Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مرکز شبانه‌روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری خراسان رضوی صبح امروز هشتم مهرماه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، رئیس سازمان صمت و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان افتتاح شد.

علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی که همزمان با افتتاح این مرکز برگزار شد، اظهار کرد: تلاش ما این است که همه دستگاه‌ها در این مرکز مستقر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این مرکز نمایندگان دستگاه‌ها از ساعت ۸صبح تا ۲۰ حضور خواهند داشت و شماره‌ای نیز اعلام خواهیم کرد، البته من به آقای دین‌پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور، پیشنهاد کردم که یک شماره چهار رقمی ملی وجود داشته باشد تا هر کس مشکلی داشته با آن تماس بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: این اتفاق نتیجه عملیاتی بودن و نگاهی است که آقای رزم‌حسینی داشتند. بنگاه‌های اقتصادی برای اینکه مشکلات خود را پیگیری کنند یک روز به استانداری و روزهای دیگر هر بار به یک دستگاه اجرایی مراجعه کرده و در مجموع مراحل مختلفی را طی می‌کردند تا موضوع آن‌ها در ستاد تسهیل مطرح شود.

رسولیان خاطرنشان کرد: این فضا برای کسانی که در حوزه اقتصادی فعال هستند، ایجاد شده تا دغدغه‌های خود را مطرح کنند و در نهایت پیگیری شود. از آنجا که استانداری‌ها و استانداران نقش مهمی دارند، این مسئولیت به معاون وزیر کشور محول شد و ایشان هم بسیار پیگیر هستند. تاکنون این مرکز در ۲۸ استان افتتاح شده و من هم منتظر بودم تا افتتاح را با حضور استاندار جدید انجام دهم اما استاندار تاکید داشتند که منافع تولید اهمیت دارد.

وی در خصوص فعالیت مرکز فوریت‌های تولید گفت: از دستگاه‌هایی که نمایندگان خود را در این مرکز مستقر کردند تشکر می‌کنیم و قول می‌دهیم که نماینده باقی دستگاه‌هایی که در حوزه تسهیل فعالیت واحدهای تولیدی نقش دارند، مستقر شوند. ما با آقای مس‌فروش، رییس سازمان صمت استان، تفاهم کردیم و متعهد می‌شویم به محض اینکه لازم بود ستاد تسهیل برگزار شود، این ستاد را تشکیل دهیم تا به مسائل رسیدگی کنیم، البته بنا بر این است که در این مکان نمایندگان دستگاه‌ها مسائل را حل کنند و کار به ستاد تسهیل کشیده نشود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در خصوص کلینیک تولید عنوان کرد: ما متفاوت از استان‌های دیگر کلینیک صنعت را با محوریت شرکت شهرک‌های صنعتی شروع کردیم و با کمک سپاه امام رضا(ع)، بسیج و تشکل‌ها به واحدهایی که راکد و نیمه‌راکد هستند، مراجعه می‌کنیم تا مشکلات آن‌ها بررسی و مرتفع می‌شود.

رسولیان با اشاره به رویکرد استاندار جدید خراسان رضوی در خصوص تولید تصریح کرد: رویکرد استاندار جدید خراسان رضوی حمایت جدی از بخش تولید است و تلاش می‌کنند تا از ابزارهای اعتبارات ملی بیشترین استفاده را بکنند.

وی اضافه کرد: در اولین مرحله از محل تبصره ۱۴ در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور هستیم. حدود ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در این تفاهم‌نامه درج شد و استاندار پیگیری کردند که تاکنون ۶۰۰ میلیارد دیگر سرمایه در گردش و ایجادی به این تسهیلات اضافه کردیم که نهایی خواهد شد. پروژه‌ها را با محوریت دستگاه‌های اجرایی به طور مشخص معرفی کردیم و بیشتر هم در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری است.

در ادامه محمدرضا مس‌فروش، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، اظهار کرد: این مکان، مرکز فوریت‌ها و خدمات ۲۴ ساعته تولید است. وزارت صمت این وظیفه را دارد که در اسرع وقت به مشکلات تولیدی رسیدگی کند. قرار بر این شد که در تمام استان‌ها چنین مرکزی دایر شود. در کوتاهترین زمان ممکن این مرکز راه‌اندازی شد، البته هنوز هم قاعدتا مقداری کار دارد و باید دستگاه‌های اجرایی که نمایندگان آن‌ها استقرار پیدا نکرده‌اند، حضور پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی افتتاح مشکلات واحدهای تولیدی طرح سرمایه گذاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ستاد تسهیل دستگاه ها فوریت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل عمومی در مرز مهران‌
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند