Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام دبیر انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام گفت: عامل موفقیت انجمن دانشجویی در جوان بودن و روحیه فعالیت، پشتکار و پیگیری امور توسط اعضا است.

«کوثر ملک‌پور» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: فناوری نانو یکی از مهم‌ترین فناوری‌های قرن ۲۱ محسوب می‌شود که انقلابی در تمامی جوانب زندگی بشر ایجاد کرده است؛ به طوری‌که جامعه جهانی در پی گسترش این فناوری در ابعاد مختلف سرعت هرچه تمام‌تر در حال توسعه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام‌نور ایلام با هدف ترویج و ﺍﺭﺗﻘﺎ ﺳﻄﺢ ﺩﺍﻧﺶ، ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻧﺸﺎﻁ علمی ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ ﻭ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺍﺯ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ‌ﻫﺎﻱ ﺟﻤﻌﻲ ﻭ ﺧﻮﺩﺟﻮﺵ ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋﻭﻫﺸﻲ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ و با بهره‌گیری از نیروی عظیم دانشگاهی و دانشجویی شکل گرفته و بی‌تردید یکی از وظایف خود را در حوزه علوم و فناوری تعریف کرده است، که با توجه به مقوله علم و فناوری یک دلیل عمده دیگر هم دارد و آن تاکید ویژه مقام معظم رهبری و ضرورت تقویت بنیه علمی کشور در این مقطع تاریخی است. چرا که معتقدیم می‌توانیم با توسعه علمی، اقتدار کشور را در دنیای امروز روزافزون کنیم. 
دبیر انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام با اشاره به اینکه انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام بعد از قریب به ۳ سال از فعالیت این انجمن، یکی از فعال‌ترین و پرمخاطب‌ترین انجمن‌های علمی دانشجویی در حوزه نانو محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: اخبار فعالیت‌های انجمن ما در حوزه فناوری ‌نانو که از طریق مصاحبه‌های حضوری، برگزاری کارگاه‌های علمی، بازدیدها و برگزاری نمایشگاه‌هایی با همکاری کارشناسان و استادان دانشگاه در کانال تلگرامی انجمن و یا از طریق انتشار نشریه علمی نانوس در حوزه نانو منتشر می‌شود.
وی ادامه داد: به عنوان یک انجمن دانشجویی و دانشگاهی، هدف اول ما در فعالیت‌های انجمن و به‌خصوص انتشار  نشریه نانوس سعی بر اولویت دادن به معرفی توانمندی های علمی محققان و پژوهشگران ایرانی، به ویژه نسل جوان و محققان در داخل  کشور دارد. هر چند با توجه به تازگی و جذابیت حوزه فناوری ‌نانو، انتشار نشریه در این حوزه، تناسب خوبی دارد ولی طبیعتاً توجه، هدایت و حمایت بیشتر می‌تواند نسل جدید علاقه‌مند به عرصه علم و دانش را بیشتر به این سمت هدایت کند.
ملک‌پور عامل موفقیت انجمن دانشجویی را در جوان بودن و روحیه فعالیت، پشتکار و پیگیری اعضای انجمن نانو در موضوعات مختلف و همچنین داشتن اعتقاد به کاری که در عرصه علم و فناوری و سایر حوزه‌ها انجام می‌دهند، دانست و گفت: انجمن فناوری نانو تا کنون در جشنواره‌های مختلف موفق به کسب عناوین مختلف کشوری و ملی شده است از جمله مقام اول در جشنواره ملی دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش نشریات علوم پایه در سال۹۷ استان سمنان؛ مقام دوم در جشنواره ملی دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش گرافیک و صفحه آرایی در سال۹۷ استان سمنان؛ مقام سوم در نهمین جشنواره ملی فناوری نانو در بخش آثار رسانه‌ای در تابستان ۹۸؛ مقام دوم در جشنواره کشوری دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش گرافیک و صفحه آرایی در سال۹۷ استان سمنان؛ مقام دوم در جشنواره کشوری دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش نشریات علوم پایه در سال۹۷ استان سمنان.
مدیر مسئول نشریه علمی نانوس با اعلام این خبر که در چهارمین جشنواره کشوری فناوری نانو در دانشگاه پیام‌نور در مهرماه 99، توانسته‌اند مقام دوم در بخش نهادهای برتر را کسب کند، افزود: امید است کسب این عنوان‌ها در محیط دانشگاهی  ایجاد امید، نشاط و شور علمی را در بین دانشجویان و جوانان استان ایلام فراهم آورد.
انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام انجمن علمي دانشگاه پيام نور مقام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست‌جمهوری از آن رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای تحقق اهداف نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور، گامی مهم در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برداشته شد.

در این پژوهشکده، با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، موتوری 6 سیلندر خورجینی با ظرفیت 4000 سی‌سی بنزینی طراحی و ساخته شد.

این دستاورد ارزشمند که حاصل 4 سال تلاش و پشتکار دانشمندان ایرانی است، به خودی خود گامی بزرگ در راستای استقلال علمی و صنعتی کشور محسوب می‌شود. موتورهای 6 سیلندر خورجینی که کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، صنایع نظامی و تفریحی دارند، پیش از این در داخل کشور تولید نمی‌شدند و نیاز به آنها از طریق واردات تامین می‌شد.

رونمایی از این موتور در حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشان‌دهنده اهمیت این دستاورد و عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به خودکفایی در حوزه‌های  فناوری پیشرفته است.

احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/ رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این مراسم گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی، انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند. این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند و از این رو، دستیابی به دانش فنی ساخت این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی برای کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، پس از 4 سال تحقیق و توسعه عمیق، به دانش فنی ساخت موتورهای 6 سیلندر خورجینی 4 لیتری دنیا دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به رونمایی از نمونه مهندسی معکوس شده این موتور با استانداردهای بالا، تأکید کرد: این دستاورد نشان‌دهنده اثبات فناوری‌های موتور خورجینی 6 سیلندر حجم بالا است. دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش‌بنیان به دست آمده و امیدواریم شاهد توسعه این جریان علمی قوی در کشور و تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در آینده باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پایان سخنان خود، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای دانست و گفت: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چرا که این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها نیز است.

وی همچنین از حمایت‌های معاونت علمی از این طرح خبر داد و گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند و دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود