Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@22:01:24 GMT

نگاه جمهوری آذربایجان به طرح ابتکاری ایران مثبت بود

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۷۰۹

نگاه جمهوری آذربایجان به طرح ابتکاری ایران مثبت بود

به گزارش خبرگزاری مهر، "سید عباس عراقچی" با اشاره به دیدار و گفتگوهای خود با وزیر امورخارجه و معاون وی، معاون نخست وزیر و دستیار رئیس جمهوری و در نهایت دیدار با "الهام علی اف" رئیس جمهوری آذربایجان برای ارائه و تبیین طرح ابتکاری جمهوری اسلامی ایران در زمینه حل مناقشه قره باغ گفت: این نشست‌ها در مجموع نزدیک به ده ساعت طول کشید و با خود رئیس جمهوری آذربایجان یک و نیم ساعت گفتگو کردیم که خیلی سازنده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نشست‌ها ابعاد مختلف درگیری‌ها مورد بررسی قرار گرفت و ما نظرات و دیدگاه‌ها و یک سری حواشی و نگرانی‌های موجود را بطور صریح اعلام کردیم و به نظر طرف آذری رساندیم و در نتیجه گفتگوها خیلی مفید بود و ما به یک نگاه دقیق‌تری درباره قره باغ دست یافتیم و طرف آذری هم متوجه دیدگاه‌های خاص جمهوری اسلامی ایران شد.

معاون وزیر خارجه ادامه داد: در این نشست‌ها طرح ابتکاری ایران برای حل مناقشه قره باغ برای رسیدن به یک صلح پایدار و شروع گفتگوها بطور مفصل تبیین شد و دوستان آذری با علاقه خیلی زیاد در این زمینه تبادل نظر کردند.

عراقچی با بیان اینکه این طرح در مسکو، ایروان و آنکارا هم تبیین خواهد شد گفت: امیدواریم طرح ایران با بررسی‌های دقیق‌تری بتواند زمینه یک حرکت دسته جمعی برای حل این بحران و کاهش تأثیرات منفی درگیری‌های دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان را در پی داشته باشد.

وی بیان کرد: داشتن بعد منطقه‌ای و دربرگیری کشورهای منطقه و داشتن نگاه واقع بینانه به درگیری‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان از جمله ویژگی‌های طرح ایرانی است، برخلاف شکننده بودن سه توافق دو کشور درگیر که از سوی کشورهای مختلف طرح شده بودند طرح ایرانی به آتش بس یک نگاه واقع بینانه دارد و به خاطر همین بسیار مورد توجه طرف آذری قرار گرفت.

معاون وزیر خارجه در پایان با ارزیابی مثبت و سازنده از این طرح، اظهار داشت: در مجموع این طرح پیشنهادی زمینه پیشرفت در حل مناقشه قره باغ را دارد و ما با کشورهای تأثیر گذار در حل این مناقشه هم مشورت می‌کنیم و برخورد جمهوری آذربایجان با این طرح در مجموع مثبت و سازنده بود و در عین حال ما جمع بندی طرح را موکول می‌کنیم هم به بررسی خود طرف آذری و هم بعد از ارائه طرح به کشورهایی که در این زمینه صاحب رأی و اثر هستند.

کد خبر 5058997

منبع: مهر

کلیدواژه: مناقشه قره باغ جمهوری آذربایجان قره باغ صحن مجلس مجلس شورای اسلامی ایالات متحده امریکا سعید خطیب زاده محمد باقر قالیباف حسن روحانی اسحاق جهانگیری محمدجواد ظریف مجلس هیئت دولت فرانسه محسن رضایی جمهوری اسلامی ایران وزارت خارجه جمهوری آذربایجان طرف آذری قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا «کنستانتینو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

آیت‌الله رئیسی سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمبابوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

کد خبر 748120

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • شولتز: توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • پالس مثبت برای حل مشکل یحیی گل‌محمدی