Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، سردار سرتیپ دوم پاسدار سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با اعلام خبر بهره‌برداری از پروژه انتقال آب از سد امیرکبیر به تهران اظهار داشت: سامانه انتقال آب از سد امیرکبیر شامل 30 کیلومتر تونل، تصفیه‌خانه و یک رینگ انتقال آب است و نقش مهمی در تأمین آب مناطق 5، 9، 10، 21 و 22 و شهر پرند دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در خصوص ضرورت اجرای این پروژه افزود: میزان آب شرب مورد نیاز سالانه مردم تهران بالغ بر یک میلیارد و یکصد میلیون مترمکعب است که در حال حاضر بخش اعظمی از این نیاز از طریق 5 سد در اطراف تهران تأمین می‌شود و مابقی آن از طریق آب چاه‌ها و سفره‌های زیرزمینی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

 وی ضمن تشکر از همکاری وزارت نیرو در اجرای سامانه انتقال آب از سد امیرکبیر گفت: این طرح با هدف توسعه منابع آب شرب برای مصرف روزافزون تهران بزرگ احداث شده است و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با اجرای بخش حفاری مکانیزه تونل و لوله‌گذاری که شامل 30 کیلومتر تونل انتقال آب به قطر تمام‌شده 4 متر و 88 کیلومتر لوله‌گذاری است، توانست تأثیر بسزایی در ارتقای کیفیت آب منتقل‌شده از سد امیرکبیر به تهران داشته باشد و با حذف آلودگی‌های محیطی طول مسیر، کدورت آب تهران را به میزان بالایی بهبود ببخشد.

سردار محمد تأکید کرد: این سامانه توانایی انتقال حدود 600 میلیون مترمکعب آب در سال را دارد و به همت تلاشگران هلدینگ تخصصی نیروی قرارگاه سازندگی خاتم، یک سال زودتر از برنامه زمان‌بندی به پایان رسیده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) بیان کرد: آب خارج شده از این تونل 30 کیلومتری، ابتدا وارد تصفیه‌خانه شماره 6 واقع در شمال غرب تهران می‌شود و بعد از تصفیه، از طریق خط انتقال 150 کیلومتری با اقطار 400 تا 2300 میلی‌متر به رینگ و کمربند اطمینان‌بخش تأمین آب پایدار در سطح شهر تهران منتقل می‌شود اما در حال حاضر 88 کیلومتر از این مقدار لوله‌له‌گذاری شامل 44.6 کیلومتر در غرب تهران، 23.7 کیلومتر در شرق و 12 کیلومتر نیز از تلمبه‌خانه یافت‌آباد تا مخزن رضی‌آباد به عنوان اولویت اول اجرا و آماده بهره‌برداری است.

قرارگاه سازندگی خاتم­الانبیاء(ص) تاکنون طراحی و اجرای بیش از  6300 کیلومتر خط انتقال آب را در 15 استان کشور طبق استانداردهای فنی در کارنامه خود دارد که از مهمترین آنها می‌توان به خط انتقال آبرسانی غدیر به طول 891 کیلومتر، خط انتقال آب یزد به طول 455 کیلومتر، خط انتقال آب زابل به زاهدان به طول 192 کیلومتر، خط انتقال آب شهر مقدس قم به طول 200 کیلومتر و خط انتقال آب تبریز به طول 360 کیلومتر اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سعید محمد آب آشامیدنی تهران فرمانده قرارگاه خاتم الأنبیا فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ص قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ص انتقال آب از سد امیرکبیر خط انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۶۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان

محمد قورزایی  در جلسه تخصصی حمایت از مهارت آموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای که با هدف تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" برگزار شد، اظهار کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مناسب‌ترین راهکار برای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی با اشاره به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهدای وحدت در حاشیه شهر زاهدان، افزود: کارگاه‌های آموزشی کم سرمایه‌بر و زود بازده مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای مانند؛ تولیدات نان و شیرینی‌جات و دارو‌های گیاهی بستری مناسب برای اشتغال جوانان سیستان و بلوچستان است.

جلیل شهریاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت‌های سپاه سلمان از آموزش‌های مهارتی در بحث تولید و اشتغال گفت: عرصه مهارت آموزی، پروسه اشتغال و درآمد را برای جوانان این استان هموار کرده است و کمک سازمان‌های مختلف مانند بسیج سازندگی این امر را تسریع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد