Web Analytics Made Easy - Statcounter

افتخاری با تاکید بر بهره گیری از فضای مجازی برای انزجار از استکبار جهانی گفت: ضعف، بی عدالتی و بی تدبیری دولت های استکباری در مورد درمان شهروندان آنها کاملا نشان می دهد که نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با استکبارستیزی راه درستی را انتخاب کرده است.

«لاله افتخاری» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد روز 13 آبان روز استکبارستیزی گفت: 13 آبان امسال متفاوت از سال های گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

13 آبان امسال همزمان با آغاز هفته وحدت است و انتظار می رود فضای مجازی به وحدت میان ادیان الهی کمک کنند.

 

نماینده مردم تهران در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: 13 آبان به عنوان روز استکبارستیزی هیچ گاه از تاریخ فراموش نمی شود و ما اکنون چهره واقعی استکبار را بهتر از گذشته مشاهده می کنیم. ضعف، بی عدالتی و بی تدبیری این دولت ها در مورد درمان شهروندان آن کاملا نشان می دهد که نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با استکبارستیزی راه درستی را انتخاب کرده است.

 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی  گفت: امروز ما وارث این دستاورد گرانبها، اسکتبارستیزی در نظام جمهوری اسلامی هستیم و باید بیش از گذشته نسبت به بزرگداشت این روز توجه داشته باشیم و در فضای مجازی هر کاربر از این محیط برای مبارزه با استکبارستیزی بهره ببرد و راهپیمایی 13 آبان را امسال در فضای مجازی پررنگ کنیم و انزجار خود را نسبت به حامیان و پیروان استکبار نشان دهیم.

 

وی با اشاره به برخی ارتباطات آشکار و پنهان کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی و استکبار یادآور شد: متاسفانه این دومینو در حال ادامه است و ملت ها باید انزجار خود را نسبت به این حکام نشان دهد و از آنها بخواهند که از راه غلط خود بازگردند.

 

وی در مورد لابی اقتصادی برخی کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ارتباط این کشورها با رژیم صهیونیستی چهره آنها را نشان داد. این کشورها در گذشته به صورت پنهان و نیمه پنهان روابط خود را با رژیم صهیونیستی و استکبار داشتند و در مجامع بین المللی نیز گاهی حمایت های خود را از استکبار و رژیم صهیونیستی اعلام و گاهی نیز با سکوت خود در حمایت از آنها اقدام کردند.

 

افتخاری گفت: ما این اقدامات آنها را محکوم می کنیم، تاریخ نیز از این افراد زیاد دیده است، کسانی که به عنوان خلیفه الله و خلیفه پیامبر(ص) زمام امور را در دست گرفتند و راه دیگری را در پیش داشتند اما اکنون اثری از آنها جز نام زشتی باقی نمانده و تاریخ این رفتار آنها را فراموش نکرده است و ملت های این کشورها نیز ساکت نمی نشینند و باید بدانند کلمه الله هی اولیا و روز تحقق فراگیر کلمه الله روزی است که آنها به بدترین سقوط و شکست هدایت می شوند؛ پس ضروری است امروز از راه اشتباه خود بازگردند تا به دره نیستی سقوط نکنند.

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: ضعف استکبار احزاب رژیم صهیونیستی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • خاتمی: بازی با ایران بازی با دم شیر است / عملیات وعده صادق نشان داد که دوران موشک پایان نیافته است
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • عملیات وعده صادق برای دنیای استکبار وحشتناک بود
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است