Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، رویترز نوشت که این هواپیما روز سه‌شنبه به وقت محلی ونزوئلا در این کشور فرود آمد.   رویترز این هواپیما را EP-FAB ۷۴۷ معرفی کرد و نوشت که شرکت هواپیمایی «فارس ایر قشم» مالک آن است.
آمریکا در سال ۲۰۱۹ فارس ایر قشم را به بهانه آنچه که انتقال تسلیحات به سوریه خوانده است، تحریم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«خوزه مانوئل اولیوارس» نماینده ایالت «وارگاس» در پیامی توئیتری نوشت که این هواپیما در فرودگاه «مایکوتیا» در این ایالت فرود آمد.   داده‌های سایت Flightradar۲۴ که پرواز هواپیماها را رصد می‌کند، نشان می‌دهد که این هواپیما ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی به سمت کاراکاس پرواز کرده است. این هواپیما یک شب قبل از تهران به پرواز در آمده و در تونس و جمهوری «کیپ ورده» در آفریقا توقف کرده بود.   رویترز نوشت: اوایل سال جاری بیش از ۱۲ پرواز از سوی شرکت ماهان ایر تجهیزاتی را به ونزوئلا برد تا به تعمیر پالایشگاه‌های آن کشور کمک کند. ایران همچنین ۲ ناوگان حامل سوخت به ونزوئلا فرستاده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ونزوئلا ایران هواپیمای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری به دولت این کشور توصیه کرد در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر بازنگری کند.

به گزارش اعتمادآنلاین، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.

کنعانی تصریح کرد: نهاد‌های آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهاد‌های ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف سازند.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشور‌ها و ملت‌ها، به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری نموده و مسئولانه رفتار کنند.

دیگر خبرها

  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟