Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

سیدناصر موسوی لارگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس و کادر درمان بیمارستان شفاء شهر کلیشاد و سودرجان گفت: با تمام وجود از رزمندگان خط مقدم سلامت کل کشور به ویژه کادر درمان خدوم بیمارستان شفاء که 9 ماه است به مانند رزمندگان خط مقدم در دفاع مقدس که در مقابل توپ، تانک، فشنگ و موشک های دشمن سینه سپر کرده و از جان شان گذشتند، برای نجات جان مردم از شر ویروس کرونا تلاش می کنند، تقدیر و تشکر کرده و اگر کوتاهی از جانب من و یا کسانی در این زمینه وجود دارد عاجزانه عذر خواهی می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این ویروس باعث شده در چند ماه گذشته در کنار مردمی که جان خود را از دست داده اند تعداد زیادی از پزشکان، پرستاران و کادر زحمتکش بیمارستان ها نیز جان خود را از دست داده و به شهادت برسند که حقیقتا زبان از بیان این همه رشادت ناتوان است و اجر این ایثار را فقط خداوند می تواند بدهد.

وی در ادامه با شنیدن مشکلات بیمارستان شفاء از زبان مدیریت و کادر درمان اظهار داشت: بیمارستان های شهرستان فلاورجان همواره با مشکلاتی روبرو بوده ولی گاهی برخی صحبت ها به صورت هدفمند به جهت تخریب و تشویش اذهان عمومی پخش می شود که مایه ناراحت و نگرانی است؛ مثلا چندی قبل شایعه شد که  به دستور نماینده دستگاه ام آر آی بیمارستان کلیشاد و سودرجان به بیمارستان امام خمینی(ره) فلاورجان منتقل شده، در حالی که اصلا در شهرستان ما چنین دستگاهی اصلا وجود ندارد.

 

موسوی لارگانی در تکمیل این صحبت اضافه کرد: گاهی در خصوص مسائل تخصصی بیمارستان ها چنین اظهاراتی می شود و می گویند فلان بخش از بیمارستان گرفته شد و به جای دیگر منتقل شد که این مساله نه در حیطه اختیارات من است و نه تا کنون بنده در این زمینه ها دخالتی داشته ام.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان این مطلب که بسیاری از مشکلات بیمارستان ها و شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان را پیگیر کرده و به اطلاع وزیر بهداشت رسانده است افزود: باید بدانیم چقدر از قول های وزیر محقق شده و یا چه میزان از بودجه ای که از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا برداشت و به استان داده شده است، به شهرستان فلاورجان تخصیص داده شده تا بتوانیم نسبت به ما بقی آن از شخص دکتر نمکی پیگیری بکنیم.

 

وی با اشاره به اینکه در دوره اول نمایندگی اش این بیمارستان تبدیل به مخروبه شده بود و حتی در صحبت با وزیر راه و شهرسازی وقت به وی اعلام شده بود که بیمارستان به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان واگذار شده، تاکید کرد: پس از مخالفت با این انتقال مدیریت، بیش از 16 میلیارد ریال در دو نوبت برای بازسازی بیمارستان اعتبار جذب شهرستان کردیم.

موسوی لارگانی در تکمیل صحبت خود افزود: بیمارستان کمبود دارد اما طبق گفته وزیر بهداشت قبلی در زمان افتتاح، این بیمارستان از لحاظ سازه و معماری جز بیمارستان های برتر استان بوده و اگر خوب مدیریت می شد امروز می توانست پذیرای بیماران شهرستان های اطراف و حتی سرریز برخی از بیمارستان های مرکز استان نیز باشد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: حتی طرحی داده شده بود که دو طبقه این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شده و در جذب توریست سلامت و درمان در آن فعالیت شود که همه این موارد فقط در حد حرف مانده است.

در ابتدای این دیدار دکتر بهشتیان نژاد رییس جدید بیمارستان شفاء کلیشاد و سودرجان در خصوص وضعیت این بیمارستان و نیز مشکلات آن گزارشی ارائه کرد./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام