Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه جمهوری دومینیکن امروز،‌ شنبه اعلام کرد، در حال بررسی انتقال سفارتش در سرزمین‌های اشغالی از تل‌آویو به قدس است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت الکترونیکی "I۲۴ NEWS"، انتقال سفارت بعد از درخواست گابی اشکنازی،‌ وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بررسی خواهد شد که در جریان تماس تلفنی با وزیر خارجه جمهوری دومینیکن در روز جمعه مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سایت به نقل از وزارت خارجه دومینیکن بر روابط تاریخی با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

در بیانیه وزارت خارجه دومینیکن آمده است، روابط بین ملت یهود و ملت دومینیکن از قرن ۱۵ شروع شده یعنی از زمان ورود اولین مهاجران از اسپانیا به این جزیره و این روند با موج‌های مهاجرت یهود که از جزایر آنتیل هلند آمده بودند، ادامه یافت.

در ادامه این بیانیه آمده است، در سال ۱۹۳۹ جمهوری دومینیکن مرزهایش را گشود و از هزاران مهاجر یهود استقبال کرد، در ۱۴ ماه مه ۱۹۴۸ نیز رژیم جعلی اسرائیل بنا نهاده شد و بعد از مدت کوتاهی از آن تاریخ در ۲۹ دسامبر ۱۹۴۸ جمهوری دومینیکن از اولین کشورهایی بود که "حق حاکمیت" اسرائیل را به رسمیت شناخت.

به این ترتیب جمهوری دومینیکن چهارمین کشوری خواهد بود که سفارتش را در اسرائیل در صورت تصویب این تصمیم خواهد گشود. بعد از آمریکا، گوآتمالا و پاراگوئه. البته پاراگوئه بعد از سه ماه سفارتش را به تل‌آویو برگرداند و اکنون دو سفارت در قدس مستقر هستند.

برزیل، مجارستان، چک، استرالیا دفاتری در قدس دارند بدون این‌که سفارتخانه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمهوری دومینیکن جمهوری دومینیکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟

۶ نفر از کارکنان گروهان احتیاط مرزی خراسان جنوبی به نقطه صفر مرزی رفته بودند که در مواجهه با نیروهای طالبان و برای جلوگیری از بروز تنش و انجام درخواست نیروهای طالبان برای رفع سوءتفاهم پیش آمده، به مذاکره پرداختند که پس از ساعتی موضوع حل شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرزبانی فراجا در اطلاعیه‌ای درباره انتقال 6 مرزبان ایرانی توسط نیروهای طالبان به داخل خاک افغانستان، از خاتمه سوءتفاهم پیش‌آمده و انتقال این مرزبانان به کشور خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: بعدازظهر امروز تعداد 6 نفر از کارکنان گروهان احتیاط مرزی استان خراسان جنوبی که برای رصد و پایش نوار مرز در نقطه صفر مرزی حضور یافتند، با نیروهای طالبان مواجه می شوند و به دلیل جلوگیری از بروز هرگونه تنش مرزی و انجام درخواست نیروهای طالبان مبنی بر رفع سوتفاهم پیش آمده، به مذاکره پرداخته که پس از چندساعت با ورود مرزبان درجه 2 و انجام ملاقات مرزی با همتای کشور مقابل موضوع خاتمه یافت و کارکنان مرزبانی با کمال احترام و در صحت و سلامت کامل به کشور بازگردانده شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد برنی سندرز از اظهارات نتانیاهو در محکوم کردن اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • مدد الهی نظامیان متجاوز آمریکا را در طبس زمین‌گیر کرد
  • بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت فرارسیدن سالروز واقعه طبس
  • بیانیه وزارت خارجه در سالگرد واقعه طبس و شکست آمریکا
  • درخواست این کشور از پاکستان و سریلانکا برای بازداشت وزیر کشور ایران!
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم