Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر نیرو اعلام کرد: دولت تدبیر و امید در هفت سال گذشته حدود ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در بخش آب و برق تهران سرمایه‌گذاری کرده است.

رضا اردکانیان روز پنجشنبه در آیین افتتاح طرح‌های ملی آب و برق در استان‌های هرمزگان و تهران که با حضور رییس‌جمهوری از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: از این میزان ۱۱ هزار میلیارد تومان فقط در بخش آب و فاضلاب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: در بیست و ششمین هفته پویش هر هفته الف-ب-ایران یکصد و بیست و چهارمین پروژه این پویش را در سال ۹۹ با دستور رئیس‌جمهوری افتتاح می‌کنیم؛ در حالی که ۷ پروژه آن سازو کاری و ۱۱۷ پروژه ساخت و سازی است که جمعا برای مجموع این پروژه‌ها ۳۱ هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
به گفته اردکانیان، ۱۲۶ پروژه دیگر با اعتبار ۱۸ هزار میلیاد تومان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد و امروز نیز چهار پروژه در تهران در امر آبرسانی و یک پروژه در هرمزگان در زمینه تولید برق افتتاح می‌شود.
وی با بیان اینکه تامین آب شرب شهرهای بزرگ همواره دغدغه دولت‌هاست، بیان کرد: از جمعیت هفت و نیم میلیاردی روی زمین اعلام می شود که در شهرها، ۹۶ درصد جمعیت به آب شرب دسترسی دارند؛ یعنی چیزی حدود چهار برابر جمعیت ایران و حدود ۳۵۰ میلیون نفر هنوز دسترسی به آب شرب ندارند.
وزیر نیرو با بیان اینکه تهرانی‌ها دسترسی ۱۰۰ درصدی به آب شرب دارند و این توفیق بزرگی است، اضافه کرد: شهر قاهره جمعیتی بیش از ۹ میلیون نفر دارد و ۴۰ درصد از این جمعیت تنها ۴ ساعت در روز دسترسی به آب شرب دارند یا شهر مکزیکوسیتی در آمریکای لاتین با ۲۱ میلیون جمعیت که ۲۰ درصد مردم این شهر در هفته و ۲۰ درصد دیگر در روز فقط چند ساعت در روز دسترسی به آب شرب دارند.
وی توضیح داد: تهران از دهه‌های قبل دسترسی کامل به آب شرب داشته و در این راستا سدهای امیرکبیر، لتیان، لار، طالقان و ماملو به ترتیب در سال‌های ۱۳۴۰، ۱۳۴۷، ۱۳۵۹، ۱۳۸۵ و ۱۳۸۹ به بهره‌برداری رسید.
اردکانیان با بیان اینکه  تامین آب شرب تهران از منابع آب‌های سطحی برای ما مهم است، گفت: بیش از یک میلیارد مترمکعب آب شرب بهداشتی در سال در تهران مصرف می‌شود که ۷۵ درصد آن از منابع آب‌های سطحی و ۲۵ درصد دیگر از منابع آب زیر زمینی است.
وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم برداشت آب از منابع زیرزمینی کاهش یابد تا از پدیده فرونشست زمین جلوگیری کنیم.
وزیر نیرو همچنین درباره تصفیه‌خانه بزرگ ششم تهران تصریح کرد: این تصفیه‌خانه در بالاترین نقطه تهران قرار گرفته و با راه‌اندازی آن، ۳۰ درصد انرژی برقی که برای پمپاژ آب از سایر تصفیه‌خانه‌ها به مناطق شمال غرب و غرب تهران استفاده می شد، صرفه‌جویی کردیم و در ۵ منطقه تهران از آن استفاده می‌کنیم.
وی افزود: تونل دسترسی آب در مناطق تهران در سال ۹۱ درست شده و آب اندازی آن نیز امروز انجام می‌شود و از سوی دیگر واحد دوم نیروگاه سیکل ترکیبی قشم به ظرفیت ۱۷۵ مگاوات به بهره برداری می رسد.
اردکانیان یادآور شد: سه هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان امروز پروژه آب و برق به بهره‌برداری می‌رسد.
وزیر نیرو همچنین گفت: هفت تصفیه‌خانه بزرگ در تهران داریم و پارسال تصفیه‌خانه هفتم افتتاح شد و خوشبختانه در سامانه‌های انتقال آب نیز سرمایه‌گذاری خوبی شده است.
وی خاطرنشان کرد: کار ساخت تصفیه‌خانه ششم از سال ۸۶ شروع شد و قرار بود از فاینانس خارجی ساخته شود که محقق نشد و با بودجه عمومی آهنگ ساخت آن در ۲ سال اخیر تسریع و با کمک اعضای شورای شهر تهران و شرکت آب منطقه‌ای، منابع مورد نیازی از طریق قبوض آب تامین شد.
پویش #هرهفته‌الف ب ایران نیز یکی دو سالی است که آبادانی هرچه بیشتر کشور در حوزه صنعت آب و برق را دنبال می‌کند و افتتاح طرح‌های کوچک و بزرگ این طرح در شرایط تحریمی و کرونا بیانگر این واقعیت می‌باشد که دولت با وجود همه فشارهای خارجی، نسبت به معیشت، سلامت و آبادانی کشور توجه ویژه دارد.
پویش #هرهفته‌الف ب ایران این هفته به استان تهران و هرمزگان برای افتتاح طرح‌های عظیم آبرسانی از جمله تصفیه خانه ششم با ظرفیت ۷هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه، تونل انتقال آب به طول ۳۰ کیلومتر از محل سد امیرکبیر ، سه سامانه اصلی طرح بزرگ رینگ شبکه انتقال آب شرب شهر تهران و واحد ۲ بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی قشم به ظرفیت ۱۷۵ مگاوات با جمع سرمایه گذاری سه هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان اختصاص یافت.

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بهره برداری میلیارد تومان سرمایه گذاری تصفیه خانه وزیر نیرو آب شرب آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل

رسول سیفی گفت: با راه‌اندازی کامل این طرح در ماه‌های آینده، مشکلات کیفی آب آشامیدنی اردبیل تا حد قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با اشاره به احداث آبگیر در سد یامچی اردبیل افزود: طرح احداث آبگیرهای سد اردبیل و تاسیسات وابسته از اوایل دهه‌ ۹۰ آغاز شده و تاکنون بالغ بر یک هزار میلیارد ریال در قالب طرح‌‎های گوناگون زیر مجموعه این طرح هزینه شده است.

به گفته او، اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح در سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال برآورد گردیده است.

سیفی همچنین افزود: محور اصلی خط دوم انتقال آب، مربوط به احداث برج آبگیر در کنار سد یامچی است که دهانه‌های آبگیر و خطوط آب‌آور این سازه، آب را از عمق مورد نظر در مخزن سد برداشت نموده و از طریق کانال آب‌آور در نهایت به تصفیه‌خانه اردبیل انتقال می‌دهد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل ادامه داد: علاوه بر خط جدید، خط قبلی نیز به‌صورت فعال مورد استفاده قرار گرفته و در آینده پس از اصلاح تمام موارد جزئی فنی و مهندسی، انتقال آب فقط از طریق خط جدید انجام خواهد شد.

سیفی از تست اولیه خط دوم انتقال آب از سد یامچی خبر داد و گفت: با هدف ارتقا کیفیت آب آشامیدنی شهر اردبیل، تست اولیه خط دوم انتقال آب از سد یامچی به تصفیه خانه آب شرب شهر اردبیل با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت.

او افزود: افتتاح خط دوم انتقال آب می‌تواند اجازه انتخاب از با کیفیت‌ترین لایه مخزن را در اختیار ما قرار داده و به تبع آن مواد شیمیایی و ضدمیکروبی کم‌تری نیز در تصفیه خانه آب مورد استفاده قرار گرفته و در نهایت سلامت آب آشامیدنی مرکز استان را به میزان قابل توجهی ارتقا دهد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل ادامه داد: در این عملیات، خط دوم انتقال آب از سد یامچی به تصفیه‌خانه اردبیل زیر بار قرار گرفته و ضمن استحصال آب از دهانه‌ سوم آبگیر سد که نزدیک‌ترین دهانه به تراز سطح آب دریاچه در حال حاضر است، آغاز شد.

سیفی اظهار کرد: این فرآیند در فاز نخست موجب جایگزینی بیش از ۳۵ درصد آب استحصالی از پایین‌ترین تراز آبگیری سد با آب ترازهای بالاتر شده و موجب کاهش هزینه‌های تصفیه‌ و بهبود کیفیت آب شهر اردبیل خواهد شد

او ضمن ارایه توضیحاتی پیرامون وضعیت کیفی و زیست‌محیطی سد یامچی اردبیل بیان کرد: لایه‌بندی حرارتی مخزن سد یامچی معمولا با شروع فصل بهار و گرم شدن آب و هوا و جذب انرژی خورشیدی شروع شده و در فصل تابستان شدت بیشتری یافته و هر لایه حرارتی نیز معمولا خصوصیات کیفی متفاوتی از سایر لایه‌ها داشته و این لایه‌بندی به کیفیت آب هر لایه مورد نظر تاثیر مستقیمی دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل