Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: بررسی آخرین وضعیت گودهای پرخطر منطقه 6 نشان می دهد که تا به حال حکمی مبنی بر پرکردن آنها از سوی مقام قضایی صادر نشده، گودهایی که اغلب چند ده سال است که به حال خود رها شده اند.
محمدرضا قاسمی، معاون معماری و شهرسازی منطقه 6 درباره گودهای پرخطر این منطقه به خبرنگار شهر گفت: در مجموع در منطقه 6 حدود 11 گود پرخطر وجود دارد که دو مورد از این گودها در ناحیه یک قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آن ها متعلق به یک شرکت ساختمانی است و دیگری نیز در خیابان قرنی واقع شده که متعلق به بانک شهر است.
او با بیان اینکه در ناحیه 2، حدود چهار گود پرخطر وجود دارد که بزرگترین آنها گود حجاب در تقاطع بلوار کشاورز و حجاب است، افزود: این گود از اوایل انقلاب به حال خود رها شده و دست به دست چرخیده و در حال حاضر در اختیار قرارگاه خاتم الانبیا است که به تازگی از طرف مالک در خواست صدور پروانه شده و به نظر می رسد در حال تعریف پروژه ای 25 طبقه هستند.
قاسمی ادامه داد: در خیابان ولیعصر جنب بزرگمهر نیز گودی واقع شده که متعلق به بنیاد نیکوکاری قائم است و 10 سال است که پروژه اش متوقف است. همچنین، گود خیابان زرتشت در حال تغییر نقشه است و علاوه بر آن در بلوار کشاورز نیز گودی متعلق به بانک پارسیان قرار دارد که 11 سال است بلاتکلیف مانده است.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری منطقه 6 با بیان اینکه چهار گود پرخطر در ناحیه 5 و یک گود نیز در ناحیه 6 قرار دارد، عنوان کرد: برای رفع خطر مطابق بند 14 ماده 55 قانون شهرداری ها مکاتباتی با دستگاه قضایی برای اخذ دستور قضایی دباره تعیین تکلیف گودهای پرخطر منطقه انجام شده است. مثلا برای یکی از گودهای ناحیه 2 نامه نگاری انجام شده و دستور قضایی حاکی از این است که باید از مالک برای اقدام و بررسی دعوت شود.
او با بیان اینکه پس از جلسه با مالک، دوباره نیاز به دستور قضایی برای اقدام بعدی است، یادآور شد: سرانجام با صدور دستور قضایی می توان گود را با خاک پر کرد و شهرداری سرخود نمی تواند اقدامی در این باره انجام دهد. کاری که شهرداری انجام داد این است که دور این ملک ها را با هزینه خودش حصار کشی کرد تا از سقوط افراد و خودروها به داخل آنها جلوگیری کند اما خطر ریزش همچنان وجود دارد. این درحالی است که به دلیل جنبه عمومی داشتن بسیاری از این گودها حکم های قضایی با احتیاط داده می شود و هیچ حکمی تا بحال مبنی بر پر کردن گودها در منطقه صادر نشده است.
خبرنگار: علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دستور قضایی منطقه 6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رییس کل دادگستری استان مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری استان بر اهمیت و ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضایی در دادگستری استان تاکید کرد و گفت: در راستای نیل به اهداف سند تحول قضایی فرایند به رسیدگی پرونده‌ها باید به گونه‌ای باشد که در کمترین زمان و با دقت فراوان انجام شود.


عباس پوریانی افزود: سند تحول قضایی و برنامه عملیاتی سال۱۴۰۳ باید به صورت مشخص برای هریک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم
وی خاطرنشان کرد: مقدمات اجرای موضوعات و بند‌های مختلف سند تحول قضایی دراستان باید در اسرع وقت فراهم و تبیین شود و مهم‌ترین و اثربخش‌ترین راهکار‌های سند تحول به صورت منظم در دستور کار هریک از مجریان و معاونان قرار گیرد
دکتر پوریانی به اهمیت ایجاد انگیزه درهمکاران قضایی و اداری اشاره کرد و گفت: بی شک اجرای درست سند تحول نیازمند انگیزه وهمت همکاران دادگستری استان است بر این اساس، توجه به همکاران و ایجاد انگیزه در آنان برای اجرای مسئولیت‌های محول شده در سند تحول ضروری است.
وی همچنین اهمیت همکاری و تعامل بخش‌های مختلف بدنه دستگاه قضایی در اجرایی شدن سند تحول را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: انجام هریک از تکالیف محول شده در سند تحول به عهده همه ما است و باید پاسخگوی تک تک بند‌های مقرر در سند تحول باشیم.
رییس کل دادگستری استان مازندران افزود: درحوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم باید ازدستگاه‎های مختلف فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اقتصادی و اجرایی مطالبه گری و ازهمه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد تا دستگاه‌های مختلف به وظیفه خود به‎ درستی عمل کنند و درپی آن زمینه‎های بروز ناهنجاری‎های مختلف در جامعه وتشکیل پرونده‌های مختلف شکل نگیرد.
دکتر پوریانی همچنین بر اهمیت اجرای احکام قضایی، تقویت جایگاه دادسرا، به کارگیری قضات شجاع، انقلابی و نترس در دادسراها، مدیریت درست پرونده‌های قضایی، اتخاذ راهکار‌های مناسب در جهت کاهش اطاله دادرسی، رفع مشکلات مردم و همکاران قضایی تاکید کرد
شایان ذکر است سومین جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری کل استان مازندران با حضور کلیه اعضا و به منظور بررسی سند تحول قضایی و چگونگی اجرایی شدن برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار و در ابتدای جلسه هریک از اعضا به بیان نظرات و راهکار‌های پیشنهادی خود پرداختند.

دیگر خبرها

  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند
  • عملیات عمرانی بهسازی بزرگراه شهید باقری در منطقه ۸
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • سند تحول قضایی در مازندران اجرایی شود
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان