Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کشور‌های جنوب شرقی آسیا ماهی کپور‌های نقره‌ای در شالیزار‌های برنج پرورش داده می‌شود.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، نحوه کاشت برنج برای هیچ یک از ما معما نیست. اما یک واقعیت بسیار جالب وجود دارد که تعداد کمی از مردم از آن اطلاع دارند. همانطور که مشخص شد، کشاورزان در کشور‌های جنوب شرقی آسیا (برونئی، کامبوج، اندونزی، لائوس، مالزی، برمه، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، ویتنام) به طور خاص ماهی را در مزارع برنج و با این محصول پرورش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا اصلاً این کار را انجام می‌دهند؟ در واقع، همه چیز بسیار ساده، و حتی سودآور است.

با راه اندازی پرورش ماهی در مزارع برنج، کشاورزان مزایای قابل توجهی بدست می‌آورند

به نظر می‌رسد که چنین عملی از نظر اکولوژیکی و اقتصادی توجیه پذیر است. اول از همه، ماهی برای از بین بردن انواع آفات مناسب است؛ بنابراین نیازی به صرف هزینه برای سموم دفع آفات و حتی برخی کود‌ها نیست.

فراوانی ماهی در مزارع برنج به طور قابل توجهی عملکرد را افزایش می‌دهد

از آنجا که ماهی‌ها از جلبک‌ها نیز تغذیه می‌کنند، منابع بیشتری برای برنج به وجود می‌آید - گیاهان مواد معدنی و سایر مواد مفید بیشتری را دریافت می‌کنند که به رشد، تکامل و در نهایت افزایش محصول کمک می‌کنند.

کشاورزان نه تنها ماهی پرورش یافته را می‌فروشند، بلکه خود نیز می‌خورند

علاوه بر این، کشاورزان همچنین درآمد اضافی خود را تأمین می‌کنند. وقتی ماهی به اندازه لازم رسید و در این حالت خیلی سریع اتفاق می‌افتد، از آنجا که کمبود غذا ندارد و شرایط زندگی کاملاً راحت است، صید می‌شوند و برای فروش ارسال می‌شود. به طور طبیعی، کشاورزان خود ماهی‌هایی را می‌خورند که با دست خود پرورش داده شده است و این یک مزیت قابل توجه برای بدن آن‌ها است. همانطور که می‌دانید، گوشت ماهی سرشار از کلسیم و پروتئین است.

ماهی کپور رایج‌ترین نوع ماهی است که در مزارع برنج در سراسر جهان پرورش می‌یابد

در کشور‌های جنوب شرقی آسیا، کپور‌های نقره‌ای، گورامی‌ها اغلب به این روش پرورش می‌یابند. در اروپا و آمریکا - ماهی گاومیش، ماهی کپور. این به دلیل استقامت ماهی است. کپور می‌تواند در شرایط کمبود اکسیژن و در آب بیش از حد در معرض آفتاب زندگی کند. علاوه بر این، ماهی کپور می‌تواند برای مدت کوتاهی حتی بدون آب زندگی کند.

علاوه بر ماهی، آن‌ها همچنین شروع به پرورش قورباغه، نرم تنان و میگوی آب شیرین کردند

همچنین گونه‌هایی وجود دارند که می‌توانند به طور مستقل از یک زمینه به زمینه دیگر تغییر کنند و به دنبال شرایط زندگی راحت‌تر و منطقه‌ای با مقدار زیادی آب باشند. آن‌ها علاوه بر ماهی، شروع به پرورش قورباغه‌ها، نرم تنان و گونه‌های میگو‌ی آب شیرین کردند که در این مناطق گران است.

کشاورزان ماهی را با استفاده از سطل و تور‌های مخصوص و همچنین به سادگی با دست صید می‌کنند

نکته مثبت دیگر شل شدن خاک است. ماهی بیش فعال این وظیفه مهم را بسیار عالی انجام می‌دهد. صید ماهی هم مشکلی ندارد. کشاورزان آن را با کمک دستگاه‌های خاص مانند سطل و تور‌های مخصوص و همچنین با دست می‌گیرند.

منبع:سیارک

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: برنج ماهی کپور شالیزار برنج مزارع برنج جنوب شرقی آسیا مزارع برنج ماهی کپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون اوقاف و امور خیریه استان به خبرگزاری صدا و سیما گفت: با سرمایه گذاری سازمان اوقاف و امور خیریه استان طرح مزرعه پرورش ماهی در قفس در سواحل بندر چارک خلیج فارس اجرایی شده و در مرحله اول این طرح سال گذشته ۱۰ قفس با ظرفیت هزار تن افتتاح شد.

حمزه‌ای با اشاره به اینکه امسال هم ۱۰ قفس دیگر با ظرفیت هزار تن افتتاح خواهد شد افزود: پرورش سالانه پنج هزار تن ماهی هدف گذاری شده و در افق چشم انداز ۱۰ ساله تمام زنجیره تولید، پرورش، فرآوری، توزیع و خوراک آبزیان در کنار ایجاد فرصت‌های گردشگری دریایی در دستور کار است.

او ادامه داد: در این طرح ماهی دریایی سی بس پرورش داده می‌شود که در دوره رشد یک ساله این ماهی‌ها به وزن حدود یک کیلوگرم می‌رسند.

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!