Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان صالحی فر , مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با بیان اینکه ذخیره خون در کرمانشاه کاهشی یبی سابقه دارد بر لزوم مشارکت مردم جهت اهدای خون تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پژمان صالحی فر در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، ، با اشاره به اینکه وضعیت اهدا خون در استان کرمانشاه نه تنها مطلوب نیست بلکه افتضاح است، اظهار داشت: در هفته اخیر اهدا خون به طور بی سابقه ای کاهش داشته است و اگر شرایط به همین منوال طی شود تا دو روز دیگر ذخایر خونی ما به اتمام خواهد رسید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه افزود: حتی در روزهای تعطیل 70 و یا 80 نفر به مراکز انتقال خون برای خون‌دهی مراجعه می کردند این در حالی است که طی روز گذشته 60 نفر مراجعه کردند.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونایی موجود حتی با فراخوان تلفنی هم افراد برای خون دهی مراجعه نمی کنند که همین جا از مردم دعوت می کنیم تا به کمک بیماران بیایند.

صالحی با اشاره به ذخایر خونی استان تصریح کرد: شرایط ایده آل این است که از هر گروه خونی برای پنج روز ذخیره داشته باشیم این در حالی است که در حال حاضر و در برخی گروه های خونی منفی ذخیره در حد یک و یا دو روز است و اگر این قضیه ادامه پیدا کند نهایتا یک یا دو روز دیگر ذخایر تمام خواهد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه به صورت روزانه 100 تا 120 واحد پلاکت درمراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد، بیان داشت: پلاکت قابلیت ذخیره سازی ندارد و بیشتر از سه روز نمی توان آن را نگهداری کرد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط و تعداد کم افراد مراجعه کننده در حال حاضر تقریبا نیمی از پلاکت مورد نیاز مراکز درمانی استان به صورت روتین تامین می شود.

صالحی ضمن دعوت مجدد از مردم برای مراجعه به مراکز انتقال خون ادامه داد: اگر همتی نشود و مردم برای اهدای خون مراجعه نکنند این مسئله به یک بحران جدی تبدیل می شود چرا که خون مسئله ای نیست که از استان های دیگر تامین و یا خریداری شود.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با اشاره به کمک و یاری بسیار خوب مردم در بحث مواسات و همدلی بیان داشت: در زمینه انتقال خون هم نیازمند این همدلی هستیم چرا که مسئله خون یک امر حیاتی است و ممکن است فردی چند روز بتواند بدون غذا زندگی کند اما بیمارانی هستند که اگر خون مورد نیازشان تامین نشود می میرند، مادران بارداری در اتاق عمل هستند، بیماران قلبی و سرطانی و ... همگی نیامند خون و پلاکت هستند و باید حواسمان به این موارد باشد.

این مسئول با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز خونگیری تصریح کرد: در همه جای جامعه احتمال ابتلای به کرونا وجود دارد اما به جرات می گوییم تمام تمهیدات لازم در مراکز خونگیری به منظور پیشگیری از کرونا و نیز پروتکل های بهداشتی به صورت کامل رعایت می شود که از جمله آنها می توان به امکان شست و شوی دست ها در بدو ورود، وجود ماده ضدعفونی، تب سنجی، ارائه پک های یکبار مصرف، ضدعفونی پس از مراجعه هر فرد و نیز به صورت روزانه و ... اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه تمام سعی و تلاشمان را می کنیم تا کسی در مراکز انتقال خون به کرونا مبتلا نشود، گفت: باورهای غلطی در بحث انتقال کرونا در این مراکز میان مردم وجود دارد که در این راستا ما تمام تلاشمان را می کنیم که کسی در مراکز ما به این بیماری منحوس مبتلا نشود و مردم این را بدانند احتمال انتقال ویروس کرونا در مراکز انتقال خون بسیار پایین تر از خیابان ها و بازارهایی است که مردم هر روز تردد می کنند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: در این راستا نیز سامانه اینترنتی نوبت دهی راه اندازی شده است که بر مبنای آن خود افراد مراجعه کننده تاریخ و ساعت مراجعه خودشان را تعیین می کنند.
 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه مراکز انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۶۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، توسعه آپارتمان نشینی و افزایش جمعیت در کلانشهرها مستمر است و این مسئله در حوزه مدیریت شهری به ویژه رفت و روب همچنین جمع آوری و انتقال زباله، کار شهرداری ها را در این بخش سخت کرده است. به گزارش تصویری یکی از شهروندان در منطقه مسکن مهر رازی کرمانشاه سطل‌های مکانیزه مملو از زباله است و چند روزی است که کار جمع اوری و انتقال آن به کندی صورت می‌گیرد و می‌توان گفت مدیریت شهری در این بخش به نوعی غافلگیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
حدود ۱۰ روز است که زباله های بلوار مسکن مهر رازی ۲ جمع آوری نشده که باعث به وجود آمدن مشکلاتی اعم از بوی بد ، جمع شدن سگ های ولگرد ، آلودگی محیط و ... شده است.

دیگر خبرها

  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه