Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یک فعال فرهنگی اجتماعی خواستار ورود ستاد ملی مقابله با کرونا به تبعات خسارت بار این ویروس مرگبار در حوزه فعالیت های غیر بهداشتی شد.

عقیل امامی در گفت و گو با ایسنا گفت: کرونا غیر از خسارت های بهداشتی و اقتصادی، در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز زیان های هنگفتی به کشور تحمیل کرده است.
وی با اشاره به بیکاری گسترده صنوف و فعالان غیر اداری در اثر شیوع کرونا افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا علاوه بر تدوین بسته های حمایتی معیشتی، در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز باید بسته های مشابه تهیه ، تصویب و ابلاغ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امامی یادآورشد: جوانان و جمعیت مولد جامعه بیشترین ضربه فرهنگی را از بحران کرونا متحمل شده اند.
وی با اشاره به داده های آماری درخصوص مبتلایان به کرونا ادامه داد: این ویروس مهاجم مبتلایان را نیز درگیر مشکلات رفتاری و فرهنگی می کند که باید برای این مهم نیز چاره جویی شود.
این فعال فرهنگی اجتماعی لزوم توجه به تغییر سبک زندگی اجتماعی در شرایط بحران کرونا را یادآورشد و افزود: سبک زیست اجتماعی در اثر شیوع این بحران تا سالهای آتی نیازمند برنامه ریزی و مدیریت جامع است.
وی خاطرنشان کرد: در ارزیابی های علمی باز توانی جمعیت درگیر با بحران کرونا به تصویب و ابلاغ بسته های همپوشان سیاست های حمایتی نیاز دارد .
به گفته وی وزارت کشور بعلت جامعیت نقش فرهنگی واجتماعی آن در جامعه  باید گرانیگاه سیاست های پشتیبان این حوزه باشد.
امامی رویکرد متفاوت کشورمان با سایر کشورها در حوزه فرهنگی و اجتماعی را یادآورشد و افزود: رویکرد مبتنی بر دین مبین اسلام در امتزاج با دستورات بهداشتی الگوی تمام عیار مردم کشورمان در برون رفت از شرایط بحرانی کرونا است و در این ارتباط توسل به امامان و معصومین (ع) راهگشا خواهد بود.
این فعال حوزه رسانه همچنین رصد و ارزیابی تحولات فرهنگی در شرایط حاضر و مقایسه آن با گذشته را مهم دانست وتصریح کرد: این برهه تاریخی می تواند درآینده مبنای رفتار اجتماعی در شرایط بحرانی و اضطرار قلمداد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دولت استانی سیاسی حوزه فرهنگی و اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر