Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@16:38:04 GMT

فیلم درام «جانی دپ» خریدار پیدا کرد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۲۴۹۱

فیلم درام «جانی دپ» خریدار پیدا کرد

به گزارش افکارنیوز،

شرکت MGM (مترو گلدوین مایر) فیلم جدید درام جانی دپ با نام «میناماتا» را خریداری کرده و تاریخ ۵ فوریه ۲۰۲۱ را که مناسب با حضور در فصل جوایز محسوب می‌شود، برای اکران این فیلم در نظر گرفته است.

کمپانی MGM حق اکران این فیلم سینمایی در کانادا، آلمان و سوئیس را دریافت کرده است. این اثر در ماه فوریه در جشنواره فیلم برلین به نمایش گذاشته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه این فیلم که در سال ۱۹۷۱ روایت می‌شود، داستان یک عکاس خبرنگار (فوتوژورنالیست) به نام یوجین اسمیت را روایت می‌کند. او به ژاپن سفر می‌کند و توسط یک مترجم ژاپنی همراهی می‌شود. این عکاس به دلیل گرفتن عکس‌هایی بدون توجه به میزان خشونت در جنگ جهانی دوم شهرت زیادی پیدا کرد.

هیرویوکی سانادا، جون کونیمورا، ریو کاسه، تادانابو آسانو و بیل نای بازیگران این فیلم هستند. آندرو لویتاس کارگردان این اثر بوده و آن را از روی فیلمنامه‌ای نوشته دیوید کسلر و جیسون فرومن ساخته است. جانی دپ نیز به همراه چند تن دیگر تهیه کننده این فیلم سینمایی هستند.

از آنجا که برگزاری اسکار تا تاریخ ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ عقب افتاده، مدت زمانی که به فیلم‌ها برای واجد شرایط شدن فیلم‌ها در این جوایز داده می‌شود نیز تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ تمدید شده است و به همین خاطر فیلم «میناماتا» می تواند مدعی اسکار ۲۰۲۱ باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جانی دپ فیلم سینمایی اسکار جانی دپ فیلم هالیوودی جایزه اسکار میناماتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • در انتظار حرف آخر هواداران به ژاوی
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • فیلم| غرق شدن دو جوان در رودخانه نازلوچای ارومیه
  • جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان
  • جسد یکی‌از غرق شدگان رودخانه نازلو ارومیه پیدا شد