Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لوداب؛ صادق بهادران؛ شهر لوداب، شهری که با سرعت باور نکردنی در حال پسرفت است و اگر پیشرفتی باشد، انگار سربالایی به بلندای اورست دارد. 

شهر لوداب در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت استان کهگیلویه و بویراحمد (یاسوج) قرار دارد. جمعیت این شهر که نام دیگر آن گراب است در حدود ۲ هزار نفر با روستاهای تابعه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارای اداراتی همچون آموزش پرورش منطقه‌ای،کمیته‌ امداد، بهزیستی، اداره کشاورزی، مرکز بهداشت، شهرداری و دیگر ادارات است.

از نظر موقعیت جغرافیایی در یک سربالایی و با شیب تند در کوهپایه‌های کوه نیر قرار گرفته است.

مردمی که از نقاط مختلف بخش لوداب برای کارهای اداری و روزمره خود وارد این شهر می شوند یا باید با خودروی شخصی این سربالایی را بپیمایند، یا با پای پیاده و نفس زنان، خود را بالا بکشند، فرقی ندارد مرد یا زن، پیر یا جوان.

از دیگر مشکلات این شهر کوچک، وجود خیابان‌هایی با چاله چوله‌های بزرگ و کوچک است که وسایل نقلیه را به شدت فرسوده و زمین کوب می‌کند.

جدول کشی‌های آن چنانی و تمیز شدن دیر هنگام آن ها دیگر چالش این شهر است که گلایه های مغازه داران از این معضل گواه بر آن است.

نبود تابلوهای شهری، خیابانی و خروجی‌های شهری که از ابتدایی ترین و کم خرج ترین کارکردها و امکانات یک شهر بوده از دیگر مشکلات عمده شهر لوداب (گراب) است به گونه ای که اگر غریبه‌ و میهمانی وارد این شهر شود و بخواهد به سمت روستاهای بیرونی شهر برود باید هفت خان سوال و جواب را پشت سر بگذارد.

در این شهر کوچک نه از پارک و فضایی برای نشستن و استراحت مردم خبری است و نه مکان تفریحی برای کودکان و...در حالی که وعده و وعید مسولان شهرداری برای ایجاد فضای سبز در این شهر بر زمین مانده و مردم نیز از وعده هایشان نا امید شده اند.

یکی دیگر از بدیهیات هر شهر وجود سرویس‌های بهداشتی است تا اگر مسافری وارد این شهر شود حداقل از آن استفاده کند متاسفانه شهر لوداب از این قاعده مستثنی شده و سرویس بهداشتی که حتی خود اهالی شهر از آن خبری ندارند چه رسد به مسافر!.نه تابلویی برای راهنمایی مردم و نه امکانات بهداشتی مناسبی وجود دارد.

 

 مشکل دیگر این شهر معضل آب شرب است که تا به حال با پیگری های انجام گرفته جوابی به مردم نرسیده است نبود مکان مناسبی برای تخلیه فاضلاب‌های خانگی نیز از دیگر معضلات شهر لوداب است که همیشه داد مردم را در آورده و مسولان هر دم از جوابی قانع کننده طفره می روند.

باید نبود تابلوهای تبلیغاتی در این شهر را به مشکلات و معضلات افزود. از دیگر معضلات این شهر، نبود ماشین آلات میکانیکی سالم مثل لودر، بیل میکانیکی و ....است که در مواقع بارانی و سیلابی به داد مردم برسد.

به هر صورت اگر بخواهیم مشکلات این شهر را کامل بگوییم باید مثنوی هفتاد من دیگری سرود که در این مقال نمی‌گنجد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر لوداب کهگیلویه و بویراحمد زن شهرداری خبرگزاری فارس شهر لوداب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است، اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

سمیه سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، مهارت‌های زندگی را لازمه بهزیستی دانست و افزود: فراگیری آشنایی با مهارتی تحت عنوان «همدلی» یا به عبارتی درک احساس دیگران ضروری است.

وی با بیان اینکه روانشناسان از سال ۱۹۵۷ تلاش داشتند تا دریابند منشاء همدلی کجاست و چگونه می‌توان فرزندان همدل‌تری تربیت کرد، اظهار کرد: بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده مشخص شد در کنار عواملی چون نظم و انضباط، گرمی و عشق در رابطه، صبوری، تأیید و تشویق و تنبیه به موقع والدین، بهترین پیش‌بینی کننده همدلی در مردان و زنان ۳۰ ‌ساله رابطه‌ای بود که آن‌ها در ۵ سالگی با والدین خود داشتند.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بیان کرد: در این تحقیقات مشخص شد هرچه رابطه والدین و فرزندان در سنین دبستان خوب و صمیمی‌تر باشد، کودکان، همدلی (توانایی درک احساسات و عواطف دیگران و دیدن دنیا از زاویه دید آن‌ها) را بهتر یاد می‌گیرند و بزرگسالان همدل‌تری می‌شوند و هرچه رابطه والد و فرزندان در این سنین رو به سردی و فاصله و «ول کن بابا» و حوصله‌اش را ندارم پیش رود در بزرگسالی احتمال اینکه کودک به سمت خودمحوری، خودکامگی، بی‌توجهی به حال و احوال و خواسته‌های دیگران پیش رود، بیشتر است.

وی در پاسخ به اینکه چطور می‌توان مهارت همدلی خود را ارتقاء داد؟ گفت: همان‌طور که گفته شد این یک مهارت مهم برای ایجاد رابطه قوی و ارتباط مؤثر است.

سلیمانی با بیان اینکه برای فراگیری و بهبود مهارت همدلی چند راه وجود دارد که می‌توان آنها را به کار گرفت، اذعان کرد: تمرین گوش دادن فعال، خود را جای آن‌ها گذاشتن، توجه کردن به نشانه‌های غیرکلامی، تمرین کردن ذهن آگاهی، خواندن داستان و به دنبال بازخورد بودن بخشی از این راه‌ها برای بهبود مهارت همدلی است.

وی با تأکید بر اینکه باید گوش دادن فعال را تمرین کرد، افزود: وقتی فرزندتان با شما صحبت می‌کند بدون وقفه با تلاش برای ارائه راه‌حل به آنچه می‌گوید تمرکز کنید. با برقراری تماس چشمی، تکان دادن سر و پرسیدن سؤالات «شفاف» نشان دهید به او گوش می‌دهید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی همچنین از والدین خواست خود را جای فرزندشان بگذارند و سعی کنند مسائل را از دید طرف مقابل ببینید، مثلاً تصور کنید اگر در موفقیت‌های آن‌ها بودید چه احساسی داشتید یا سؤالاتی بپرسید تا درباره تجارب آن‌ها بیشتر بدانید.

وی با بیان اینکه باید به نشانه‌های غیرکلامی توجه کرد، تصریح کرد: مردم اغلب احساسات خود را از طریق زبان بدن، لحن صدا و حالات چهره خود بیان می‌کنند باید به این نشان‌ها توجه کرد تا درک بهتری از احساس طرف مقابل داشته باشید.

سلیمانی همچنین تمرین کردن ذهن آگاه را ضروری دانست و افزود: ذهن می‌تواند به شما کمک کند تا آگاهی بیشتری ‌نسبت به افکار و احساسات خود ایجاد کنید که به نوبه خود می‌تواند به درک بهتر و همدلی با دیگران کمک کند.

وی در خصوص خواندن داستان گفت: این کار می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های همدلی خود را توسعه دهید، زیرا به شما امکان می‌دهد جهان را از دیدگاه‌های مختلف ببینید و احساسات و انگیزه‌های شخصیت داستانی را درک کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با تأکید بر اینکه والدین باید به دنبال بازخورد باشند، اظهار کرد: باید از دوستان و اعضای خانواده در مورد مهارت‌های همدلی خود بازخورد بخواهید. آن‌ها ممکن است بتوانند پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهبود شما ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: همدلی مهارتی است که با تمرین و تلاش می‌توان آن را توسعه داد. با تمرکز بر درک و ارتباط با دیگران، می‌توان مهارت‌های همدلی خود را بهبود ببخشید و روابط قوی‌تری ایجاد کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در پایان گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات دهستان دستجرد سفلی در بازه زمانی معقول برطرف خواهد شد
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • واژگونی پژو پارس در محور لردگان به دهدز جان یک نفر را گرفت
  • امدادرسانی به سه مصدوم در محور شهرکرد به بروجن
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • رمزگشایی از گورستان تاریخی هفتاد ملا (+عکس)
  • آخرین جزئیات سیل در کرمان + عکس
  • امکانات نیروی انتظامی باید بهبود پیدا کند