Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@02:41:19 GMT

ربات چرخ پره ای از هر مانعی بالا می‌رود

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۶۶۱۰

ربات چرخ پره ای از هر مانعی بالا می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، اگر چه ربات‌های امروزی در زمینه حرکت بر روی سطوح ناهموار به موفقیت‌های زیادی دست یافته اند، اما هنوز هم در این زمینه با چالش‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند. برای غلبه بر این مشکل ربات خاصی ساخته شده که چرخ‌های آن در صورت لزوم به پره های چنگک مانند مبدل می‌شوند تا بتوانند موانع و شیب‌های تند را پشت سر بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ربات که α-WaLTR نام گرفته، در قالب برنامه رباتیک آزمایشگاه دارپای ارتش آمریکا ساخته شده است. سرعت بالا و بهره وری مناسب مزیت دیگر این ربات است که برای انجام عملیات امداد و نجات و اکتشاف نیز مناسب است.

ربات یادشده از صخره‌ها نیز به راحتی عبور می‌کند و البته می‌تواند کاربردهای نظامی نیز داشته باشد. نمونه اولیه این ربات در فوریه سال آینده میلادی تکمیل خواهد شد.

کد خبر 5057338

منبع: مهر

کلیدواژه: ربات رباتیک ایالات متحده امریکا امداد رسانی ویروس کرونا تحقیقات علمی واکسن کرونا نوآوری حاکمیت سایبری اینترنت فناوری فضایی ایرانسل هوش مصنوعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری 5G تولید دانش بنیان ایالات متحده امریکا فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟