجلس وارد مذاکره شدیم، نمایندگان‌ مجلس ادعا کردند که اگر این ۱۵ هزار میلیارد تومان را از بند "و" برداریم، از بند "ب" ۲۰ هزار میلیارد تومان پرداخت خواهیم کرد، در واقع منابعی را که در حال حاضر به ما پرداخت شده، می‌خواهند بگیرند و قول منابعی که هنوز مصوب نشده را می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش صعودی اقلام ضروری، زندگی برای بازنشستگان ما سخت شده است، اضافه کرد: بعد از سال‌ها توانستیم این بودجه را برای اجرای متناسب‌سازی دریافت کنیم، هرچند این کم است و فقط توانستیم حقوق بازنشسته‌ها را با ۳۰ سال سابقه به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برسانیم و این در حالی است که یک بازنشسته کشوری با ۳۰ سال سابقه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کند.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور گفت: بازنشستگان تأمین اجتماعی به این مسئله اعتراض دارند، چرا که یک تبعیض بین بازنشستگان صورت گرفته است. دولت اگر بودجه برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ندارد، چرا حقوق بازنشستگان کشوری را افزایش می‌دهد و اگر بودجه دارد بدهی‌اش را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند.

بیات با اشاره به اینکه نسبت به طرح جدید مجلس گلایه داریم، چرا که بعد از سال‌ها متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی انجام شده است، افزود: با این اقدام مجلس، حتماً در پرداخت حقوق بازنشستگان به مشکل بر می‌خوریم و توقع داشتیم اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی فقط به یک مرحله ختم نشود و بتوانیم مراحل بعدی را نیز طی کنیم و با این افزایش حقوق به پایه حقوق بازنشستگان اضافه شود.

وی با تأکید بر اینکه از نمایندگان مجلس تقاضا داریم دست به پول بازنشستگان نزنند، بیان کرد: اگر می‌خواهند کمکی کنند، کمک کنند؛ در غیر این صورت به پول ما دست نزنند و مصرانه خواستار این هستیم که از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که در جهت بند "و" به سازمان تأمین اجتماعی تخصیص یافته ریالی بر ندارند و برای طرح‌های حمایتی خود از منابع دولتی استفاده کنند.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور خاطرنشان کرد: بعد از سال‌ها توانسته‌ایم دست و پا شکسته همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را اجرا کنیم و می‌خواهیم که این مسئله تداوم پیدا کند و نمایندگان مجلس از بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز حمایت کنند.


 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی تأمین اجتماعی بازنشستگان نمایندگان مجلس تأمین اجتماعی کانون عالی بازنشستگان کشور سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۲ هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی اجرای متناسب سازی نمایندگان مجلس همسان سازی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص

دکتر فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی‌ و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم  و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است. به این ترتیب سهم موردتعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام.آر.آی و ... به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنور در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام.اس، سرطان، اوتیسم و  بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد