Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای مهارت استان در محل استانداری زنجان، بر لزوم آموزش‌های مهارتی تاکید کرد و گفت: توجه به این امر مهم باعث ارتقای توانمندی جامعه و کاهش فقر در جامعه می‌شود.

وی اظهار کرد: با اتخاذ رویکردها و تدابیر درست در زمینه آموزش‌های مهارتی می‌توان به کاهش فقر در جامعه کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه مهارت آموزی باعث ایجاد خوداشتغالی و صیانت از مشاغل فعلی می‌شود، گفت: در سند توسعه کشور ۵۰ درصد رویکرد آموزش و پرورش و ۳۰ درصد رویکرد وزارت علوم باید برای آموزش‌های مهارتی باشد.

هاشمی با بیان اینکه جامعه نیازمند انقلاب مهارت است، ابراز داشت: جامعه نیازمند افراد با مهارت است.

وی با بیان اینکه تا دو سال آینده ۴۲ درصد مشاغل تغییر خواهد کرد، ابراز داشت: باید تحولات حاصل از انقلاب چهارم را جدی گرفت و به هشدارهای جهانی توجه شود.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، با بیان اینکه به شورای مهارت نیاز داریم، افزود: شورای مهارت می‌تواند این وظیفه را به خوبی انجام دهد اما با نگرش دولتی نمی‌توان آن را محقق کرد.

هاشمی بر لزوم ضرورت تشکیل کمیته برای سند توسعه مهارت در استان زنجان تاکید کرد و گفت: سند توسعه استان زنجان نیازمند چکش‌کاری و بازنگری است و زنجان می‌تواند پایلوت سنجش مهارت و دپارتمان ملی خودروهای سنگین باشد و این استان در مسیر تردد چندین استان است.

وی بر لزوم ضرورت استفاده از ظرفیت استان زنجان برای برگزاری مسابقات ملی مهارت تاکید کرد و گفت: زمینه راه‌اندازی شهرک مهارت در استان با استفاده از ظرفیت شرکت شهرک‌های صنعتی فراهم شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: جهان امروز با وضعیت اضطراری در خصوص مهارت مواجه است و آثار آن دیده می‌شود.

هاشمی با بیان اینکه شکاف مهارتی اگر با انقلاب صنعتی همراه نشود، تبعات سنگینی را به دنبال دارد، گفت: امروز مهارت نیاز به حمایت بخش خصوصی دارد.

وی با بیان اینکه یکی از رسالت‌های آموزش و پرورش پیگیری آموزش‌های مهارتی برای دانش آموزان آینده است، تصریح کرد: آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای مغفول مانده و به آن توجهی نمی‌شود.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، با بیان اینکه در کمترین زمان ماشین جای انسان را اشغال خواهد کرد، گفت: تنها انسان‌های توانمند می‌توانند مشاغل خود را اداره کنند.

هاشمی با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا بسیاری از مشاغل سنتی از بین رفت، گفت: این نشان می‌دهد مشاغل مهارتی نبوده است.

وی بر لزوم ضرورت تغییر نگاه مردم به ارزش مهارت تاکید کرد و گفت: گفتمانی در سطح ملی شکل دهیم که کار آیی لازم را داشته باشد.

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، از وجود بیش از ۳.۵ میلیون شاغل رسمی در کشور خبر دادو گفت: ۲۱ میلیون نفر هم در سطح کشور دربخش خصوصی فعالیت می‌کنند.

کد خبر 5058468

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اوسط هاشمی مهارت آموزی تعاونی ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شهرکرد نیروی انتظامی گرگان کرمانشاه شهادت امام رضا ع هفته ناجا مواد مخدر سانحه تصادف ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش های مهارتی تاکید کرد و گفت بر لزوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است

نابودی زیرساخت‌های نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی طی ۲۰۱ روزی که از جنگ می‌گذرد و در عین حال، آواره شدن بیش از ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، در کنار نبود کمترین امکانات بهداشتی سبب شده است بیماری‌های مختلف عفونی در میان مردم شیوع پیدا کند. 

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد اکنون هپاتیت و مننژیت در میان فلسطینیان شیوع پیدا کرده است. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: بیماری‌های عفونی شدید به سرعت در حال گسترش در غزه است، زیرا شرایط غیربهداشتی از جمله آنها سرریز فاضلاب‌های انسانی به داخل خیابان‌ها و کوچه ها، و نیز نبود آب آشامیدنی کافی اصلی‌ترین دلایلی است که منجر به گسترش عفونت می‌شود.

این وزارتخانه به ویژه بر افزایش هشدار دهنده موارد هپاتیت و مننژیت تاکید کرده و خواستار حمایت فوری از همه نهاد‌های ملی، بین المللی، و بشردوستانه مرتبط با این موضوع شده است. 

پزشکان و امدادگران با توجه به فروپاشی سیستم بهداشت و درمان در غزه و نیز وضعیت وخیم انسانی به دلیل محاصره این باریکه از سوی رژیم صهیونیستی، نسبت به همه گیری‌های بیماری‌های عفونی هشدار می‌دهند. 

برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از یک میلیون نفر از ساکنان غزه به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان