Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:04:54 GMT

بخش آی‌سی‌یو بیمارستان مهاباد پر شد

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۴۳۶۳

بخش آی‌سی‌یو بیمارستان مهاباد پر شد

امیر بهزاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی سی یو بیمارستان بستری و از این تعداد هفت نفر با شرایط نامساعد بدنی به دستگاه ونتیلاتور متصل شده‌اند. 

وی بیان کرد: هم اکنون در حال راه‌اندازی یک اتاق آی سی یو با ظرفیت چهار تخت همراه با چهار دستگاه ونتیلاتور و مانیتور هستیم که در صورت نیاز از آنها برای ارایه خدمات به بیماران بدحال استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: هم اکنون ۱۱۵ نفر در بخش کرونای بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد بستری بوده و خدمات درمانی لازم را دریافت می کنند.

بهزاد با بیان اینکه سطح درگیری ریه بیماران کرونایی در مهاباد افزایش یافته، اضافه کرد: سطح درگیری ریه بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان به نزدیک ۵۰ درصد رسیده که نسبت به ماه‌های نخست شیوع این بیماری افزایش محسوسی یافته است.

وی با بیان اینکه رفتارهای ویروس در بیماران غیرقابل پیش بینی شده، اضافه کرد: روند بستری بیماران در این شهرستان صعودی است که ادامه این شرایط موجب ناتوانی در ارایه خدمات به تمامی مراجعه کنندگان خواهد شد. 

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۶۷ نفر در مهاباد براثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده‌اند، ادامه داد: اگرچه شیوع در افراد زیر ۵۰ سال بیشتر است اما بیشترین میزان مرگ و میر در سنین بالای ۶۰ سال روی می‌دهد. 

وی همچنین میانگین سنی افراد مبتلا شده به این ویروس در مهاباد را ۴۵ سال اعلام کرد و گفت: میزان ابتلای مردان ۵۳ درصد و  ابتلای بانوان ۴۷ درصد است. 

بیماری کرونا  از اوایل اسفند در کشور و آذربایجان‌غربی شایع شده است و ۱۷ اسفندماه سال گذشته نخستین موارد مثبت کرونا در مهاباد تایید شد. 

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون چهار هزار نفر در مهاباد به کرونا مبتلا شده‌اند. 

بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا در ۴۳ شهرستان بحرانی کشور که بیشترین میزان ابتلا به ویروس کرونا را دارند، از روز دوشنبه هفته جاری به مدت یک هفته محدودیت‌های شدید اعمال و درصورت لزوم در هفته بعدی هم اعمال شد که مهاباد یکی از این شهرها است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد