Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@11:46:39 GMT

چتر حمایتی خدمات بیمه سلامت در روستاهای کبودراهنگ

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۱۱۸۱

چتر حمایتی خدمات بیمه سلامت در روستاهای کبودراهنگ

حجت الاسلام باقری گفت: بیمه سلامت در روستاهای دورافتاده کبودراهنگ چتر حمایتی خود را باز کرده است.

حجت الاسلام «نقی باقری» ضمن تبریک هفته بیمه سلامت به خبرنگار شبستان گفت:  امروز دنیا پیشرفت زیادی داشته است و خوشبختانه در ایران اسلامی نیز در تمام عرصه‌ها از پیشرفت‌های جهان عقب نمانده‌ایم.

 

امام جمعه شهرستان کبودراهنگ با بیان اینکه اگر مقایسه‌ای صورت گیرد پیشرفت‌های ایران از کشورهای توسعه یافته نیز بیشتر است گفت‌: طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی نیز ما را پیشرفت می‌رساند و طرح خوبی است که باید به درستی اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تاکید کرد: امروز شاید نسخه نویسی الکترونیک برای برخی سخت و مبهم باشد اما فردای روشنی دارد که به نفع جامعه، مردم و آنهایی است که در حوزه سلامت زحمات شبانه روزی دارند.

 

وی نسبت به اینکه بیشترین بیمه شدگان کبودراهنگ جزو بیمه سلامت هستند خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرموده‌اند « مسوولان کاری کنند که بیماران و خانواده‌های آنها تنها دغدغه بیماری را داشته باشند» این فصل الخطابی است که بیمه سلامت دستگیری از خانواده‌های نیازمند را در دستور کار داشته باشد.

 

حجت الاسلام باقری با تاکید به اینکه اکثر بیمه شدگان کبودراهنگ جزو بیمه سلامت هستند که یکی از دلایل به جمعیت بالای بیکاراین شهرستان برمی‌گردد که شاغل و کارمند نیستند و به این بیمه پناه برده‌اند  گفت: بعد دیگر قضیه این است که خوشبختانه بیمه سلامت در روستاهای دورافتاده نیز خدمات ارائه می‌دهد و جمعیت زیادی زیرپوشش این بیمه هستند.

 

وی با اشاره به اینکه با استحقاق سنجی از سوی بیمه سلامت برخی حق بیمه ای پرداخت می کنند که ناچیز است و برخی رایگان بیمه می‌شوند گفت: این نشان می دهد بیمه سلامت می خواهد چتری باز کند و افرادی نیازمند در سایه آن از خدمات بهره‌مند شوند.

 

امام جمعه شهرستان کبودراهنگ عنوان کرد: 650 هزار تومان حق بیمه برای دهک های بالا هزینه ای نیست و به همین دلیل مردم از بیمه سلامت استقبال می‌کنند و رضایت دارند.

 

وی حذف دفترچه‌های کاغذی و اجرای طرح نسخ الکترونیک را مهم دانست و افزود: اجرای این طرح مستلزم این است که طرح پزشک خانواده فعال شود.

 

حجت الاسلام باقری صرفه جویی در کاغذ، از بین رفتن مشکلات صدور و گم شدن دفترچه و نیز برخی مواقع سوء استفاده از آن را از مزیت‌های طرح نسخ الکترونیک دانست و افزود: گاهی پزشکان  داروهای گران قیمت و بدون نیاز بیمار در دفترچه می نویسند درحالی که مصرف اونیست و نخواهد بود که با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک شاهد این مشکلات نخواهیم بود و جلوی رانت ها نیز گرفته می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه یک کد ملی می تواند مشکلات فرد نسبت به حمل دفترچه و گاهی کم شدن و فراموش کردن آن را حل کند بیان کرد: کم کم همه مراکز درمانی و داروخانه‌ها به سمت الکترونیکی شدن خواهند رفت که خوشبختانه ایران در این زمینه بسیار جلوتر از برخی کشورهای پیشرفته اقدام کرده است.

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان کبودراهنگ روستاها بیمه سلامت حجت الاسلام بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند