Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه نیویورک تایمز گزارش کرد، دونالد ترامپ در یک دهه گذشته از میزان ۲۸۷ میلیون دلار بخشودگی بدهی که اکثر آن مربوط به هتل و برج بین المللی ترامپ در شیکاگو بوده برخوردار شده است.

قدس آنلاین: با استناد به یک سری اسناد مالیات بر در آمد فدرال که به دست آورده گزارش کرده، قرض دهندگان از سال ۲۰۱۰ صدها میلیون دلار بدهی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا باز پرداخت نکرده را بخشیده اند که شامل اکثریت بدهی‌های ترامپ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز در گزارشش با استناد به اطلاعات مربوط به پرداختهای مالیاتی، مصاحبه ها و اسناد دیگر نوشته، قرض دهندگان به دونالد ترامپ شامل دویچه بانک و صندوق فورترس اینوستمنت گروپ تسهیلاتی را به ترامپ شامل زمان بیشتر برای پرداخت وامهایش داده اند.

تحقیقات لتیسیا جیمز، دادستان ارشد نیویورک درباره تجارت ترامپ شامل پرسشهایی درباره بدهی های بخشیده شده بوده چرا که سرویس درآمد داخلی آمریکا حکم می کند که بدهی های بخشیده شده هم باید به عنوان درآمد مالیات بندی شوند.

اما این روزنامه گزارش کرد، به نظر می رسد اسناد مالیاتی ترامپ نشان می دهند که رئیس جمهور فعلی آمریکا تقریبا هیچ مالیات بر درآمدی از بابت بدهی های بخشیده شده اش پرداخت نکرده که بخشی از دلیل آن ضررهای بزرگ در دیگر تجارتها بوده است.

آلن گارتن، کارمند ارشد حقوقی شرکت ترامپ به نیویورک تایمز گفت، این شرکت و ترامپ به شکلی مناسب همه مالیاتهای مربوط به بدهی های بخشیده شده را پرداخته اند.

گزارش شده که دویچه بانک قبول کرد به ترامپ ۶۴۰ میلیون دلار وام از بابت پروژه شیکاگو از جمله ۴۰ میلیون دلاری که شخصا از سوی ترامپ تضمین شد بدهد. او همچنین ۱۳۰ میلیون دلار از صندوق فورترس اینوستمنت گروپ در چارچوب یک معامله با نرخ بهره دو رقمی و مبلغ ۴۹ میلیون دلار اضافی دیگر به هنگام بازپرداخت وام قرض گرفت. این توافقات سال ۲۰۰۵ امضا شدند و در اصل موعد پرداختشان مه ۲۰۰۸ بود یعنی زمانی که ترامپ انتظار داشت پول کافی از املاکش برای پرداخت وامها به دست آورده باشد اما ساخت و ساز به تاخیر می افتد و به سبب انجام نشدن فروش های مورد انتظار، شرکت پول را به موقع برای بازپرداخت وام به دست نیاورد.

با شروع بحران مالی ترامپ برای تأخیر شش ماهه بازپرداخت وام دویچه بانک درخواست داده و با درخواستش موافقت شد و هنگامی که ضرب الاجل سر رسید بانک با تاخیرهای بیشتر در آینده مخالفت کرد. در آن زمان ترامپ به دویچه بانک حدود ۳۳۴ میلیون دلار با بهره بدهکار بوده و بدهی‌اش به فورترس اینوستمنت گروپ بدون بهره حدود ۱۳۰ میلیون دلار بود.

ترامپ شکایتی را علیه قرض دهندگان تنظیم و عنوان کرد که دویچه بانک در قرض دهی یغماگرانه دست دارد. دویچه بانک هم شکایتش را علیه ترامپ تنظیم کرده و خواستار بازپرداخت وامها شد. دو طرف در ۲۰۱۰ به طور خصوصی به توافق رسیدند. اسناد فدرال مربوط به وام و مالیات ترامپ در کوک کانتی ایالت ایلینوس نشان می دهند که او دیگر مسئول پرداخت حدود ۲۷۰ میلیون دلار بدهی نیست.

صندوق فورترس اینوستمنت گروپ هم طبق گفته افراد آشنا به معامله، انتظار داشتند بیش از ۳۰۰ میلیون دلار از ترامپ دریافت کند اما به جایش بر سر ۴۸ میلیون دلار توافق کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ فرار مالیاتی ترامپ بازپرداخت وام میلیون دلار دویچه بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد

حسین رنجبران در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، در واکنش به برخی اخبار مبنی حساب‌های بدون مجوز این سازمان و تعیین تکلیف این حساب‌های بانکی گفت: سازمان بیمه سلامت ایران یا سازمان بیمه خدمات درمانی سابق، طبق مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور جزو مستثنیات نگهداری و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی محسوب می‌شود. در همین راستا هیأت وزیران در سال ۱۳۷۴ مصوب نموده که سازمان بیمه خدمات درمانی از مصادیق شرکت‌های بیمه موضوع مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱۳۶۶ بوده و از افتتاح حساب بانکی نزد خزانه و واریز وجوه حاصله از درآمدهای خود به حساب یاد شده معاف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران افزود: همچنین در دستورالعمل بند (ب) ماده ۱۷ قانون برنامه ششم، بند (الف) ماده ۲۰ قانون احکام دائمی نیز این موضوع تکرار و تصریح شده است، در این مواد قانونی تاکید شده مادامی که دستگاه اجرایی از مشمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشد، انتقال حساب الزامی نخواهد بود؛ لذا سازمان بیمه سلامت بر اساس مواد یاد شده جز مستثنیات است.

رنجبران ادامه داد: در تبصره ماده ۳ این دستورالعمل نیز آمده که مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه دولتی مادامی که از شمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشند، از رعایت مفاد این ماده معاف هستند.

وی تصریح کرد: تمام حساب‌های ورودی بیمه سلامت (درآمدی) با توجه به تأکیدات و شفاف سازی عملکرد در قالب حساب واحد خزانه نزد بانک مرکزی صورت می‌گیرد، بنابراین بدون شک غیر از این مسیر یک ریال جابه جایی انجام نمی‌شود.

رنجبران اظهار داشت: در خصوص مصرف منابع سازمان از بانک عامل استفاده می‌شود که تنها برای سهولت کار، سرعت و چابک سازی و به ویژه اطمینان در پرداخت به موقع و صحیح مطالبات مؤسسات درمانی و پرداخت به وقت به بیماران صعب العلاج انجام می‌شود. لذا اگر این سازمان در پرداخت مطالبات مؤسسات منظم و تقریباً به وقت عمل می‌کند؛ یکی از دلایل مهم آن، ایجاد زیرساخت‌های فناوری نوین با مشارکت فعال بانک عامل است. ما همواره به دنبال واریزی سریع مطالبات مؤسسات ارائه دهند خدمات درمانی هستیم تا بتوانیم به بیمه شدگان بیمه سلامت که بیش از نیمی از جمعیت کشور را در بر می‌گیرند، خدمات مناسب‌تری ارائه نمائیم.

کد خبر 6098861 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون