Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اسحاق رسولی بعدازظهر امروز در حاشیه بازدید از مراکز فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود به‌دنبال کارآفرینی و فناوری بوده و به سمت دانشگاه‌های جامعه محور حرکت می‌کند و این موضوع به شکل عملی در حال تحقق است و بر همین اساس سعی می‌کنیم تا با ایجاد مراکزی همانند سراهای نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان، ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سرای نوآوری، مزرعه گردشگری و همچنین مرکز سنجش و سلامت واحد اردبیل، در مجموع بیش از ۵۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار شده‌اند و امیدواریم این فعالیت‌ها که در این مجموعه و همسو با سیاست‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده است، یک روند صعودی را به همراه داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عنوان کرد: براساس هدف‌گذاری انجام شده، در تلاش هستیم که  اعضای هیات علمی و دانشجویان به سمت کارآفرینی و فناوری سوق پیدا کنند و یک اکو سیستمی را ایجاد کنیم که هر دانشجویی که وارد دانشگاه می‌شود به هنگام دانش‌آموختگی حتما یک مهارت یا تخصص داشته باشد و به عبارتی از آموزش تا اشتغال در کنار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

فعالیت ۴۵ واحد فناور در سرای نوآوری اردبیل

رسولی بیان کرد: این هدف‌گذاری‌ها و فعالیت‌ها براساس نیازهای اساسی و توسعه‌ای استان صورت گرفته است و به همین دلیل در حوزه‌های سلامت به‌ویژه گردشگری سلامت، آب‌های گرم معدنی، صنایع غذایی و تبدیلی، صنایع خلاق و فرهنگی، تولید بذر و نهال و ... ورود کرده و پروژه های متعددی را پیش می‌بریم و بنا داریم متناسب با نیازهای منطقه، دانشکده‌هایی مثل آب‌های گرم معدنی و صنایع خلاق را راه‌اندازی کنیم تا زمینه‌های جدیدی برای کارآمدی دانشگاه و توسعه استان ایجاد شود.

وی به واحدهای فناور مستقر در سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اشاره کرد و افزود: اکنون ۴۵ واحد فناور در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مستقر هستند و ۳۲ محصول دانش‌بنیان و فناورانه نیز از این واحدها و شرکت‌ها تجاری‌سازی شده و وارد بازار شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: برای پذیرش ایده‌ها در مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی 3 شرط اساسی مطرح کرده‌ایم؛ اولین شرط کشش بازار و مورد نیاز بودن جامعه، دومین شرط ظرفیت و قابلیت تبدیل شدن به شرکت دانش‌بنیان و سومین شرط علاقه‌مندی ارائه دهنده ایده به همکاری درازمدت با دانشگاه آزاد اسلامی است.

- انتهای پیام/۳۴۶۳/۸۱۸/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اسحاق رسولی کارآفرینی اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی

به گزارش خبری ایسکانیوز آذربایجان غربی، جلسه‌ای در زمینه بررسی راهکارهای عملیاتی شدن طرح جامع جهاد علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد؛ در این جلسه که به همت اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد ارومیه در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه با حضور مسئولین دفتر شهید فهمیده در استان آذربایجان غربی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و معاون آموزش واحد ارومیه و روسای مراکز تحقیقاتی و اداره ارتباط با صنعت و جامعه و تعدادی از اساتید فناور در حوزه صنعت برگزار شد، راهکارهای اجرایی سازی عملیاتی طرح جامع جهاد علمی بر مبنای تفاهم نامه همکاری پژوهشی وتحقیقاتی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی وموسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یاشار زهفروش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه گفت: تعامل سازنده با نهادهای موثر در حوزه فناوری و نوآوری در جهت سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات واز بین بردن انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران به منظور حل مساله صنعت و جامعه از اهداف و اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بر مبنی رسالت و اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری است.

وی افزود:امیدوارم با حمایت مرکز نوآوران شهید فهمیده پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیازصنایع دفاعی تا مرحله تبیین دانش فنی پیش رود تا با جهت دهی فعالیت‌های علمی نخبگان در راستای نیازهای طرفین و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد بتوانیم نقش دانشگاه را در راستای حل مساله علمی کشور به منصه ظهور برسانیم.

در ادامه جلسه آیدین صنم نژاد رئیس دفتر شهید فهمیده با معرفی پتانسیل‌های همکاری مشترک با مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح، به تشریح طرح جهاد علمی نیروهای مسلح که بخشی از آن نیز در وزارت دفاع در حال انجام است پرداخت و افزود:زمینه‌ها و حمایت‌هایی که در قالب این طرح از دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی صورت می‌گیرد شامل حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با موضوعات مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی کشور، حمایت از پروژه های نوظهور و بدیع، حمایت از طرح‌های پژوهش و فناوری مورد نیاز صنایع دفاعی، حمایت از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی، حمایت از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری، حمایت از ایجاد مراکز فناوری مشترک، حمایت از انجمن‌های علمی و هسته‌های پژوهشی می‌باشد که دانشجویان، نخبگان و مخترعان می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از حمایت‌های مادی و معنوی دفتر شهید فهمیده استان بهره‌مند شوند؛ و در پایان جلسه نیز از برخی امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید شد.

خبرنگار: سامان رزمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228382 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • برگزاری جلسه ستاد حجاب و عفاف در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • برنامه‌های تشویقی و انگیزشی برای رونق «حجاب و عفاف» در دانشگاه‌ها
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم