Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا، برای شهرستان‌های شهرکرد و بروجن با وضعیت خاکستری (بحرانی) محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های اجباری جدید چهارمحال و بختیاری، گروه‌های شغلی شماره ۲، سه و چهار تعطیل می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت:محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های جدید در گروه شغلی شماره سه و چهار در شهرستان‌های فارسان و بن با وضعیت قرمز و شهرستان‌های سامان، لردگان و خانمیرزا با وضعیت نارنجی اعمال خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اقبال عباسی روز شنبه افزود: شهرستان‌های اردل و کیار با وضعیت زرد و شهرستان کوهرنگ با وضعیت قرمز شامل هیچ‌گونه محدودیت‌ها و ممنوعیت جدیدی نیست.
به گفته وی، اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های جدید در چهارمحال و بختیاری به‌مدت ۲ هفته و برای اصناف به‌مدت یک هفته اجرایی و در صورت لزوم تمدید خواهد شد.
همچنین براساس اعلام اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، برگزاری کلاس‌های درس در ۱۰ منطقه آموزشی استان شامل شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان، خانمیرزا، فارسان، بن، سامان و مناطق آموزشی گندمان، بلداجی، فلارد و لاران تا اطلاع بعدی به‌صورت غیرحضوری و در فضای مجازی انجام خواهد شد.
همچنین برای مدارس با جمعیت زیر ۱۰ نفر و مدارسی که در آن روستا زیرساخت استفاده از فضای مجازی و شبکه شاد وجود ندارد و معلمان بومی هستند و یا بیتوته می‌کنند و آموزش به‌صورت حضوری انجام می‌شود.
اما در شهرستان‌های کوهرنگ، کیار، اردل و مناطق میانکوه و عشایری فعالیت مدارس به صورت حضوری انجام می‌شود.
به گزارش ایرنا، در این طرح گروه شغلی شماره یک شامل مراکز امدادی و درمانی، اورژانس‌ها، مراکز حفاظتی، اداری و خدماتی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، مراکز تامین ارزاق عمومی و مایحتاج عمومی، نانوایی‌ها، داروخانه‌ها، مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و لبنی است که در قالب اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های جدید نیست اما رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در آن ضرورت دارد.
گروه شغلی شماره ۲ شامل پاساژها، مراکز خرید، بازارهای روز، موارد فروش مواد غیرغذایی، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل، مراکز طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز متبرکه و زیارتگاه‌ها، مساجد و مصلای‌ها، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشی‌ها، آب‌میوه و بستنی فروشی‌ها، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشی، خدمات چاپ دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی‌ها، اسباب‌بازی فروشی‌ها، عمده فروشی‌ها و خرده فروشی‌های پوشاک، پارچه فروشی‌ها، پرده‌سراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش فروشی‌ها، مراکز فروش لوازم‌التحریر، خیاطی، خرازی، آتلیه و عکاسی‌ها، مشاوران املاک، فروشگاه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل می‌شود.
گروه شغلی شماره سه شامل مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبان‌سراها، آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینماها و تئاترها، موزه‌ها و باغ‌موزه‌ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی، کاهش فعالیت حمل و نقل عمومی درون‌شهری، کاهش زمان فعالیت ادارات و مراکز غیردولتی و انجام دورکاری، برگزاری آزمون‌های حضوری است.
گروه شغلی شماره چهار شامل برگزاری انواع مراسم فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، مدرسه‌های شبانه‌روزی، باشگاه‌های ورزشی، چاپخانه‌ها، قهوه‌خانه‌ها و مراکز عرضه مواد دخانی، بازی‌ها و مراکز تفریحی آبی، باشگاه‌های ورزشی سالنی و دورکاری شاغلان گروه‌های حساس می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این مدت برگزاری هرگونه آیین تودیع، معارفه، همایش و نشست با حضور افرادی از خارج دستگاه اجرایی مرتبط ممنوع است و هیچ مدیری حق ندارد در آیین‌های تودیع و معارفه دستگاه‌های اجرایی دیگر شرکت کند.
عباسی ادامه داد:هرگونه چاپ آگهی ترحیم و کارت دعوت عروسی در چاپخانه‌های استان و برگزاری مراسم در این خصوص ممنوع است.
استاندار چهارمحال و بختیاری در این باره گفت: برای رعایت تمامی محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های جدید به‌منظور مقابله با ویروس کرونا در استان، مجری و متولی مشخص شده و در صورت سهل‌انگاری و تخلف در این حوزه، قابل رسیدگی در مراجع قضایی است.
عباسی تاکید کرد: اجرای این تصمیم به همکاری تمامی مسوولان، مردم و گروه‌های مختلف جامعه نیاز دارد و هیچ‌گونه سهل‌انگاری در اجرای آن از هیچ‌کس پذیرفته نیست.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری محدودیت های کرونا ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری محدودیت های کرونا اخبار کنکور محدودیت ها و ممنوعیت های جدید چهارمحال و بختیاری ویروس کرونا مراکز فروش فروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • آغاز رقابت داوطلبان کنکور در چهارمحال و بختیاری
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • انجام بیش از ۲ هزار مورد بازرسی و نظارت در چهارمحال و بختیاری
  • اجرا و بهره‌برداری از ۷ طرح برق‌رسانی در چهارمحال‌ و بختیاری
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • اجرای ۷ طرح برق‌رسانی در استان چهارمحال و بختیاری