Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: بیمارستان فوق تخصصی ۲۴۲ تخت خوابی آیت الله طالقانی(ره) آبادان کاملا استاندارد و آموزشی ساخته شده و تجهیز آن نیز به عهده دولت و وزارت بهداشت و درمان است که امیدواریم تا پایان سال و در عمر دولت به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، غلامرضا شریعتی شامگاه پنجشنبه ۸ آبان ماه به همراه اسمعیل زمانی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند، سید زین العابدین موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان، شکرالله سلمان زاده رییس دانشکده علوم پزشکی شهرستان آبادان و جمعی از مسوولان مربوطه از پروژه بیمارستان ۲۴۲ تخت خوابی فوق تخصصی آیت الله طالقانی (ره) بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان در جریان این بازدید اظهار کرد: این بیمارستان با کمک و مساعدت بنیاد مستضعفان(بنیاد علوی) در حال ساخت می باشد که خوشبختانه تا این لحظه حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته است و در صدد هستیم شرایط اخذ انشعابات آن را هر چه سریع تر فراهم سازیم.

غلامرضا شریعتی افزود: این بیمارستان کاملا استاندارد و آموزشی ساخته شده و تجهیز آن نیز به عهده دولت و وزارت بهداشت و درمان است که امیدواریم تا پایان سال و در عمر دولت به بهره برداری برسد.

در جریان این بازدید تاکید شد با احتساب موانع  پیش رو، این پروژه حداکثر تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد و در اختیار دانشکده علوم پزشکی شهرستان آبادان قرار بگیرد.

لازم به ذکر است که این  بیمارستان ۲۴۲ تخت خوابی فوق تخصصی دارای هفت بلوک و از مجهزترین بیمارستان های استان خوزستان و جنوب کشور است که در کنار بیمارستان قدیمی آیت الله طالقانی(ره) در حال احداث است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت وزارت بهداشت منطقه آزاد اروند استانداری خوزستان بنیاد علوی بیمارستان طالقانی آبادان کرونا ویروس فوق تخصصی آیت الله طالقانی تا پایان سال بهره برداری فوق تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها

 محمد کرمی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد، بیان کرد: به‌واسطه پیش‌بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، بحمدالله کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.
 
 وی افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع ۳ متر به وجود آمد که به حمدالله اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.
 
 استاندار تصریح کرد: متأسفانه ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و چون این مناطق به‌صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. اما اگر این منطقه به صورتی بود که آب باید از یک محدوده خاص عبور کند یقیناً ویرانی‌های گسترده به بار می‌آمد.
 
 وی ادامه داد: خوشبختانه کارهای بسیار خوبی طی این مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده اما باید کارهای باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.
 
 کرمی بیان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده‌شدن به گروه مجهزهای حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.
 
 وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و گروه مجهزهای موجود در منطقه نیز با تأمین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستاهای دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود.
 
 استاندار تأکید کرد: اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راه‌سازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.
 
 وی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تأکید شده است؛ آن است که باید از آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.
 
 کرمی یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی «سد کاجو» و «سد قصر قند» را در منطقه دنبال می‌کنیم چرا که با ساخت این سدها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی واپایش می‌شوند.
 
 وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سدهای حوزه جنوب انجام شده و به رئیس‌جمهور محترم ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ‌ها به دنبال استفاده مفید از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها هستیم.
 
 استاندار گفت: به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست که ما هر ساله در این منطقه شاهد توزیع پتو، سبد کالا و لوازم‌خانگی و مهم‌تر از آن ویرانی زیرساخت‌ها، کشاورزی و منازل مردم باشیم؛ چراکه این واقعاً امری مشکل است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بهره برداری از پروژه قزوین - الموت در اوایل تابستان امسال
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها
  • ۸ مصدوم در پی ۳ حادثه آتش‌سوزی در اهواز
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال