Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرطان سینه به عنوان یکی از بیماری‌هایی که در زنان شیوع بیشتری دارد، علاوه بر عوامل وراثتی تحت تاثیر محیط و سبک زندگی می‌تواند در افراد در سنین مختلف بروز یابد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ ماه اکتبر (۱۰ مهر تا ۱۰ آبان) ماه اطلاع رسانی در مورد سرطان سینه نامگذاری شده است.

‎مسئول فنی شیمی درمانی پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی در خصوص عوامل موثر در بروز سرطان سینه توضیح داد: عوامل وراثتی تنها عامل ابتلا به سرطان سینه نیست و عوامل محیطی مانند تغذیه نامناسب، چاقی، کم تحرکی، استفاده از داروهای هورمونی، مصرف سیگار، نداشتن دوره شیردهی، حاملگی اول بعد از ۳۵ سالگی، قاعدگی زودهنگام و دیر یائسه شدن هم نقش بسیار زیادی در بروز این سرطان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‎الهام مهرآوران استرس را یکی از مهمترین عوامل ایجاد سرطان اعلام کرد و افزود: غذاهایی که دارای مواد نگهدارنده هستند، از جمله عوامل بروز سرطان اند و به همین دلیل به زنان توصیه می شود تا حد امکان از این غذاها مصرف نکنند.

‎او افزود: سرطان سینه از جمله سرطان هایی است که عوامل وراثتی یا ژنتیکی در آن نقش دارد. در واقع وراثت عامل بروز حدود ۱۰ درصد از موارد ابتلا به سرطان سینه در زنان به شمار می رود.  

‎مهرآوران اظهار کرد: اگر ۲ نفر یا بیشتر از فامیل درجه یک فرد دچار سرطان سینه یا سرطان تخمدان در سن کمتر از ۵۰ سال شده باشند، این فرد نیاز به خودمراقبتی بیشتری دارد و در برخی موارد هم توصیه به انجام تست ژنتیک می شود.

‎او بیان کرد: که با علائم این بیماری آشناتر شوند و افزود: علائم خطر این بیماری می تواند تغییرات رنگ پوست سینه، ترشحات از نوک آن یا تورفتگی نوک سینه و همچنین ایجاد توده در این عضو باشد که حتما این علائم باید مورد بررسی قرار گیرند زیرا برخی از آنها ممکن است علائم سرطان باشد.

بعد ۴۰ سالگی باید ماموگرافی انجام دهند

‎او ادامه داد: زنان بعد از ۴۰ سالگی باید ماموگرافی انجام دهند ‌و مورد معاینه قرار گیرند و در صورت نرمال بودن وضعیت، بر حسب نظر پزشک هر سال یا هر دو سال یک بار ماموگرافی یا معاینه خود را تکرار کنند.

مهرآوران همچنین به زنان توصیه کرد: که در فواصل مراجعه، باید ماهانه خودشان نیز معاینه عضو را انجام دهند و در صورت پیدا کردن هر علامتی زودتر به پزشک مراجعه کنند تا تحت بررسی تخصصی قرار گیرند.

‎او اظهار امیدواری کرد که با این مراقبت ها سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده شود، چون در درمان بیماری و هم در افزایش طول عمر، خیلی موثر است.

مهرآوران ادامه داد: امیدوارم زنان ایرانی با مراقبت کامل از خودشان و مراجعه به موقع به پزشک، در همان مراحل اولیه، سرطان سینه را شناسایی و درمان قطعی و مناسب را دریافت کنند.

منبع: ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان سرطان سینه سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۴۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • ترددهای دریایی با احتیاط انجام شود/ احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد