Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از حوزه‌های مهم صنعت که معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری حمایت‌های خود را در آن متمرکز کرد، ساخت تجهیزات پزشکی و بیمارستانی به ویژه مخازن اکسیژن توسط شرکت‌های دانش‌بنیان است. بر این اساس، فراخوانی منتشر شده است تا شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری فعال در این حوزه، طرح‌های خود را ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از همه گیری ویروس کووید۱۹ به یک باره سطح تقاضا برای برخی اقلام پزشکی و بیمارستانی افزایش یافت. کپسول اکسیژن، اکسیژن ساز بیمارستانی و مخازن کرایوژنیک، از این دسته هستند.

دستگاه اکسیژن ساز، دستگاهی است که برای غنی ساختن اکسیژن هوا به‌کار می رود. اکسیژن‌ساز دستگاه پزشکی است که اکسیژن موجود در هوای محیط را متمرکز می‌کند تا گاز اکسیژن غنی شده را برای بیماران تامین کند. مخزن کرایوژنیک نیز با استفاده از چند لایه عایق برای ذخیره‌سازی و حمل و نقل موادی مانند اکسیژن استفاده می شود. فشار و انداره این مخازن استاندارد است که مطابق با الزامات اقتصادی و مقدار مصرف، تولید و توزیع می شود .

نیاز بیماران در معرض بیمارهای تنفسی و دیگر بیماران به اینگونه تجهیزات، باعث شد تا تلاش برای تامین کامل نیاز داخل با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و دیگر تولیدکنندگان افزایش یابد.

باتوجه به شرایط کنونی بیماری کرونا و افزایش میزان و مراجعات بیماران به بیمارستان‌ها و نیاز به بستری، در راستای توسعه زیر ساخت تولید اکسیژن و افزایش ظرفیت مخازن اکسیژن و اکسیژن سازهای بیمارستانی فراخونی منتشر شده است.

در این فراخوان از تمام شرکت‌های دانش بنیان، فناور و دیگر تولیدکنندگان که توان و امکان تولید و تامین اکسیژن مورد نیاز مراکز درمانی کشور اعم از کپسول اکسیژن، اکسیژن ساز بیمارستانی و مخازن کرایوژنیک را دارند، برای رفع نیازمندی های فناورانه این حوزه دعوت شده است.

در واقع شرکت‌های دانش بنیان، فناور و دیگر مجموعه‌های تولیدی توانمند که از ظرفیت ساخت و عرضه این گونه از اقلام برخوردار هستند، می‌توانند با ارایه و معرفی توانمندی‌های خود در طرح‌های پیشرو مشارکت داشته باشند. این شرکت‌ها در صورت دارا بودن شرایط و ویژگی‌های لازم و انتخاب شدن، در این حوزه همکاری خواهند کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا تجهیزات پزشکی فراخوان شرکت دانش بنیان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تجهیزات پزشکی فراخوان شرکت دانش بنیان ویروس کرونا تجهیزات پزشکی فراخوان شرکت دانش بنیان اخبار کنکور شرکت های دانش بنیان اکسیژن ساز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند