Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: قبل از اینکه مشکلات تحریم فعالان اقتصادی را آزار دهد، قوانین و بخشنامه های داخلی حرکت رو به جلو فعالان اقتصادی را کند کرده است.

مهران نجاتی در گفت و گو با ایسنا، افزود: در بندرعباس ۱۸۰ شرکت حمل و نقل فعال داریم که زیر نظر بخش خصوصی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یک روز تاخیر در ارسال کالا، خطوط تولید را متوقف می کند که متحمل هزینه است و دموراژی که به صاحبین کالا تحمیل می شود باید با دلار پرداخت شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بندرعباس عنوان کرد: متاسفانه جزیره ای عمل کردن دستگاه های اجرایی به ویژه در تصمیم گیری ها ضررهای زیادی را به بخش خصوصی تحمیل کرده است.

نجاتی ادامه داد: در بخش مالیاتی با مشکلات عدیده ای روبرو هستیم و بخشنامه ها به درستی اعمال نمی شود و اتاق بازرگانی بندرعباس در حل مشکلات مالیاتی با بخش خصوصی همراه و قوی عمل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: عملا تمام تولیدکنندگان ما ورشکست شده اند و قبل از اینکه مشکلات تحریم فعالان اقتصادی را آزار دهد، قوانین و بخشنامه های داخلی حرکت رو به جلو فعالان اقتصادی را کند کرده است و امورات به سختی پیش می رود و در این بین سلیقه ای عمل کردن امور مالیاتی عملا انگیزه را از فعالان اقتصادی ربوده است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بندرعباس با اشاره به اینکه دولتی ها از بخش خصوصی حمایت کنند و بخش خصوصی را رغیب خود ندانند، تصریح کرد: امروز تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی و رشد اقتصاد به ویژه در شرایط حاکم بر کشور استفاده از توان بخش خصوصی است و وظیفه دولت این است که زیرساخت ها را برای رشد و پیشرفت بخش خصوصی مهیا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اتاق بازرگانی بندرعباس فعالان اقتصادی بخشنامه ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه تفکیک میان فعالان اقتصادی واقعی و غیرواقعی با حضورشان در سامانه الکترونیک شناسه یکتا امکانپذیراست گفت: از فعالان اقتصادی واقعی در راستای تحقق شعار سال حمایت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان عصر امروز در جلسه وبیناری با فرمانداران با محوریت حذف مجوزهای کاغذی و جایگزینی مجوز الکترونیکی شناسه یکتا اظهار داشت: در نظام بروکراتیک ارتباطات انسانی و کاغذ منشأ فساد هستند که با حذف آ‌ن‌ها و توسعه سامانه‌های الکترونیک گلایه مهم مردم از فساد نیز رفع می‌شود. 

وی با تأکید بر لزوم شفاف سازی در تمام ابعاد تجاری، مالی و تخصیص یارانه‌های دولتی افزود: تاکید دارم نباید محدودیت‌ها باعث زیان فعالان واقعی حوزه بازار و اقتصاد شود و یکی از موارد ساماندهی شناسایی ایشان از طریق درگاه‌های الکترونیک و شناسه یکتاست.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان اولین استان ایجاد کننده واحد مبارزه با پولشویی در کشور بوده است، گفت:سال گذشته باجدیت شفاف سازی را آغاز کرده‌ایم در حوزه های مختلف، از انتقال پروانه‌های مالیاتی، کارت‌های بازرگانی و حساب‌های بانکی مجهول تا بازپس‌گیری چندصد قطعه زمین واگذارشده برای انجام فعالیت اقتصادی که هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده بودند و این مسیر را ادامه می دهیم. 

دوستی ضمن بررسی آخرین آمار ثبت نام صنوف مختلف در درگاه ملی مجوزها در تمام شهرستان‌های استان، اظهار داشت: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند وقت بگذارند تا جایگزینی پروانه کسب الکترونیک بطور کامل انجام و تا فرصت 25 اردیبهشت ماه همه اصناف شناسه یکتا دریافت کنند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، افزود: باید میان فعالین اقتصادی واقعی و غیر واقعی تفکیک ایجاد شود و حمایت‌ها بویژه در راستای تحقق شعار سال به فعالان واقعی اختصاص داده شود که این مسئله با ثبت نام صنوف در درگاه ملی مجوزها تسریع خواهدشد. 

 انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟