Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکترمحمدباقر قالیباف در این پیام ضبط شده که در جریان سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی صبح امروز منتشر شد، ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر اعظم و گرامیداشت مناسبت بزرگ و ارزشمند هفته وحدت تاکید کرد: امیدوارم با تکیه بر سیره رسول­ اکرم (ص) و توسل بر کتاب بزرگ آسمانی، قرآن ­کریم، به وحدت و همدلی کامل امّت اسلامی و در جهت عبور از مشکلات و چالش‌­های متعدد امروزی دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هفته وحدت را نماد همبستگی امت اسلامی دانست و گفت: وحدت مسلمین و اخوت اسلامی، یکی از اصول اساسی و بنیادین اسلام به شمار می‌رود. تمسک به سیره و سنّت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) و قرآن کریم، بزرگ­ترین مایه وحدت در همه ادوار اسلامی بوده و رسالت فرازمانی و فرامکانی آن حضرت، نویدی امید­بخش برای نجات بشریت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که بی ­تردید، لبیک ­گویی عملی به دعوت پیامبر ختمی مرتبت­(ص) ثمره‌­ای جز وحدت، همگرایی و انسجام امت اسلامی نخواهد داشت، افزود: هرگونه نامهربانی و جسارت به ساحتِ نورانیِ پیامبر عظیم‌­الشأن اسلام و کتاب آسمانیِ قرآن کریم، اهانت به جمیع انبیاء و کتب آسمانی است و هر فرد و جریانی که مرتکب این گستاخی شود بهره و حظی از فهم دین، اخلاق، معنویت و انسانیت نبرده است.

قالیباف با تاکید بر این که باور داریم مشترکات امت اسلامی به قدری زیاد است که هیچ بهانه‌­ای برای تفرقه و تنازع باقی نمی‌­ماند در بیان بخشی از این اشتراکات تصریح کرد: از جمله آنکه، قدس شریف به عنوان اولین قبله‌­گاه مسلمانان و سومین حرمِ شریف اسلامی، یکی از مؤلفه‌­های وحدت بخش جهان اسلام است، مؤلفه­‌ای که هویت و اعتبارِ فلسطین و مسلمانان جهان با آن تعریف و سنجش می­‌شود.

وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: مسأله فلسطین همچنان مسأله اول جهان اسلام و حمایت از آرمان فلسطین و قدس شریف، پیوند­ دهنده بین مسلمانان سراسر عالم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی عادی سازی های ننگین روابط با رژیم صهیونیستی در منطقه تاکید کرد: هرچند اکنون شاهد تلاش­‌هایی در گوشه‌­ای از جهان اسلام هستیم که وحدت مسلمانان و امت اسلامی را نشانه گرفته است و متأسفانه برخی اندک از حاکمان کشورهای اسلامی با پشت کردن به محور وحدت جهان اسلام و عادی‌­سازی روابط با رژیم جعلی، تروریست و غاصب صهیونیستی، پایه‌­گذار تفرقه در بین امت اسلامی شده‌­اند. حاکمان این کشورها بدانند و آگاه باشند که عادی­‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دیری نخواهد پایید و لکهِ ننگ آن در تاریخ به نام آنان نزد ملت­‌های مسلمان و آزاده جهان، باقی خواهد ماند.

وی خاطرنشان کرد: در جهان متلاطم کنونی، مسلمانان بیش از پیش به جای جنگ، ناامنی، درگیری، تنازع، واگرایی و تفرقه، نیاز مبرم به صلح، آرامش، امنیت، رفاه، همیاری، تفاهم، همگرایی، همبستگی و حرکتِ شتابان به سوی «احیای تمدن نوین اسلامی» دارند.

وی با بیان که در مسیر وحدت اسلامی علاوه بر درک و پیروی از آیات، روایات، سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع)، نگاهی به سلوک علمای بصیر و روشن ­ضمیر در تاریخ معاصر به خوبی بیانگر سعی و مجاهدت روشنگرانه آنان برای تحکیم وحدت است به برخی از چهره های شاخص این مهم اشاره کرد و گفت: کافی است صفحاتی از زندگی عالمان برجسته‌­ای چون سید جما‌ل‌الدین اسدآبادی، سید قطب، شیخ محمد عبده، آیت‌­الله بروجردی، کاشف‌­الغطاء، شیخ محمد غزالی، محمد جواد مغنیه، امام موسی صدر، شیخ محمود شلتوت، امام خمینی (رض) و سیره و ندای وحدت آفرین مقام معظم رهبری حضرت آیت­‌الله خامنه­‌ای را ورق بزنیم تا در ضرورت وجود وحدت ذره­‌ای تردید به خود راه ندهیم.

قالیباف همچنین با تاکید بر این که وحدت­ نظر در جریان و شریان اصلی و اساسی اسلام هیچگونه منافاتی با اختلاف نظر بین دیدگاه‌های مختلف ندارد تصریح کرد: وحدت نظر موجب «وحدت حقیقی» می­‌شود. جمهوری اسلامی ایران، این مهم را به دقت دنبال کرده است. هرچند این هدف مهم، در ادوار مختلف، آماج حملات تکفیری­‌ها و داعشی مسلک­‌ها قرار گرفته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همان­طور که افراطیون تکفیری به ویژه در دهه اخیر به دروغ، به نام اسلام، عامل نزاع و درگیری در منطقه بوده­‌اند، در بین مسلمانان، گروهی اندک، اعم از اهل سنّت و شیعه، بدون درک مصالح اسلام و مسلمین بر طبلِ تفرقه می‌­کوبند که هر دو جریان باید محکوم شوند. ما بر این باوریم که اگر دست­‌های اختلاف برانگیز در جهان اسلام، کوتاه شود، بیش از 5/1 میلیارد مسلمان نه تنها مشکلی با یکدیگر نخواهند داشت بلکه حامی و پشتیبان هم خواهند بود.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم­‌الشأن از ابتدا، منادی وحدت بودند و امام خامنه‌­ای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم «تقریب مذاهب و وحدت اسلامی» را یک راهبرد همیشگی و نه یک تاکتیک مقطعی می‌­دانند تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با اعتقاد راسخ و افتخار، الگویی از تفاهم، زندگی مسالمت‌­آمیز و همراه با احترام بین پیروان مذاهب اسلامی را جلوه‌­گر ساخته و علی‌رغم تلاش بنگاه‌­های تفرقه‌­افکن و کینه‌پراکن، زندگی مسالمت­‌آ‌میز و مودّت‌­آمیز ادیان و مذاهب مختلف در جمهوری اسلامی ایران، این حقیقت را اثبات می­‌کند که می­‌توان وحدت را از حرف و سخن در محافل محدود، در میان توده­‌های مردم، به منصه ظهور رساند.

وی در بخش دیگری از این پیام ویدئویی با بیان که امروز، جهان با ویروس منحوس کووید-19 دست و پنجه نرم می­‌کند گفت: همه به خوبی می‌­دانیم که بحرانِ کرونا، صرفاً یک مسأله بهداشتی نیست، بلکه بحرانی‌ معنادار و دارای دلالت­‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است و چالش‌­های متعددی برای کشورها و ملت‌­ها ایجاد کرده است. معضل کرونا از جمله عرصه­‌هایی است که مسلمانان برای مقابله جدّی با آن، به همیاری و همبستگی نیاز دارند.

قالیباف تاکید کرد: باور دارم که ما می‌­توانیم تهدید کرونا را به فرصتی برای همکاری و اتحاد جوامع اسلامی تبدیل کنیم. جمهوری اسلامی ایران با همدلی مردم، از این آزمونِ سخت، سرافرازانه در حال عبور است و اقدامات ارزنده و مؤثری در طی 8 ماه گذشته به رغم تحریم­‌های ظالمانه حاکمان خودسر آمریکا انجام داده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: کاخ سفید با اعمال تحریم­‌های دارویی و عدم حمایت از ملت­‌ها در این بحران، عملاً ثابت کرد که در زمان بحران­‌های جمعی نیز به فکر منافع خود و بدون توجه به مشکلات سایر کشورها است. فراتر از این، دولت پر مدعای آمریکا در ماجرای کرونا ضعف مدیریتی خود را به نمایش گذاشت و با بیش از 220 هزار تلفات، رکوددار مرگ و میر ناشی از کووید-19 در جهان شد. اعتراضات مردمی ناشی از مشکلات اقتصادی از جمله بیکاری و واکنش به تبعیض نژادی، دلایل آشکاری بر وجود نژاد­پرستی سیستماتیک در جامعه آمریکا است.

رئیس مجلس شوای اسلامی افزود: انتظار می‌­رود در سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی که اکنون شاهد افتتاحیه آن می‌­باشیم بر اولویت آزادسازی قدس شریف، قبله اول مسلمین جهان و تشکیل دولت واحد فلسطینی در سراسر این سرزمین تاریخی به پایتختی قدس شریف تأکید شود.

وی تاکید کرد: قطعاً عادی­‌سازی روابط چند کشور معدودِ عربی با رژیم صهیونیستی، ضمن اینکه خیانتِ آشکار به آرمانِ فلسطین است، تأثیری در ارادهِ مقاومت و مردم اصیل فلسطین برای احقاق حقوق خود، ندارد.

قالیباف با اشاره به سرعت، گستره و شیبِ تند تحولات جهانی تاکید کرد: از علماء، نخبگان و اندیشمندانِ جهان اسلام انتظار می­رود ضمن آگاه­سازیِ همه­‌جانبه نسل جوان، در حوزه اندیشه مکتب ناب اسلامِ عزیز، با استفاده از همه ظرفیت­‌ها ازجمله فرصتِ فضای ­مجازی، نقش مؤثر خود را در وحدت و همبستگی مسلمانان و همه ادیان الهی در جهت صلح، امنیت و رفاه کشورهای اسلامی بیش از پیش ایفا نمایند.

وی درپایان این پیام ویدئویی خاطرنشان کرد: شایسته است برای مقابله با ویروس منحوس کرونا و در جهت کمک به کشورهای اسلامی، نسبت به ایجاد سازوکاری جدید، عملی و کارآمد، در چارچوب توصیه­‌های این کنفرانس وحدت­‌بخش، اقدام نمائیم. سخن خود را با این کلام مقام معظم رهبری به پایان می برم که «جمهوری اسلامی ایران از بن دندان معتقد به اتحاد اسلامی است، اتحاد اسلامی به معنای همدلی ملت­‌ها و همکاری دولت­‌ها است.»/

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران رژیم صهیونیستی وحدت اسلامی سازی روابط جهان اسلام امت اسلامی قدس شریف ت پیامبر ت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرطان اسرائیل در روزهای پایانی

پانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) هنگامی که سران دو دولت عربی امارات و بحرین در قالب معاهده ابراهیم به میزبانی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت امریکا، توافق عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را امضا کردند، شاید کمتر ناظر و تحلیلگری فکر می‌کرد که این توافقنامه سیاسی - امنیتی که آن روزها رویکرد اقتصادی‌اش بیشتر تبلیغ می‌شد و حتی به نفع صلح و امنیت منطقه تفسیر می‌شد، به سرنوشتی دچار شود که اکنون نه فقط هیچ اثری از آن نیست که اکنون دانشجویان دانشگاه‌های امریکا، اروپا و کانادا مدافع آرمان فلسطین شده‌اند و اعتراضات گسترده آن‌ها به چالشی امنیتی برای سران دولت‌های غربی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، رحیم زیادعلی در سرمقاله روزنامه جوان با این مقدمه نوشت:  هدف خطرناک‌ترین توافق عادی‌سازی روابط، ادغام رژیم صهیونیستی در جوامع عربی و اسلامی و نادیده گرفتن مسئله فلسطین در ازای برخی منافع اقتصادی بود، که این طرح امنیتی و سیاسی قرار بود از طریق گشایش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در پایتخت‌های عربی اجرایی شود که حتی زمزمه‌هایی برای عادی‌سازی روابط عربستان سعودی هم شنیده شد. 

عملیات غرورانگیز مجاهدان فلسطینی در قالب طوفان الاقصی در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، اما همه این رشته‌ها را پنبه کرد و چنان ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی زد که هیمنه آن در ابعاد دفاعی، امنیتی، نظامی و اجتماعی یکجا فروپاشید. 
رژیم صهیونیستی پس از آن برای جبران حیثیت از بین رفته خود با حمایت و پشتیبانی امریکا و دیگر شرکای غربی‌اش، حملات موشکی، توپخانه‌ای و زمینی گسترده‌ای را علیه ساکنان بی‌دفاع غزه در گستره ۳۶۰ کیلومتر مربع تدارک دید که حاصل آن شهادت ۳۴ هزار نفر از زنان و کودکان این جغرافیای کوچک است، بی‌آنکه در حوزه نظامی دستاوردی برای سران رژیم صهیونیستی درپی داشته باشد. همین جنایات و نسل کشی هاست که اکنون و پس از قریب به هشت ماه از عملیات طوفان الاقصی، فلسطین نه تنها مسئله دنیای اسلام که فراتر از آن به مسئله اول جهان تبدیل شده است. 
گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در امریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی که این روزها با شدیدترین روش‌های پلیسی، به خشونت کشیده شده است، فقط نمونه‌ای از این خیزش جهانی است که روز به روز در حال افزایش است. مهاجرت معکوس یهودیان از سرزمین‌های اشغالی، اختلافات درونی سران ارتش صهیونیستی و شکنندگی و بی‌ثباتی سیاسی هم از چالش‌های امنیتی است که هراز گاهی اخبار آن به رغم سانسور شدید، سر از رسانه‌ها در می‌آرود. رژیم «غیرقابل ترمیم» صهیونیستی، اما با وجود این همه چالش امنیتی، دفاعی و سیاسی ۱۳ فروردین ماه گذشته دست به حماقت بزرگ‌تری زد و ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را هدف حمله موشکی قرار داد که طی آن هفت تن از مستشاران جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رساند. 

سران رژیم شاید با این تصور که جمهوری اسلامی ایران از رویارویی مستقیم ابا خواهد داشت و در صورت اقدام متقابل ایران، امریکا و دولت‌های غربی را در کنار خود خواهند داشت، دست به قمار بزرگی زدند که نتیجه آن از هر دو سو باخت مطلق بود. پس از حمله تروریستی به بخش کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به سر آمد و رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسماً و علناً از پاسخ پشیمان کننده و سیلی به سران رژیم صهیونیستی سخن به میان آوردند. وعده‌ای که چندان طول نکشید و بامداد ۲۶ فروردین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات ترکیبی که «وعده صادق» نامگذاری شد، با استفاده از انواع پهپادها و موشک‌های بالستیک و کروز، مواضع دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید. آن‌هم در شرایطی که به اذعان بسیاری بیش از ۲۰ کشور از جمله شرکای غربی و متحدان منطقه‌ای در مقابله پدافندی با حمله تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران بسیج شدند و در عمل نتوانستند مانع از عبور موشک‌ها و پهپادهای تهاجمی ایران از آسمان رژیم اشغالی و گنبد آهنین پوشالین شوند.

اکنون که تحولات سه سال گذشته را مرور می‌کنیم، نه تنها از طرح عادی‌سازی روابط خبری نیست، که سران رژیم صهیونیستی در حصارهای امنیتی خود هم احساس نا امنی می‌کنند. آن‌ها نه تنها با حملات جنایتکارانه نتوانستند غزه را فتح کنند و اسرای نظامی خود را آزاد کنند، بلکه برای رهایی از این باتلاق خود ساخته، حاضر شده‌اند به مطالبات مجاهدان فلسطینی تن بدهند و برای به تأخیر انداختن مرگ تدریجی خود زمان بخرند. اما این تحرکات نتیجه‌ای در اصل ماجرا ایجاد نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی اکنون نزد افکار عمومی جهان مرده است و دانشگاه‌های امریکا و اروپا به جنازه او لگد می‌زنند. روند تحولات هیچ چشم انداز روشنی را برای رژیم صهیونیستی ترسیم نمی‌کند، سرطان بدخیم اسرائیل روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • شش پیشنهاد ایران به سران کشور‌های اسلامی در خصوصی رژیم صهیونیستی
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است
  • قدردانی مقاومت فلسطین از حمایت یمن از مردم غزه