Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود منصور صبح چهارشنبه در دومین روز همایش ملی آبخیزداری در ساری که به صورت مجازی در حال برگزاری است، با اشاره به اجرای عملیات آبخیزداری در ۳۰ میلیون هکتار از عرصه‌های کشور، افزود: میزان عملیات آبخیزداری در سال جاری رشد ۵۲ درصدی داشته است.

وی با عنوان این کنه برای پایداری سرزمین نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌ها هستیم، ادامه داد: این درحالی که برای مدیریت جامع یک حوزه آبخیز تلاش‌های یک دستگاه کافی نیست و باید همه دستگاه‌ها همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اظهار اینکه در بودجه سال آینده و برنامه هفتم، برای کاهش مخاطرات طبیعی باید اعتبارات آبخیزداری افزایش یابد، افزود: در حال حاضر عملیات آبخیزداری و آبخوان داری در ۲۴ حوزه آبخیز در دست انجام است.

منصور اعتبار طرح‌های آبخوانداری در ۱۱ استان سیل زده کشور را بیش از دو هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

همایش ملی آبخیزداری ایران روز گذشته در ساری با محورهایی نظیر آینده پژوهی و آبخیزداری، آبخیزداری و پدافند غیرعامل، مدیریت جامع و توسعه پایدار آبخیزها، خشکسالی، مدیریت آبخیزها و امنیت ملّی، مدیریت پایدار منابع آب و خاک و امنیت ملّی، سیلاب، مدیریت آبخیزها و امنیت ملّی، مسائل اقتصادی- اجتماعی حوزه‌های آبخیز و امنیت ملّی، مدیریت جامع آبخیزهای دامنه شمالی البرز و امنیت ملّی و منطقه‌ای آغاز به کار کرد و امروز به پایان می‌رسد.

۱۴۸ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

کد خبر 5058249

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور مسعود منصور پروژه آبخیزداری ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شهرکرد نیروی انتظامی کرمانشاه گرگان شهادت امام رضا ع هفته ناجا مواد مخدر سانحه تصادف ستاد ملی مقابله با کرونا عملیات آبخیزداری امنیت مل ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران