Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد ترحمی  روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: هنوز پروتکل های بهداشتی در راستای پیشگیری از کرونا مطلوب نیست؛ میانگین رعایت این دستورالعمل ها در کشور ۵۹ درصد است در حالیکه سقف مطلوب آن ۹۵ درصد باید باشد.

وی اظهار داشت: بر اساس ارزیابی های انجام شده همچنان پایانه‌های مسافربری درون‌شهری و برون‌شهری، پاساژها و نانوایی‌ها در ردیف‌های آخر رعایت دستورالعمل‌های کرونایی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا با بیان اینکه کانون ابتلا و انتقال ویروس کرونا جمع‌های خانوادگی است خاطرنشان کرد: بررسی علمی صورت گرفته نشان داده که  رفتار ویروس ناشناخته و بسیار خطرناک و پیچیده است و تغییرات مکرر در تصمیم‌گیری‌ها و کم و زیاد شدن مدام محدودیت‌ها به خاطر این است که هنوز هم دنیا به یک جمع‌بندی مشخص درباره رفتار ویروس کرونا نرسیده است.

وی با تاکید بر خود مراقبتی افزود: هر کسی که علائمی از علائم کرونا را دارد حتما  به مدت ۱۴ روز قرنطینه شود و اگر هم علائم خفیف است از مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستانی خودداری کنند زیرا که تردد فرد بیمار موجب انتقال بیماری می‌شود.

وی با اشاره به آخرین مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا، یادآور شد: از امروز فعالیت تمام اصناف فقط تا ساعت ۱۶:۳۰ و با رعایت کامل دستورالعمل‌ها است و فقط نانوایی‌ها و سوپرمارکت‌ها اجازه دارند تا ساعت ۲۳ فعالیت کنند.

معاون امنیتی سیاسی استاندار یزد ادامه داد: همچنین رستوران‌ها، فست‌فودها، اغذیه‌فروشی‌ها و کافی‌شاپ‌ها تا ساعت ۱۶:۳۰ فقط به صورت بیرون‌بر مجاز به فعالیت هستند و اصنافی که بعد در صورتی  دایر باشند و پلمپ می‌شوند.

وی افزود: رفت وآمدهای خانوادگی در شب ممنوع است و هم پلیس راهور و هم دوربین‌ها تخلفات را ضبط می‌کنند همچنین تردد مکرر یک خودرو در شب هم جریمه به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در مساجد، امامزاده‌ها و بقاع متبرکه چه به صورت مسقف و چه غیرمسقف ممنوع است و اداره کل تبلیغات اسلامی و اوقاف بر این مسئله نظارت می کنند.

جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان یزد گفت: اتوبوس‌های حمل و نقل شهری فقط تا ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه  مجاز به فعالیت هستند،همچنین ممنوعیت تردد به مناطق ییلاقی و تفرجگاه‌های استان تمدید شده است. 

 وی خاطرنشان کرد:هرگونه تجمع در آرامستان‌های استان ممنوع و چاپ  برگزاری  مراسم ترحیم در چاپخانه استان ممنوع است.  

هم اکنون حدود ۹۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های یزد بستری هستند و استان از لحاظ شیوع این بیماری در رتبه نخست کشور قرار دارد. 

جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا تأکید کرد: فعالیت تورهای گردشگری بصورت دسته‌جمعی ممنوع است همچنین مطب‌های پزشکان و مراکز بیمارستانی از پذیرش بیماران سایر استان‌ها باید خودداری کنند.

ترحمی افزود: ۲ عدد دستگاه اکسیژن‌ساز از محل صندوق ذخیره ارزی برای استان تأمین  شده است و ظرف چند هفته آینده مشکل اکسیژن در یزد رفع می شود. 

وی ضمن قدردانی از خیران استان افزود: نیکوکاران  ۱۰ میلیارد تومان جهت تأمین اکسیژن بیمارستان های استان  کمک کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت ویروس کرونا یزد بهداشت و سلامت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه فوق‌العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه، اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را بصورت مستمر ارائه دهند.

مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری، بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفر‌های نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت، پلیس و سایر بخش‌های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل گمرک و رئیس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر