Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در شرایطی که در اقتصاد به‌شدت رقابتی امروز، کسب درآمد و سودآوری با مشکلات خاص خود مواجه است، این تفکر بسیار ساده‌انگارانه خواهد بود که تنها با فروش محصول بتوان در این عرصه دوام آورد. به عبارت بهتر، اگر در بنگاه‌های اقتصادی بزرگ مانند فولاد مبارکه به مباحثی مانند بهره‌وری نیروی انسانی، خرید اقلام و تجهیزات باکیفیت که به تولید بیشتر و باکیفیت‌تر می‌انجامند، مصارف بهینۀ انرژی و مواد اولیه، بومی‌سازی اقلام موردنیاز در داخل کشور با قیمت تمام‌شدۀ کمتر و کسب درآمد از محل فروش اقلام مازاد توجه نشود، بدون تردید باید شاهد نزول سازمان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه؛ یکی از بخش‌هایی که در فولاد مبارکه توانسته تأثیر چشمگیری در افزایش درآمدهای شرکت و سودآوری برای ذی‌نفعان داشته باشد، واحد فروش اقلام مازاد است. در همین خصوص پای صحبت‌های احمدرضا جمشیدیان، رئیس واحد فروش اقلام مازاد این شرکت نشستیم تا با عملکرد این واحد و نقش آن در افزایش درآمدهای آن بیشتر آشنا شویم.
قدری در خصوص نقش واحد فروش اقلام مازاد توضیح دهید.
کلیۀ اقلامی که در فرایند تولید شرکت مورد استفاده قرار گرفته‌اند و دیگر قابلیت مصرف در فولاد مبارکه را ندارند، جزو اقلام مستعمل به شمار می‌روند و واحدهای مربوطه مانند کنترل مواد یا نواحی تولیدی در مورد آن‌ها اعلام فروش می‌کنند. در این مرحله واحد فروش اقلام مازاد کار بازاریابی را انجام می‌دهد و پس از گذراندن فرایند مربوطه فروش انجام می‌شود.
این اقلام شامل چه مواردی است؟
فروش اقلام مازاد در یک نگاه کلی شامل فروش کالاهای مازاد بر مصرف، مستعمل، ضایعاتی و فرعی است. همچنین اقلام و تجهیزات یدکی نو که از پروژه‌های توسعه یا پروژه‌های دیگر اضافه می‌آید و در شرکت بی‌استفاده است مشمول اقلام مازاد می‌َشود. دستۀ دیگر اقلام ضایعاتی هستند که در فرایند تولید محصول اصلی فولاد مبارکه به وجود می‌آیند و مواردی ازجمله پودرهای اکسید آهن و خرسک را شامل می‌شود. محصولات فرعی مثل انواع گازها، اکسیژن، نیتروژن و آرگون نوع دیگری از اقلام مازاد هستند که در کنار محصولات اصلی تولید می‌شوند. یکی از دیگر اقدامات واحد فروش اقلام مازاد انجام فرایند تهاتر است که به‌عنوان نمونه به تهاتر خرسک با قراضه یا آهن اسفنجی است.
اقدامات دیگری هم در این واحد انجام می‌شود؟
فروش خدمات از دیگر وظایف این واحد است. این وظیفه به‌تازگی به این واحد اضافه شده و این اقدام با توجه به اصلاح چارت سازمانی واحد فروش خدمات و واحد اقلام مازاد به‌منظور یکپارچه‌سازی فرایند فروش خدمات صورت گرفته است. کلیۀ خدماتی که شرکت فولاد مبارکه در قالب آزمایشگاه، تعمیرات مرکزی، اتوماسیون ابزار دقیق و خدمات عمومی به شرکت‌های پیمانکار داخلی یا خارجی ارائه می‌دهد ازجمله اقدامات در حوزه فروش خدمات است.
مهم‌ترین دستاوردهای این واحد چه بوده است؟
افزایش 25 درصدی ارزش‌افزوده کسب‌شده از محل فروش اقلامی که به دلایل مختلف در این شرکت بی‌استفاده بوده‌اند برای شرکت ده‌ها میلیارد تومان ارزش‌افزوده به ارمغان آورده است.
در راستای پیشگیری از انباشت اقلام مازاد در شرکت چه تدابیری اتخاذ شده است؟
به این منظور بهبود فرایندهای مذکور با اجرای مکانیسمِ طراحی شده تا آخر سال جاری تعریف و در دست اجراست. پیش‌بینی می‌شود وظایفی که کلیۀ واحدهای مرتبط در فرایند فروش باید انجام دهند با اجرای این مکانیسم به‌خوبی مشخص و تفکیک شود و انتظار می‌رود با اجرای این سیستم مدون و یکپارچه شاهد کاهش قابل‌توجه هزینه‌های نیروی انسانی، انبارداری، خواب سرمایه و موارد دیگری باشیم که ارزش‌افزوده قابل‌توجهی را برای فولاد مبارکه در پی خواهد داشت.
درخصوص ارتباط با مشتریان و بازاریابی بهتر توضیح دهید.
تدابیر بسیار خوبی اندیشیده و اجرا شده تا مشتریان بالقوۀ بیشتری از طریق اصلاح ساختار و بازاریابی جذب شوند. این افزایش به نحوی بود که در سال 97 کل مبلغ حاصل از عملکرد واحد فروش اقلام مازاد و اقلام فرعی فولاد افزایش چشمگیری پیدا کرد. این در حالی است که 25 درصد افزایش درآمد و افزایش سود به دلیل اصلاح ساختار موجود به بار نشسته است و توانستیم روی کالاهای مازاد با آنالیز بهتر و توپوگرافی صورت‌گرفته مبلغ واقعی اقلام را کشف کنیم.
شیوع ویروس کرونا در روند فعالیت‌های این واحد تأثیری داشته است؟
قطعا تأثیر داشته است، اما با مشخص شدن اهداف و تعیین استراتژی‌ها، امیدواریم به یاری خداوند با غلبه بر ویروس کرونا و فراهم شدن امکان حضور مشتریان در فولاد مبارکه و بازاریابی‌های واحد فروش اقلام مازاد و همچنین امکان برقراری تعامل هرچه بیشتر با پیمانکاران، شرایط انجام تعهدات و حمل‌ونقل بارهای خریداری شده و تحویل آن‌ها به شرکت‌ها و به‌طورکلی دست‌یابی به اهداف برنامه‌ریزی‌شده با روند بهتری انجام شود.
فولاد مبارکه در تأمین اکسیژن موردنیاز بیماران کرونایی که در بیمارستان‌ها بستری هستند، اقدامات خوبی انجام داده است، قدری در این خصوص توضیح دهید.
برای فروش این گازها که مازاد بر نیاز شرکت بودند، مزایدۀ رضایت بخشی برگزار و قیمت بسیار خوبی کشف شد، ولی با توجه به شرایط خاصی که الآن کشور ما با آن روبه‌رو ست و موضوع بیماری کرونا، با مساعدت مدیرعامل محترم و همکاری نواحی مرتبط شاهد اتفاق بسیار مبارکی بودیم و کل نیاز به اکسیژن بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان و استان‌های هم‌جوار به‌صورت رایگان توسط فولاد مبارکه برآورده شد. تأمین این گازها بر عهدۀ واحد انرژی و سیالات، و فروش و هماهنگی‌های لازم جهت توزیع و عقد قراردادها بر عهدۀ واحد اقلام فروش مازاد است. انگیزۀ مدیریت
فولاد مبارکه از این اقدام ممانعت از برخی افراد سودجو موسوم به کاسبان کرونا بود که مبالغی چند برابر بیشتر از ارزش واقعی این کالا در بازار طلب می‌کردند و قیمتی چند برابر رقم فولاد مبارکه در مزایده اعلام می‌نمودند. با وجود آنکه فولاد مبارکه به دلیل اختلاف قیمت به وجود آمده می‌توانست سود بسیار خوبی به دست بیاورد، با انگیزۀ عمل به مسئولیت اجتماعی خود نهایتا به کمک بیماران کرونایی و کادر محترم درمان شتافت و اکسیژن موردنیاز آن‌ها را به‌صورت رایگان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داد و به‌جز دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان،استان‌های قم، چهارمحال و بختیاری، تهران، اراک و بسیاری از بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور از این امکان بهره‌مند شدند. طبق برآوردهای صورت گرفته تا پایان سال حدود 18 هزار تن اکسیژن در بیمارستان‌های کشور مصرف خواهد شد که البته با توجه به شیب رو به گسترش شیوع بیماری کرونا امکان افزایش این مقدار نیز دور از ذهن نیست.
سخن پایانی؟
ضمن قدردانی از همکاری تمامی نواحی تولیدی، واحد حفاظت و حراست فیزیکی و کمیسیون معاملات یادآوری می‌کنم که سود قابل‌توجهی که از محل فروش اقلام مازاد برای شرکت به بار نشسته، در نتیجه همکاری‌های ارزشمند همۀ این عزیزان بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فولاد مبارکه بیمارستان ها علوم پزشکی فروش خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو

ایسنا/مازندران مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران گفت: پارسال ۵ واحد تولیدی از استانداری مازندران در نمایشگاه اکسپو شرکت کردند و امسال ۲۷ واحد تولیدی در این نمایشگاه غرفه دارند که شامل کالاهای لبنی و پایانه‌های صادراتی و غیره است.

سیدرحیم بخشی امروز در جمع خبرنگاران در خصوص برگزاری نمایشگاه «اکسپو» و حضور مازندران در این نمایشگاه که در تهران برگزار می‌شود، اظهار کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم دولت در تلاش هستیم تا بازارهای صادراتی جدیدی را برای گروه‌های مختلف کالایی ایجاد کنیم.

وی به فرصت‌هایی که برای رشد اقتصادی مازندران فراهم می‌شود، اشاره کرد و افزود: راهبرد دولت سیزدهم و چشم انداز ۲۰ ساله کشور بحث صادرات است و صادرات به عنوان پیش نیاز سرمایه گذاری محسوب می‌شود.

بخشی با بیان اینکه مازندران به عنوان استان مرزی، زیر ساخت‌هایی همچون بنادر، فرودگاه، تولید ۷ میلیون تن کالای کشاورزی که دارد توانسته در ۱۰ محصول استراتژیک رتبه اول را کسب کند، تصریح کرد: در بحث گردشگری ۱۲ زنجیره ارزش تعریف شده و در دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و گردشگری و صنایع دستی به عنوان دو راهبرد برتر معرفی شده است.

این مسئول بیان کرد: استانداری‌ها هم ابتکار عمل به خرج دادند علاوه بر صادرات به موفقیت‌های اقتصادی در عرصه بین‌المللی مانند اوراسیا، بریکس، شانگ‌های و ارتباط با کشورهای همسایه دست یافتند که در این راستا هم غرفه‌ای را در نمایشگاه اکسپو به خود اختصاص دادند که مازندران در سالن ۴۱ غرفه ۱۰ یک غرفه ۵۵ متری دارد که ۳۱ استان در آن مستقر هستند.

بخشی خاطرنشان کرد: پارسال در مازندران حدود ۵ هزار تن صادرات مرکبات ثبت شد که امسال این میزان به بیش از ۷۰ هزار تن در گمرکات استان به ثبت رسیده است. علاوه بر این میزان به استان‌های کشور هم مرکبات فرستاده شد.

مدیرکل سرمایه گذاری و اشتغال استانداری مازندران یادآور شد: صادرات کیوی پارسال ۱۰ هزار تن بود امسال به ۲۰ هزار تن رسید که این میزان رشد در ارزش اقتصادی به عنوان نقش آفرینی در سطح ملی و همکاری‌های بین استان‌ها انجام می‌شود.

وی گفت: باید بتوانیم در جذب گردشگر و صادرات صنایع دستی و محصولات کشاورزی گام برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دعوت هندبالیست های سپاهان به اردوهای تیم ملی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • معرفی دو زنجیره ارزش در غرفه استانداری خوزستان در نمایشگاه اکسپو
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی