Web Analytics Made Easy - Statcounter

استارت‌آپ سان‌دنسیتی با جذب حمایت مالی به دنبال توسعه فناوری پوششی است که روی شیشه قرار گرفته و می‌تواند کارایی پنل خورشیدی را افزایش دهد. به گزارش گروه فناوری خبرگزرای دانشجو، سان‌دنسیتی (SunDensity) استارت‌آپی فعال در حوزه پنل‌های خورشیدی، معتقد است که فناوری این شرکت می‌تواند کارایی پنل‌های خورشیدی را ۲۰ درصد افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شرکت، شیشه حاوی پوششی ویژه ارائه کرده است که می‌تواند به افزایش کارایی پنل‌های خورشیدی کمک کند. این استارت‌آپ با بودجه اولیه ۲٫۵ میلیون دلار کار خود را برای تجاری‌سازی این فناوری آغاز کرده است.

درصورت موفقیت تجاری، این فناوری می‌تواند میزان خروجی پنل‌های خورشید را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و در نتیجه تعداد پنل‌های خورشیدی مورد نیاز برای تولید همان مقدار برق، کاهش یابد که این کار به کاهش هزینه‌ها نیز ختم می‌شود.

به جای افزایش توانایی پنل‌های خورشیدی در جذب طیف وسیعی از طول موج‌ها، پوشش ارائه شده توسط شرکت سان‌دنسیتی که زیر شیشه پنل خورشیدی نصب می‌شود، می‌تواند فوتون‌های آبی را به قرمز تبدیل کند و با این کار جذب بیشتری انجام می‌شود.

این استارت‌آپ می‌گوید که می‌توان این پوشش را روی هر نوع پنلی از پنل‌های کادمیم تلورید گرفته تا پنل‌های پروسکیتی، نصب کرد.

نیش سونوالکار، بنیان‌گذار این استارت‌آپ و استاد دانشگاه ماساچوست- بوستن که مدت‌هاست روی توسعه فناوری پنل‌های خورشیدی تمرکز دارد می‌گوید که من به این مسئله، وارونه نگاه کردم.

وی افزود: «به جای قرار دادن سلول‌های خورشیدی در معرض طیف وسیعی از طول موج‌ها (از ۳۵۰ تا ۱۰۰۰ نانومتر)، از نازک‌کردن پوشش استفاده کردیم تا به باندگپ پنل خورشیدی نزدیک شود.»

کلین انرژی ونچرز یک شرکت سرمایه‌گذاری متمرکز روی فناوری‌های پاک است.

سان‌دنسیتی به ‌تازگی مبلغ یک میلیون دلار از یک شتاب‌دهنده به‌ عنوان حمایت مالی دریافت کرده است. این استارت‌آپ قصد دارد در آمریکا به فعالیت خود ادامه دهد، جایی که بیشترین پتنت‌های مربوط به اپتیک، فتونیک و تصویربرداری در آنجا به ثبت رسیده است.

سان‌دنسیتی طی ۱۸ ماه آینده ۲٫۵ میلیون دلار هزینه خواهد کرد و مقیاس فناوری خود را از آزمایشگاه فراتر خواهد برد. این شرکت به دنبال امضا قرارداد با شرکت‌های فعال در حوزه شیشه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو پنل خورشیدی استارت آپ پنل های خورشیدی استارت آپ پنل خورشیدی کارایی پنل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

فرزاد محمدی  اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحد‌های صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیاز‌های فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیاز‌های فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحد‌های تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • «آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا