Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@03:35:35 GMT

بلاهایی که کرونا برسرپوست می‌آورد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۲۳۶۶

یک متخصص پوست گفت: ویروس کرونا می‌تواند باعث ایجاد برخی تغییرات پوستی شود که بیماری‌ها و ضایعات پوستی دیگر را تقلید می‌کنند. ناطقان: زهره نیک بخت، متخصص پوست، مو و زیبایی درباره  توصیه‌هایی در ارتباط با مشکلات پوست و مو در فصل سرما اظهار کرد: با توجه به مصرف زیاد الکل و شست‌وشوی مداوم دست‌ها به دلیل شیوع کرونا و همچنین وجود فصل سرما باید کارهایی را برای جلوگیری از بیماری‌هایی نظیر اگزما  انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: اگزما‌  بیماری شایع است که در خانم‌های خانه دار که با انواع شوینده‌ها در ارتباط هستند، بیشتر دیده می شود. البته کودکانی که فوتبال یا والیبال بازی می‌کنند و با خاک سر و کار دارند با گذشت زمان به این عارضه مبتلا می شوند. طبق تحقیقات، شست‌وشوی مداوم دستها باعث خشکی سطح پوست می شود و گاهی با خارش و عفونت همراه است.

نیک بخت بیان کرد: با توجه به اینکه شست‌وشو جزو کار‌های ضروری در دوران کرونا محسوب می شود، باید بعد از شست‌وشو و خشک کردن دست حتما با یک کرم مرطوب کننده معلومی  رطوبت لازم را به دست هایمان  برسانیم تا جلوی شیوع اگزما را بگیریم.

او گفت: به دلیل استفاده طولانی مدت از ماسک احتمال بروز خشکی پوست و کیست‌های میلیا که کیست عرق هم گفته می‌شود، وجود دارد بنابراین باید بعد از  شست‌وشوی دست و یا صورت از کرم مرطوب کننده، استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید

    ویتامین‌هایی که پوست شما را شفاف می‌کنند

ریزش مو همزمان با تغییر فصل

نیک بخت با بیان اینکه با تغییر فصل دچار ریزش مو می‌شویم، گفت: بیماری های عفونی در پاییز به دلایل  عفونت‌های مجرای تنفسی، سرما خوردگی و آنفلوانزا که همیشه وجود داشته است، اتفاق می افتد. اما امسال به دلیل وجود کرونا  عفونت از طریق مجاری تنفسی و سینوس، دهان و بینی حتی گوش و چشم می تواند انتقال پیدا کند، بنابراین می‌تواند ریزش موی شدیدی ایجاد کند.

این پزشک متخصص پوست مو ادامه داد: اگر ریزش موی شما بیش از حد نرمال باشد حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید. در صورتی که پس از مراجعه به پزشک و انجام بررسی‌های لازم، تشخیص بیماری خاصی برای شما داده شد، به دنبال شروع درمان باشید.

او گفت: خیلی از افراد که به دلیل ریزش مو مراجعه می‌کنند، بعد از یکی دو ماه  متوجه می شوند که در معرض تماس با ویروس بودند و کرونا گرفته اند یا بعدا مراجعه کردند به پزشک و متوجه شدند تمام آزمایش هایشان مثبت است و بعد از بهبودی تازه ریزش مو پیدا می‌کنند.

نیک بخت تاکید کرد: بنابراین می‌توان گفت که ریزش مو یکی از علائم ابتلا به کروناست. این ویروس هنوز ناشناخته است، بنابراین بهترین توصیه این است که در منزل مانده و از  پزشک خانوادگی کمک گرفته شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: کرونا ، بلا ، پوست و مو

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا بلا پوست و مو ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۲۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟

زی‌سان: پرگابالین چیست و چه کاربردی دارد؟ پرگابالین برای درمان بیماری‌هایی مانند صرع، درد‌های عصبی (نوروپاتیک) و اضطراب استفاده می‌شود.

به گزارش زی‌سان به نقل از بی بی سی؛ این دارو به صورت قرص، کپسول یا به شکل مایع عرضه می‌شود و بسته به برند کارخانه تولیدکننده ممکن است با نام لیریکا یا نام‌های دیگر (Alzain, Axalid, Signature) نامیده شود.

عوارض پرگابالین چیست؟

برخی پرگابالین را والیوم یا «باد» (Bud) جدید (مانند آبجوی بادوایزر) می‌نامند، زیرا می‌تواند مانند آرام‌بخش‌ها و الکل، احساس آرامش در مصرف‌کنندگان ایجاد کند.

مصرف بیش از حد آن - به ویژه هنگامی که با سایر دارو‌های خیابانی (غیرقانونی) که اثر آرام‌بخشی نیز دارند ترکیب شود - می‌تواند باعث خواب‌آلودگی و مشکلات تنفسی شود.

مصرف هم‌زمان مواد افیونی و پرگابالین، تنفس را کند می‌کند. پادزهر اضطراری نالوکسان که برای خنثی کردن اثرات مواد اُپیوئیدی به کار می‌رود، هیچ تاثیری برای مقابله با اثرات پرگابالین ندارد.

آیا می‌توانید به پرگابالین معتاد شوید؟

اثر آرامش‌بخش پرگابالین – که گاهی اوقات آن را «نشئه ملایم» توصیف می‌کنند – می‌تواند باعث شود بعضی از مصرف‌کنندگان آن، ماهیت اعتیادآور آن به مرور زمان را دست کم بگیرند.

وابستگی به پرگابالین به ویژه برای کسانی که سابقه سوء مصرف مواد مخدر یا اعتیاد دارند خطرناک است.

چگونه می‌توانید آن را کنار بگذارید، و آیا عدم استفاده از آن سخت است؟

برای برخی افراد توقف مصرف پرگابالین سخت است.

عوارض قطع مصرف این دارو می‌تواند شامل تغییرات خلق‌وخو مانند عصبانیت و تحریک‌پذیری، اضطراب و وحشت و همچنین علائم فیزیکی مانند عرق کردن، حالت تهوع و لرز باشد.

کسی که می‌خواهد این دارو را ترک کند باید ابتدا با پزشک مشورت کنند.

نباید به طور ناگهانی مصرف پرگابالین را متوقف کنید مگر اینکه پزشک‌تان توصیه کند. میزان دارو معمولاً طی یک هفته یا بیشتر کاهش می‌یابد.

آیا پرگابالین بدون نسخه غیرقانونی است؟

در چندین کشور، از جمله بریتانیا، پرگابالین دارویی است که فقط با تجویز پزشک عرضه می‌شود، و نگهداری از آن بدون دلیلِ پزشکیِ معتبر، یک جرم کیفری است.

با این حال، این دارو بدون احتیاج به تجویز پزشک در داروخانه‌های چندین کشور در خاورمیانه و همچنین در بسیاری از ایالت‌های هند به فروش می‌رسد.

چند مورد مرگ و میر با پرگابالین مرتبط بوده‌اند؟

پرگابالین در سال ۱۹۹۳ در ایالات متحده و بریتانیا معرفی و عرضه شد.

مطالعه‌ای که توسط مجله پزشکی نیچر کامیونیکیشنز منتشر شده است تخمین می‌زند که میزان دوز‌های پرگابالین و داروی مشابه گاباپنتین که روزانه در سراسر جهان مصرف می‌شود بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ بیش از چهار برابر شده است.

بیش از هشت میلیون مورد پرگابالین در انگلستان در سال ۲۰۲۲ تجویز شد. در آن سال، ۴۴۱ مورد مرگ مربوط به این دارو در انگلستان و ولز گزارش شد.

در سال ۲۰۲۳، گزارش سالانه اوردوز استرالیا، ۸۸۷ مرگ مرتبط با پرگابالین گاباپنتین را بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ شناسایی کرد که ۹۳ درصد آن مربوط به پرگابالین بود.

اسناد بریتانیا در این زمینه حاکی از آن است که بیشترین مرگ و میر بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۰ مربوط به پرگابالین زمانی رخ داده است که این دارو در کنار داروی دیگری مانند متادون یا مورفین مصرف شده است.

در بسیاری از موارد، این دارو‌ها توسط پزشک تجویز نشده بودند.

کدام کشور‌های دیگر شاهد افزایش سوء مصرف پرگابالین بوده‌اند؟

استفاده از پرگابالین و گاباپنتین در صربستان بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ هر سال ۶۰ درصد افزایش یافت.

بر اساس داده‌های مرکز ملی کنترل مسمومیت، ۳۷۴ نفر بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ مسمومیت حاد ناشی از مصرف این دارو‌ها را داشتند. از این تعداد، ۹۶ درصد پرگابالین مصرف کرده بودند.

گزارش‌های رسمی حاکی از آن است که در عربستان سعودی و اردن نیز به طور فزاینده‌ای مورد سوء مصرف قرار می‌گیرد که عمدتاً توسط مردان جوان است.

در سال ۲۰۱۷، مرکز ملی توانبخشی امارات متحده عربی اعلام کرد پرگابالین و گاباپنتین رایج‌ترین دارو‌هایی هستند که افراد زیر ۳۰ سال سوء مصرف می‌کنند.

مقادیر زیادی پرگابالین غیرقانونی در امارات و کویت کشف و ضبط شده است.

در ماه مارس، ۲.۷۵ میلیون قرص از یک باند قاچاق در امارات متحده عربی کشف و ضبط شد.

در سال ۲۰۲۳، مقامات کویت ۱۵ میلیون کپسول پرگابالین و نیم تن دیگر از دارو را به شکل پودر کشف و ضبط کردند.

tags # اخبار سلامت و پزشکی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟