Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بیانیه پایانی این همایش که روز پنجشنبه توسط دکتر هادی اعظمی دبیر همایش ملی ابعاد نظری و کاربردی توسعه و امنیت پایدار مناطق مرزی قرائت شد آمده است: سرزمین ما در طول تاریخ چند هزار ساله‌اش جان برکفان و شهیدان بی‌شماری را در راه دفاع از کیان مقدس و خاک گوهرینمان تقدیم کرده است و مرزنشیان و مرزبانان ما در حالی در طول تاریخ بیشترین تعلق خاطر را به سرزمین اجدادیشان نشان داده‌اند که همواره  جزء بی صدایان و فراموش شدگان جامعه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


"پژوهشگران و شرکت کنندگان در این همایش برای رفع مشکلات موجود و بهبود وضعیت حاضر با توجه به  اهمیت راهبردی مناطق مرزی و وضعیت معیتشی، مشکلات اقتصادی و اجتماعی پیشنهادات و راهکارهایی را در ۱۲ بند ارائه کرده‌اند."
بازسازی ساختارهای اقتصادی و افزایش ظرفیت‌های تولیدی و تجاری در مناطق مرزی، حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، بهبود فضای کسب و کار و توانمندسازی بومیان، حمایت از سازمان‌های مردم نهاد برای توانمندسازی مرزنشیان، استفاده از ظرفیت گذرگاهی مناطق مرزی و توسعه توانایی‌های کنترلی و مدیریتی در مرز، توجه به نقش تعاملی و عملیاتی و بصیرتی نیروهای نظامی و انتظامی و انجام طرح جامع مدیریت و آمایش مناطق مرزی از جمله راهکارها و پیشنهاداتی است که در بیانیه پایانی این همایش مورد تاکید و تشریح قرار گرفته است.

طی دو روز برگزاری این همایش ۳۰ مقاله درباره توسعه و امنیت پایدار مناطق مرزی در کشور به شکل سخنرانی و در قالب فضای مجازی توسط  استادان، پژوهشگران و کارشناسان این حوزه در کشور ارائه شد.

سردار سرلشکر پاسدار "سید یحیی رحیم صفوی" دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا یکی از میهمانان ویژه و سخنرانان اصلی این همایش بود.

کشور ایران با ۱۵ کشور همسایه است و ۱۰۶ شهرستان مرزی دارد و پس از روسیه و چین بیشترین همسایه را در مقایسه با دیگر کشورهای جهان دارد. متاسفانه مناطق مرزی ایران به واسط غلبه نگاه مرکز - پیرامون و برخی از عوامل دیگر کمتر توسعه یافته است.

برچسب‌ها مشهد روسیه مرزنشینان چین دانشگاه فردوسی مشهد ایران همایش سید یحیی رحیم صفوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد روسیه مرزنشینان چین دانشگاه فردوسی مشهد ایران همایش مشهد روسیه مرزنشینان چین دانشگاه فردوسی مشهد ایران همایش اخبار کنکور مناطق مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوهنوردی ممنوع!
  • هشدار مهم هواشناسی به کوهنوردان
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوه‌نوردی ممنوع!
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی