Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا این آموزش دهندگان که تعداد آنها حدود ۴۰ نفر بود با حضور در دفتر نماینده دزفول با اشاره به کمبود نیروی آموزش و پرورش این شهرستان خواستار پیگیری نماینده برای جذب آنها شد.

یکی از این افراد با بیان اینکه آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی که قبل از سال ۱۳۹۱ سابقه تدریس دارند، جذب شده‌اند، گفت: طبق اعلام آموزش و پروررش، دیگر آموزش دهندگان که بعد از این تاریخ در نهضت مشغول فعالیت شده‌اند، جذب نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوژان پیروزی با انتقاد از سخنان وزیر آموزش و پرورش مبنی بر اینکه برنامه‌ای برای جذب این افراد نداریم، افزود: طبق اعلام آموزش و پرورش، شهرستان دزفول بیش از ۷۰۰ معلم نیاز دارد ولی تعداد نهضتی‌ها به ۱۰۰ نفر هم نمی‌رسد که می‌توان با جذب این افراد بخشی از کمبودها را جبران کرد.

این آموزش دهنده نهضت سوادآموزی با بیان اینکه دوره‌های ضمن خدمت متعددی گذرانده‌ایم، گفت: ما با مدارک دانشگاهی کارشناسی، کارشناسی ارشد و حتی دکتری، جوانی خود را برای آموزش بازماندگان تحصیل گذاشتیم ولی هیچ کس قدردان زحمات ما نیست.

وی افزود: برخی از معلمان با وجود بازنشستگی ۲ شیفت در مدرسه تدریس میکنند که به طور قطع در شیفت دوم کارایی لازم را ندارند.
پیروزی با اشاره به شیوع کرونا اظهارداشت: اغلب سوادآموزان از امکاناتی نظیر تبلت برخوردار نیستند لذا با وجود شیوع کرونا مجبور به برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری هستیم.
وی یکی دیگر از مشکلات آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی را کوچ‌رو بودن تعداد زیادی از سوادآموزان دانست و افزود: با توجه به اینکه دستمزد ما درصورت قبولی سوادآموز در امتحان داده می‌شود، اغلب هنگام برگزاری امتحان، سوادآموزان کوچ می‌کنند و زحمات ما بدون دستمزد می‌ماند.

نماینده آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی دزفول با اشاره به پیگیری‌های بی‌نتیجه خود برای تبدیل وضعیت گفت: مشکل ما فقط از طریق مجلس برطرف می‌شود لذا انتظار داریم نماینده دزفول همراه با سایر نمایندگان اقدامات لازم را برای تصویب قانون و یا الحاقیه برای جذب آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی انجام دهند.

وی خواستار پرهیز از انتقال معلم از دیگر شهرستان‌ها به دزفول شد و افزود: مسوولان بالادستی باید کمبود نیرو را در دزفول احساس کنند ولی متاسفانه نیروهای مازاد دیگر شهرستان‌ها به دزفول منتقل می‌شوند.  

پیروزی بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا تعداد سوادآموزان کاهش چشمگیری داشته است ولی نهضت ما را تهدید می‌کند اگر کلاس نگیرید، افرادی جایگزین شما می‌شوند.

یکی دیگر از آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه برخی معلمان رسمی همزمان در چهار کلاس مجازی تدریس می‌کنند، گفت: اگر شرایط به حالت عادی برگردد و کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شوند، معلوم نیست آموزش و پرورش چگونه می‌خواهد این کمبود نیرو را جبران کند. 

لیدا صابری با بیان اینکه ماهانه ۷۰۰ هزار تومان برای رفتن به نقاط دوردست کرایه داده‌ام، افزود: فقط به امید اینکه روزی در آموزش و پرورش استخدام شوم این مشکلات را به جان خریده‌ام چراکه دستمزد پرداختی به اندازه هزینه‌ها نیست.
وی ادامه داد: یکی از آموزش دهندگان هنگام رفتن به محل آموزش سوادآموزان در یک سانحه رانندگی دچار جراحت و خسارت ۳۰۰ میلیون تومانی شد ولی هیچ کس پاسخگوی او نبود و کمکی به به او نکرد.

کارشناس مسئول اداری و تشکیلات آموزش و پرورش دزفول نیز در جمع آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی گفت: سازمان اداری و استخدامی شاخص‌هایی را برای جذب نیرو تعریف کرده است که ما موظف به اجرای بخشنامه هستیم.
موسی کایدخورده با بیان اینکه جذب نیرو برعهده مناطق نیست، افزود: آموزش و پرورش دزفول با کمبود نیرو مواجه است و برای رفع این مشکل و جذب آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی سال گذشته و امسال با استان مکاتبه کردیم ولی آقای وزیر تکلیف را مشخص کرد.
وی رفع این مشکل و پیگیری نمایندگان مجلس برای تغییر در قانون را فرآیندی زمانبر عنوان و بیان کرد: برای اعمال مدارک تحصیلی از سال ۹۴ در سطح کشور پیگیری‌هایی آغاز شده ولی هنوز به نتیجه نرسیده‌اند لذا نباید انتظار داشت این مشکل در زمانی محدود با یک نامه نماینده برطرف شود.

کارشناس مسئول اداری و تشکیلات آموزش و پرورش دزفول جذب نیرو در برخی شهرستان‌ها را غیرقانونی دانست و افزود: شهرستان دزفول زیر بار جذب غیرقانونی نیرو نرفت که اگر می‌رفت اکنون باید پاسخگوی حق‌های ضایع شده می‌بود.
وی در پاسخ به دغدغه یکی از آموزش دهندگان نهضت مبنی بر خودداری از انتقال معلم به دزفول از دیگر شهرستان‌ها گفت: انتقالی منع قانونی ندارد؛ امسال ۲ نفر ورودی و چهار نفر جابه جایی در آموزش و پرورش دزفول داشته‌ایم.
مسوول دفتر نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در جمع آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی گفت: طبق اعلام آموزش و پرورش، شهرستان دزفول با کمبود بیش از ۷۰۰ معلم و حدود ۴۰۰ مستخدم مواجه است.

حسن فرشادی ارائه پیشنهاد به آموزش و پرورش برای استفاده از افراد شاغل را یادآور شد و افزود: نماینده دزفول پیگیری‌های زیادی از دزفول تا تهران برای جذب آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی انجام داده است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه وزیر آموزش و پرورش تکلیف را مشخص کرده ولی هرگز ناامید نمی‌شویم و پیگیری‌ها را ادامه می‌دهیم.

مسوول دفتر نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل دزفول از همه شهرستان‌های خوزستان بیشتر است چون در سال‌های گذشته اقدامی برای رفع این مشکلات صورت نگرفته است.

آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی دزفول در پایان خواستار پیگیری نمایندگان استان خوزستان به ویژه نماینده دزفول برای رفع مشکل خود شدند.

برچسب‌ها مدارس دزفول خوزستان سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دزفول خوزستان سازمان نهضت سواد آموزی مدارس دزفول خوزستان سازمان نهضت سواد آموزی اخبار کنکور آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش دزفول نماینده دزفول شهرستان ها کمبود نیرو پیگیری ها برای جذب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره این شرکت با اعلام این خبر گفت برای نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی امیرکبیر در دستور کار قرار گرفت تا با اجرای این کار بزرگ و بی نظیر، کمک شایانی به ارتقای سطح شغلی این عزیزان شده باشد.
سعید صادقی با اشاره به انجام مراحل پایانی این فرایند خاطرنشان کرد تا کنون قرارداد ۷۵۰ نفر از کارکنان به صورت مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر منعقد شده است و امیدواریم تا پایان خرداد ماه و یک ماه زودتر از موعد مقرر مراحل اداری و جذب نفرات باقیمانده نیز پایان پذیرد که با این احتساب در مجموع بالغ بر ۱۲۰۰ نفر از این موضوع منتفع خواهند شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته پیرامون تبدیل وضعیت قرارداد ایثارگران یادآور شد: در سال۱۴۰۲ تبدیل وضعیت کلیه ایثارگران شاغل در این شرکت در راستای دستورالعمل بند «و» تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور صورت پذیرفت که امیرکبیر به عنوان اولین شرکت اقدام به این کار نمود.

صادقی در ادامه تصریح کرد با اجرای این پروسه طیف گسترده ای از کارکنان شاغل در بخشهای فنی و مهندسی بسته بندی و بارگیری و همچنین نیروهای خدماتی مشمول تبدیل وضعیت خواهند شد و این خبر خوش می تواند در
انگیزه کاری کارکنان تاثیر بسزایی داشته باشد.
شایان ذکر است شرکت پتروشیمی امیرکبیر تولیدکننده متنوع ترین محصولات پلیمری شامل پلی اتیلن سنگین پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن سبک خطی در سطح کشور است که با ارائه محصولات خود در بازارهای داخلی و خارجی، جایگاه مهمی در صنعت پتروشیمی ایران را داراست.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902967

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلم باید به فرهنگ همگانی تبدیل شود
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات