Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان گفت: ذخایر انبارهای استان برای تامین مایحتاج اصلی مردم کمبودی ندارد و مردم هم به شایعات توجه نکنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ فتح الله حقیقی در جلسه شورای اداری استان گفت: حفظ سلامت مردم و توجه به امر پیشگیری، اولویت و اصل مهم استان در بحث کرونا ویروس است و امروز دیگر از کسی پذیرفته نیست که به شیوه نامه های بهداشتی بی اعتنا باشد چرا که الان یک مبتلا به کرونا ویروس 21 نفر دیگر را مبتلا می کند و نوع ابتلا نیز به شکل درون خانوادگی تغییر یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهرستان خرمدره طی چند روز گذشته در وضعیت بسیار نگران کننده ای به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی قرار داشت افزود: با افزایش نظارت های میدانی و همکاری مردم شرایط در خرم دره بسیار رضایت بخش است و امیدواریم این روند در دیگر شهرهای استان نیز رعایت شود.

استاندار زنجان از افزایش تعداد مراکز 16 ساعته در مناطق حاشیه نشین استان خبر داد و افزود: در چند روز آینده آزمایشی را آغاز می کنیم تا در کمترین زمان، نتایج نمونه تست افراد مشکوک اعلام شود تا بتوانیم به موقع افراد مبتلا به کووید19را شناسایی و درمان کنیم.

مقام عالی استان همچنین با بیان اینکه معاونان وی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بطور منظم از شهرستان ها و نحوه اجرای شیوه نامه بهداشتی بازدید می کنند گفت: زنجان جزء 3 استان آخریست که مرگ و میر ناشی از کرونا ویروس آن غالبا افراد مسن هستند.

وی در ادامه جلسه با انتقاد از مدیرانی که احکام مدیران جوانی که زیر نظر سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای عهده دار شدن برخی مناصب اداری آموزش دیدند را صادر نکرده اند گفت: مدیران جوان سرمایه ها و آینده استان هستند که می توانند با نیروی جوانی اهداف را پیش ببرند.

حقیقی، صادق بودن با مردم را اصل مدیریت استان دانست و بر تقویت اطلاع رسانی در حوزه تأمین اقلام اساسی مردم تأکید کرد و گفت: به لحاظ ذخیره گندم و روغن هیچ کمبودی نداریم و ذخیره یکسال استان در انبارها موجود است و مردم در هنگام خرید رعایت مصرف را داشته باشند و به شایعات توجه نکنند.

استاندار زنجان با بیان اینکه روزانه 150 تن مرغ در استان کشتار می شود و باید صاحبان کشتارگاهای طیور 40 تن را در اختیار نیاز استان قرار دهند، ادامه داد: زنجان استانی است که قیمت مرغ آن 4هزار تومان کمتر از استان های همجوار بوده و اولویت تولید ابتدا رفع نیاز استان است.

حقیقی در ادامه با اشاره به میزان محاسبه نرخ برق مصرفی، طبق مصوبات هیأت دولت گفت: تلاش می کنیم خوش مصرف ها با رعایت الگوی منظمی به طبقه کم مصرف بپیوندند و 6 ماه وقت داریم تا زمینه مصرف بهینه برق در استان را به حد مطلوب برسانیم.

در جلسه شورای اداری استان، استاندار زنجان با محکوم کردن حمایت رئیس جمهور فرانسه از توهین به ساحت حضرت محمد (ص) گفت: پیامبر معظم اسلام پیامبر صلح و رحمت است و هدایتهای داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی پرچمدار دفاع از حقانیت اسلام است و سکوت برخی کشورهای مرتجع منطقه که دم از اسلام می زنند در برابر چنین اهانتی قابل قبول نیست.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان هم در این دیدار با تبریک اعیاد پیش رو گفت: با وحدت میتوان در برابر خصم و نفاق دشمنان ایستاد و عداوت دشمن علیه ملت ایران دیگر آشکار شده است.

حجت الاسلام والمسلمین خاتمی حمایت رئیس جمهور فرانسه از اقدام توهین آمیز به ساحت مقدس حضرت رسول اکرم(ص) را محکوم کرد و افزود: این موارد شیطنت کشورهای به اصطلاح طرفدار آزادی است که البته حضرت آیت الله خامنه ای با طرح سئوالی که از جوانان فرانسه کردند به خوبی پاسخ این بی شرمی رئیس جمهور فرانسه را دادند.

مصطفی طاهری و حجت الاسلام مهدی باقری نمایندگان زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از اقدامات مدیریت استان در این شرایط، وحدت را عامل غلبه بر مشکلات بر شمردند و رسیدگی به مشکلات مردم را با صعه صدر بیشتر از مدیران خواستار شدند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار زنجان شورای اداری استان نیازهای اساسی مردم استاندار زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او روایتی خواندنی را درباره تعصب مردان ایرانی نسبت به زنان‌شان در ۴۰۰ سال قبل نقل می‌کند که در نوع خود بسیار قابل توجه است. 

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس  درباره تعصب مردان ایرانی نسبت به زنان‌شان در ۴۰۰ سال قبل را می‌خوانید:

«مردم اینجا ذاتاً مستعد خشم و عصبانیت و بیش از اندازه حسودند. اگر برده‌ای به زنی لبخند بزند یا دوستانه به او نگاه کند، از نظر آنها کاری غیر عادی انجام داده است. در این مورد هیچ دلیلی برای شکایت از اربابم نداشتم ولی همسایه ما به میزان زیادی به این رفتار مشوش و آشفته معتاد بود. 

چون برای استفاده از هوای خنک تخت خوابم در پشت بام خانه قرار داشت به خوبی حیاط و باغ همسایه را می‌دیدم چند زن در باغ و حیاط قدم میزدند و بدون حجاب با یکدیگر بازی می‌کردند آن مرد چندین بار مرا دید. من نیز او را، دیدم ولی نمیدانست چگونه مانع من شود؛ بنابراین به اربابم گفت برده‌ات به سوی زنانم سنگ پرتاب کرده است.

با در نظر گرفتن سنگ، شرایط من و سایر برده‌ها این سخن نادرست بود. اربابم به او گفت باور نمی‌کنم که چنین ادعایی درست باشد. وی گفت برده ات را ببر وگرنه او را پایین می‌کشم؛ اربابم به من هشدار داد که مواظب باش و پایین را نگاه نکن، زیرا نمی‌دانم چه اتفاقی رخ می‌دهد. چون بسیار کنجکاو بودم تا بدانم که او برای پایین کشیدن من از چه ابزاری استفاده می‌کند، به پشت بام برگشتم و چند قبضه تفنگ لوله بلند را دیدم که بیرون از پنجره آماده شلیک بودند بی درنگ برگشتم و خیلی زود صدای شلیک تفنگ‌ها را شنیدم ولی برخلاف انتظار هیچ آسیبی ندیدم.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • این موجود، جد گاوها و گوزن‌هاست
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • توماس توخل: وقتی به اندازه کافی بازیکن ندارد، نمی‌توانید از ترکیب دوم استفاده کنید