Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:44:12 GMT

شناسایی کارگران فاقد بیمه عزم جدی می خواهد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۵۸۹۷

شناسایی کارگران فاقد بیمه عزم جدی می خواهد

رئیس کانون شورای اسلامی کار البرز می گوید شناسایی کارگران فاقد بیمه عزم و اراده جدی می طلبد و اگر این کار به تشکل های کارگری سپرده شود در مدت زمان کوتاهی کارگران فاقد بیمه را شناسایی و به وزارت کار معرفی می کنند.

علی اصلانی در گفت وگو با ایسنا، درباره راهکارهای شناسایی کارگران فاقد بیمه اظهار کرد: شناسایی دقیق کارگران مشاغل غیر رسمی و کارگران فاقد بیمه سخت نیست، فقط عزم و اراده جدی می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر تمام کارگران عضو انجمن های صنفی، تشکل های کارگری یا خانه کارگر هستند و از طریق آنها می توان کارگران بیمه یا فاقد بیمه را شناسایی کرد.

وی افزود: یکسری از کارگران نیز از طریق سازمان تامین اجتماعی شناسایی شده اند و عده ای دیگر از طریق اتحادیه های صنفی زیرمجموعه وزارت صمت یا وزارت کار قابل شناسایی هستند اما آن دسته کارگرانی که عضو هیچ تشکل کارگری نیستند می توانند به شوراهای اسلامی کار یا انجمن های صنفی محل سکونت خود مراجعه و عضویت خود را ثبت کنند تا از این طریق مورد شناسایی و پیگیری حقوق و مطالبات خود قرار گیرند.

شناسایی کارگران فاقد بیمه از طریق اتحادیه های صنفی

اصلانی تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از صنوف مثل صنف کفاشان یا هتل داران از تعداد اعضا و مراکز فروش دارای مجوز خود اطلاع دارند و می توانند آنها را به راحتی شناسایی و جهت حمایت بیمه ای معرفی کنند.

به گفته رئیس کانون شورای اسلامی کار البرز، اگر شناسایی کارگران فاقد بیمه به تشکل های کارگری واگذار شود در زمان بسیار کوتاهی به آمار این دسته از کارگران دست پیدا کرده و لیست آنها را در اختیار وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی قرار می دهند.

وی گفت: هر استان می تواند فراخوان بدهد و از کارگران فاقد بیمه برای ثبت نام در یک سامانه دعوت کند تا مشخصات و اطلاعات و کد ملی خود را برای بهره مندی از بیمه بیکاری ثبت کنند ولی موضوع این نیست که نمی خواهیم این کار را دنبال کنیم؛ مساله مهم پول و منابع لازم برای انجام این کار است که در اختیار نیست.

دولت بودجه بیمه بیکاری کارگران فاقد بیمه را بدهد

اصلانی درباره تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم حل مشکل کارگران بیکار شده از کرونا و کارگران فاقد بیمه گفت: مقام معظم رهبری، تامین اجتماعی را مکلف کردند تا به موضوع کارگران فاقد بیمه بیکاری ورود کند به این معنی که دولت بودجه انجام این کار را اختصاص بدهد و سازمان تامین اجتماعی مقرری بیمه بیکاری را به مشمولان بپردازد. از ابتدا هم تاکید داشتیم منابعی که برای بیمه بیکاری کرونا از طرف دولت اختصاص می یابد در اختیار تامین اجتماعی قرار گیرد تا با توجه به داشتن سیستم قوی و مشخصات همه کارگران این منابع به افراد بیکار شده از کرونا پرداخت شود.

وی در پایان گفت: نباید هر زمان که به لحاظ بودجه کم آوردیم به منابع تامین اجتماعی چنگ بزنیم. تامین اجتماعی، یک نهاد غیردولتی عمومی است و ۹۸ درصد سهام آن متعلق به کارگران و کارفرمایان است؛ بنابراین حل مشکل بیمه بیکاری کارگران بیکار شده از کرونا نیازمند شناسایی و تامین منابع جدید و جداگانه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی اصناف بیکاری کارگران وام کرونا بودجه وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی هتل بيمه وزارت صمت شناسایی کارگران فاقد بیمه تامین اجتماعی بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها

به گزارش خبرگزاری مهر، میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی صنفی به شناسه یکتا برای صنف خرازان تهران امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در مسجد سید عزیزالله واقع در بازار بزرگ تهران برگزار شد و عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، گفت: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.

رئیس اتحادیه خرازان تهران در ادامه تاکید کرد: الکترونیکی شدن مجوزها یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با آن دسته از افرادی است که غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر یکی از چالش‌هایی که فعالان صنفی دارای مجوز با آن مواجه هستند این است که باید با واحدهای صنفی فاقد مجوز در شرایط نابرابر رقابت کنند.

این مسیول صنفی خاطرنشان کرد: الکترونیکی شدن مجوزها و منوط شدن ارائه خدمات به تبدیل مجوزها می‌تواند منجر به شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز شده و از ادامه فعالیت آنها به دلیل قطع شدن خدمات دولتی جلوگیری کند. تبدیل مجوزهای الکترونیکی اقدامی در راستای اجرای قانون تسهیل و گامی در راستای تحقق دولت الکترونیک است.

کد خبر 6097496

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است