Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه میزان همکاری و همراهی اجتماعی با مدافعان سلامت باید افزایش پیدا کند، گفت: به سمت آزمایش انسانی "واکسن کرونا" می‌رویم.

به گزارش مشرق، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: ویروس کرونا کاملا با رفتار اجتماعی ما هماهنگ است. هرچه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در جامعه کمتر شده و مردم و مسئولان نسبت به شیوع ویروس کرونا دچار عادی‌انگاری شوند، این بیماری افراد بیشتری را گرفتار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: زمان آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا آخرین وضعیت واکسن کرونای ایرانی

وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور تعداد زیادی از کادر بهداشت و درمان کشور به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و شهدای زیادی تقدیم شده است، تصریح کرد: کادر بهداشت و درمان تاکنون از هیچ تلاشی برای روند درمانی بیماران غفلت نکرده‌اند. در این میان باید میزان همکاری و همراهی اجتماعی با مدافعان سلامت افزایش پیدا کند.

ببینید: فیلم/ ساخت واکسن ایرانی کرونا تا اوایل سال ۱۴۰۰

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به ماه‌های سرد سال گفت: در نتیجه حضور افراد در فضاهای سربسته افزایش پیدا می‌کند و این موضوع سبب نگرانی زیادی می‌شود چرا که امکان تهویه مناسب در فضاهای سربسته کمتر وجود دارد و تجمع افراد نیز در این مکان‌ها خطراتی به همراه دارد؛ اگر یک نفر در چنین فضایی آلوده به ویروس کرونا باشد، احتمال ابتلای سایر افراد بسیار بالاتر می‌رود.

وی افزود: همچنین برگزاری برخی مراسم و تجمع‌ها سبب نگرانی‌هایی شده است. انتظار این است که همه مردم و مسئولان در این شرایط پای کار مبارزه با ویروس کرونا باشند.

سادات لاری در پایان در پاسخ به سوال دیگر تسنیم مبنی بر این که نتایج واکسن کرونا به چه مرحله‌ای رسیده است، پاسخ داد: در زمینه واکسن کرونا تولید داخل نیز امیدواریم که براساس اعلام وزیر بهداشت در هفته‌های آینده به سمت آزمایش انسانی واکسن کرونا برویم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ سلامت وزارت بهداشت سیما سادات لاری ویروس کرونا اخبار کرونا واکسن کرونا واکسن کرونای ایرانی تست واکسن کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مین چی، در صورت تایید ایمنی، این دارو در اختیار بیمارانی قرار خواهد گرفت که به طور مادرزاد دندان ندارند تا تاثیرگذاری آن نیز تایید شود. محققان امیدوارند در ۲۰۳۰ میلادی فروش این دارو را آغاز کنند.

افراد معدودی دچار فقدان دندان مادرزادی هستند. عدم وجود ۶ دندان یا بیشتر شرایطی است که موروثی تلقی می شود. طبق بیانیه بیمارستان کیتانو که در این پژوهش همکاری می کند، نخستین مرحله آزمایش بالینی از سپتامبر امسال تا آگوست ۲۰۲۵ میلادی ادامه می یابد. برای مشخص شدن تاثیرگذاری دارو، آن را به داخل رگ افراد سالم ( ۳۰ مرد ۳۰تا ۶۴ ساله) تزریق می کنند. شرکت کنندگان باید حداقل یکی از دندان های عقبی شان را از دست داده باشند تا اگر دارو تاثیرگذار بود و دندان رشد کرد، مشکلی ایجاد نشود. هیچ عارضه جانبی مهمی در آزمایش روی حیوانات مشاهده نشده است.

در مرحله بعدی این دارو در بیمارستان کیتانو به بیماران با فقدان دندان مادرزادی داده می شود. محققان تصمیم دارند در این مرحله تعداد شرکت کنندگان را به ۲تا ۷ نفر محدود کنند که حداقل از زمان تولد ۴ دندان نداشته باشند.

داروی رشد دوباره دندان پروتئینی به نام USAG-۱ را غیر فعال می کند که مانع رشد دندان است. محققان معتقدند در آینده این دارو نه تنها برای افرادی با چالش فقدان دندان مادرزادی بلکه بیمارانی که به دلیل جراحت یا پوسیدگی دندانشان را از دست داده اند، کارآمد خواهد بود.

کد خبر 6098343 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • مراسم عزاداری آخرین مسافر بقیع در مدرسه علمیه خان شیراز
  • کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است