Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون هماهنگی بانک های خراسان شمالی گفت: مصارف بانک های این استان از منابع بانکی پیشی گرفته است.

"علی اصغر هدایتی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: هم اکنون نسبت مصارف به منابع بانکی 114 درصد است و در پایان شهریور این نسبت به 123 درصد رسید.

 

 

 رییس کمیسیون هماهنگی بانک های خراسان شمالی با بیان اینکه نسبت مصارف به منابع در استان در شهریورماه بدتر شده است، تصریح کرد: اگر بانک ها نسبت مصارف به منابع را رعایت نکنند بلافاصله بانک مرکزی با نرخ 34 درصد از ما مطالبه می کند و جریمه نیز اعمال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

هدایتی خواستار خط ویژه اعتباری شد و افزود: سیستم بانکی نباید درگیر جریمه شوند چرا که تاثیر زیادی در تراز مالی بانک های ما می گذارد.

 

 

رییس کمیسیون هماهنگی بانک های خراسان شمالی گفت: با وجود این که اقدامات خوبی انجام می‌دهیم اما این نسبت باعث می شود که تراز مالی ما در انتهای سال منفی شود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که میزان مصارف استان با توجه به پرداخت تسهیلات کسب و کارهای ناشی از شیوع کرونا رشد قابل توجهی داشته است.

 

 

 هدایتی افزود: بر اساس مصوبه، چهار هزار و 800 میلیارد تومان اعتبار برای این منظور در خراسان شمالی لحاظ شده است.

 

 

در استان خراسان شمالی 13 بانک جزو کمیسیون هماهنگی بانک های دولتی خراسان شمالی است.

 

 

 

پایان پیام/569

منبع: شبستان

کلیدواژه: مصارف و منابع بانکی منابع بانکی سرمایه گذاری کمیسیون هماهنگی بانک خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها تصویب شد