Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به ارزیابی فنی هد‌های چاپگر دیجیتال شدند که این اقدام به انتخاب بهتر، برای خرید چاپگر‌ها کمک می‌کند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سمیرا موحدی، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «ارزیابی فنی هد‌های جدید چاپگر‌های دیجیتال چاپ منسوجات با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی» گفت: این طرح با هدف اولویت بندی معیار‌های فنی هد‌های چاپگر دیجیتال منسوجات برای شناسایی نیاز این بخش، اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موحدی افزود: انتخاب هد‌های جدید ارائه شده در بازار جهانی و ورود به بازار ایران از دیگر اهداف اجرایی شدن این پروژه به شمار می‌رود.   فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه هد، مهم‌ترین قطعه یک ماشین چاپگر دیجیتال است که ویژگی ها، سرعت و کیفیت چاپ را تعیین می‌کند، گفت: اجرای این طرح می‌تواند تا حدودی از نظر معرفی و بررسی ویژگی‌های چند نمونه از هد‌های جدید و به روز دنیا و شناخت اولویت‌های موردنظر صنعتگران در انتخاب آنها، مؤثر باشد.
وی با اشاره به فرآیند اجرای پروژه عنوان کرد: در ابتدا چند نمونه از جدیدترین هد‌های ارائه شده در بازار روز دنیا توسط بهترین کمپانی‌های تولیدکننده آنها، شناسایی و با مطالعه تکنولوژی آنها، ویژگی‌های فنی پراهمیت‌شان بررسی و به عنوان معیار‌های تعیین کننده، مورد نظر قرار گرفت.
موحدی ادامه داد: سپس از طریق طراحی پرسشنامه و جمع‌آوری اطلاعات بر مبنای مصاحبه با صنعتگران چاپ دیجیتال پارچه و استفاده از روش تصمیم‌گیری تحلیل سلسله مراتبی، معیار‌های موجود، با توجه به اولویت‌های موردنظر صنعتگران در انتخاب هد، رتبه بندی شدند. نهایتاً اولویت بندی هد‌های موجود براساس ویژگی‌ها و معیار‌های بررسی شده، ارائه و بهترین گزینه از بین هد‌های موجود، انتخاب و پیشنهاد شد.
وی با بیان اینکه تهیه دیتاشیت‌ها و اطلاعات فنی و تجاری هد‌ها از کمپانی‌های سازنده آن‌ها در کشور‌های خارجی از چالش‌های این طرح بوده، بیان کرد: مخاطب این طرح، می‌تواند صنعت چاپ دیجیتال باشد.
موحدی خاطرنشان کرد: از نتایج بررسی‌های این طرح می‌توان برای کمک به انتخاب بهتر هد چاپگر در صنعت اشاره کرد. همچنین تاکنون از این روش برای اولویت بندی معیار‌های فنی در صنعت چاپ دیجیتال استفاده نشده است.
وی اظهار کرد: نهایتاً با تحلیل‌های انجام شده‌ی آماری و ریاضی و نتایج به دست آمده در این زمینه، شرکت‌های مهندسی و بازرگانی واردکننده و فروشنده‌ی هد‌های چاپگر دیجیتال، می‌توانند تا حدودی با نمونه‌هایی از اولویت‌های خریداران این هدها، آشناتر شده و با شناسایی آن‌ها، از بین گزینه‌های جدید موجود در بازار جهانی، بهترین هد متناسب با اولویت‌های مصرف کنندگان را وارد کرده و به خریداران خود، پیشنهاد دهند.
گفتنی است، استاد راهنمای این پروژه محمدرضا بابائی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دستاورد دانشگاهی چاپگر دیجیتال دانشگاه صنعتی امیرکبیر چاپگر دیجیتال ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری

اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ وزارت آموزش‌وپرورش سوم اردیبهشت اعلام شد که بنابر اظهارات معاون وزیر آموزش و پرورش، سه برابر ظرفیت جذب در آموزش و پرورش، در آزمون پذیرفته‌ شده‌اند که این افراد برای مرحله «ارزیابی تکمیلی» و گزینش می‌توانند از امروز (پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳) حداکثر به مدت چهار روز با مراجعه به درگاه my.medu.ir  بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری تمام اسناد و مدارک مورد نیاز در سامانه اقدام کنند.

«ارزیابی تکمیلی و گزینش» شامل بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری ثبت‌نام، معاینات پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش، سنجش و ارزیابی تکمیلی است.

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش پیش از این گفته بود که طبق برنامه ریزی انجام شده فرآیند «ارزیابی تکمیلی» شرکت‌کنندگان قرار است تا پایان اردیبهشت به سرانجام برسد و اواسط خرداد نیز «نتایج قطعی» و نهایی آزمون توسط سازمان سنجش اعلام و در نهایت حدود ۲۸ هزار نفر به کادر آموزشی در دوره ابتدایی جذب شوند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، امسال فرآیند ارزیابی در حوزه‌های ارزیابی تکمیلی کوتاه تر شده است؛ زمان تشکیل پرونده ارزیابی تکمیلی و بررسی «اسناد امتیاز آور» و بخشی از امور گزینش و بررسی‌های پزشکی بلافاصله پس از اعلام نتیجه اولیه و در زمان مراجعه به اداره کل آموزش‌وپرورش انجام می شود و در صورت تکمیل شدن پرونده، به حوزه ارزیابی معرفی و گروه‌های ارزیابی حرفه‌ای کار ارزیابی تکمیلی را انجام می دهند.

وی زمان تعیین شده برای جذب و استخدام و سازماندهی پذیرفته‌شدگان نهایی در مدارس را اوایل تیر اعلام کرده و گفته بود: ابلاغ آن ها و سازماندهی معلمان رسمی در مدارس دوره ابتدایی نیز در تیر انجام می‌شود تا نیازسنجی دقیق از کمبود نیروی انسانی بدست بیاید و به تفکیک استان، منطقه و مدرسه در طول تابستان کمبودها بررسی، جبران و از ابتدای مهر بدون مشکل وارد مدارس شوند.

زمان برگزاری دوره‌های ضمن خدمت این معلمان نیز بلافاصله پس از تشکیل پرونده استخدامی در اواخر خرداد انجام می‌شود، کار آموزش پذیرفته‌شدگان از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال و دوره آموزشی به صورت فشرده از تابستان آغاز می‌شود و در صورت نیاز در حین خدمت نیز از مهر کار آموزش معلمان جدیدالاستخدام، ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده
  • بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • معلمان نمونه استان چهارمحال و بختیاری معرفی شدند
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور