Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور با تأکید بر اینکه غربالگری و تشخیص در سطح گسترده باید در اولویت باشد، گفت: باید با لحاظ شرایط منطقه‌ای با این بیماری برخورد شود. بسیج، درمانگاه‌ها و هلال احمر در این زمینه فعال می‌شوند. مساجد قابلیت فعالیت در این زمینه را دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور عصر امروز (شنبه، ۱۰ آبان ماه) در اولین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا گفت: نظارت کلی مورد تایید وزارت بهداشت است و گزارشات را ارائه می‌دهد و همیشه هم می‌گویند که در نظارت ضعف است و قرارگاه عملیاتی این ضعف را بر طرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید با لحاظ شرایط منطقه‌ای با این بیماری برخورد شود. بسیج، درمانگاه‌ها و هلال احمر در این زمینه فعال می‌شوند که ما باید هلال احمر را هم فعال کنیم. مساجد قابلیت فعالیت در این زمینه را دارند.

وزیر کشور گفت: در بحث ماسک تاکید شد که گلایه مندی‌ها از نحوه توزیع هست، بسیج و وزارت صمت کمک کنند تا مشکل حل شود. باید به وفور ماسک در اختیار مردم قرار گیرد. تمام مصوبات را تقسیم بندی کردیم و خواهش من این است ظرف یک هفته گزارش عملکرد خود را برای ما بفرستید و دلایل عدم انجام مصوبات را هم برای ما بنویسید.

وی اظهار کرد: یک ظرفیت بزرگی بسیج، پلیس و وزارت اطلاعات در زمینه تولید محتوا دارند که همه این‌ها باید برنامه، طرح، معین و زمان‌بندی داشته باشد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: ما در این مسیر وقتی می‌توانیم موفق شویم که غربالگری و تشخیص را در سطح وسیع داشته باشیم. تاکید قرارگاه بر این است که غربالگری و تشخیص در سطح وسیع در دستور باشد.

وزیر کشور گفت: ما سراغ طرح ردیابی بیماران را داشتیم که در قالب طرح ماسک بود، اما به دلایلی انجام نشد که آقای نمکی خبر خوبی در زمینه انجام این طرح دادند.

رحمانی فضلی بیان کرد: در این دو سه روزه نکاتی از مصوبات را متوجه شدیم که متولی و ضمانت اجرا مشخص نشده بود. مراجعه به بیمارستان‌ها را به حداقل برسانیم، ما باید سراغ بیماران برویم که در طرح غربالگری آمده است، این طرح آمار مبتلایان را افزایش می‌دهد، اما این تشخیص در مراحل اولیه باعث کاهش فوت می‌شود.

وی با اشاره به ارتباط شاخص‌های آلودگی هوا و این بیماری گفت: اگر این موضوع صحت داشته باشد باید زمان‌های تردد را تغییر دهیم. ما از ساختار و ساختمان وسیع در قرارگاه پرهیز می‌شود. خواهشم از دستگاه‌های اجرایی این است با قاطعیت مصوبات اجرایی شود.

طرح خانه‌محور برای شناسایی مبتلایان

در ادامه این جلسه، سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر به گذشته برگردیم و یک مرور واکاوانه به مسائل کشور داشته باشیم مراحل گذشته را به دو مرحله تقسیم می‌کنم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: مرحله نخست که مقام معظم رهبری هم فرمودند محورت تقدم سلامت بر بقیه امور؛ و همچنین محوریت تعیین مصادیق محدودیت‌ها در وزارت‌خانه‌ای که کار کارشناسی ان را بر عهده دارد.

نمکی افزود: سومین فرمایشی که مقام معظم رهبری فرمودند تبعیت جمعی از شیوه‌نامه‌هاست. اگر به گذشته بر گردیم ما در یک دوره ۶۰ روزه اتفاقی در این مملکت افتاد که تقریبا دنیا را به حیرت واداشت. بگذریم از رسانه‌های معاندی که هرکاری می‌کنیم با تشکیک و تشویش اذهان عمومی به آنها نگاه می‌کنند.

وزیر بهداشت گفت: در شصت روز ابتدایی افتاد که دنیا متحیر ماند. در ابتدای ورود ویروس کرونا در دوره ۶۰ روزه اتفاقی در این مملکت افتاد که تقریبا دنیا را به حیرت وا داشت، منظور ما رسانه‌های معاند نیست که کار ما را با تشویش اذهان عمومی روبه‌رو می‌کند.

وی ادامه داد: آقای هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی در همان زمان که ما دانشجویان خود را از ووهان برگردانیم در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا اگر کرونا به ایران برسد قابلیت کنترل دارد، گفت بله و به این دلیل می‌گویم که در سیل بهار با این گستردگی سیلاب و لاشه‌های حیوانات در ایران یک مورد اپیدمی گزارش نشد.

وزیر بهداشت گفت: کشوری که چنین زیر ساختی دارد حتماً می‌تواند کرونا را شکست دهد. خداوند هم قسمت کرده بود در سی سال پیش مسئولیت بهداشت در کنترل مالاریا، کزاز بند ناف، ریشه کنی فلج اطفال و کنترل سرخک را داشتم. خداوند خواست به سببی که علیرغم عقب نشینی‌ها در افتادن به این سیاه چاله مسئولیت را در این ایام داشته باشیم.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با همت و همراهی مردم، دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف و سازمان بسیج و نیرو‌های مسلح دستاوردی داشت که این دستاورد در دنیا نمونه بود. ما در دو ماه فوتی‌ها را به حدود ۳۰ نفر در روز رساندیم. میزان بستری‌ها را به یک پنجم رساندیم؛ با این شیوه که یک بیمار در اوج شیوع در پشت در هیچ بیمارستانی نماند.

نمکی تصریح کرد: این اتفاق تا زمانی که کرونا به اروپا و آمریکا نرسیده بود کسی متوجه نبود که ایران چه قدرتمندانه در اوج تحریم این کار را مدیریت کرد. درسته ما در طرح تحول نظام سلامت میزان تخت‌های خود را اضافه کردیم که واقعا یک کار بینظیر بود، اما امروز ما ۱/۶ تخت به ازای هر هزار نفر داریم. فرانسوی‌ها که مریض‌هایشان پشت در بیمارستان آواره شده‌اند و ونتیلاتور را از پیر باز کرده‌اند و به جوان بستند و پیر را رها کردند حداقل ۶ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت دارند.

وزیر بهداشت ادامه داد: اینکه جمهوری اسلامی توانست مرگ‌هایش را به کمتر از ۴۰ در روز و برای ماسک و مانیتور و ونتیلاتور و تولید ماسک به عنوان یک وارد کننده به تولید کننده و بعد به یک صادر کننده تبدیل شدیم یک حرکت عظیم بین المللی بود، اما دو نقص در ادامه راه برای ما ایجاد شد.

وی اظهار کرد: ما با کمک ۲۴۰ هزار بسیجی تست‌ها را انجام دادیم که این تجربه را سی سال پیش با کمک بسیج داشتم که آن زمان سردار افشار رئیس بسیج بودند داشتم. من به همکاران گفتم در ابتدای کار باید یک سنگر انگاری محکم ترسیم کنیم که اگر حمله طوفانی کرد بایستیم که به لطف خدا موفق شدیم و دومین حرکتی که باید بکنیم حمله به ویروس است. ما ۳۰۰ هزار نیرو در سامانه ۴۰۳۰ گذاشتیم و ۷۸ میلیون غربالگری انجام می‌دهیم که در تاریخ اپیدمی جهان بی‌نظیر بود.

نمکی بیان کرد: تست‌ها را از ۱۲۰۰ به ۲۵ هزار در روز رساندیم که هزینه تست‌ها در روز ۶ میلیارد و پانصد هزار تومان می‌شود که منابع کم آوردیم.

وی تأکید کرد: سالی برای جمهوری اسلامی ایران سخت‌تر از امروز نبود و فکر نمی‌کنم بعد از ظلم به اباعبدالله بزرگترین ظلم را آمریکایی‌ها به ملت ایران کردند.

نمکی تصریح کرد: ما طرح محله و خانه محور برای شناسایی مبتلایان داریم که منابع آن هم تأمین می‌شود. ما روز‌های روشنتری را با قرارگاه عملیاتی خواهیم داشت، باید وفاق روز‌های اولیه احیا شود. اپیدمی را نمی‌توان با خواهش جمع کرد و برخی جا‌ها به استفاده از ابزار‌های قضایی باید بهره گرفت.

مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا ضمانت اجرایی داشته باشد

در پایان این جلسه حجت الاسلام محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور گفت: مصوبات این ستاد باید ضمانت اجرایی داشته باشد چرا که اگر ضمانت اجرایی برای مصوبات در نظر نگیریم کار ابتر است و نتیجه نمی‌گیریم.

وی اظهار کرد: امروز هم در اینجا تاکید کردیم همه مردم باید همکاری کنند و در کنار مصوبات برای آنچه لازم است ضمانت اجرایی در نظر بگیریم. دستگاه قضایی خودش را مکلف می‌داند در کنار ستاد ملی مقابله با کرونا همکاری لازم را داشته باشد و ضامن اجرایی مصوبات ستاد باشد.

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: ما انتظار داریم تا مردم به صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم ریشه ویروس کرونا را بکنیم چرا که اگر مردم با ما همکاری نکنند کار‌های ما به اتمام نمی‌رسد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزیرکشور رحمانی فضلی عبدالرضا رحمانی فضلی رحمانی فضلی جمهوری اسلامی ضمانت اجرایی وزیر بهداشت وزیر کشور برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم چهل‌وپنجمین سالگرد روزنامه تهران تایمز عصر امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی رحمتی مدیر گروه رسانه‌ای مهر، خانواده‌های مرحوم رضا مقدسی، زنده یاد عرفان پرویز و جمعی از مدیران دوره‌های گذشته این روزنامه در این مراسم حضور داشتند.

محمد صرفی سردبیر روزنامه تهران تایمز در ابتدای این مراسم گفت: سخت‌ترین کار برای اهالی قلم سخنرانی است. در ابتدای سخن یاد و خاطره تمام کسانی که در تهران تایمز زحمت کشیدند؛ مرحوم عرفان پرویز و رضا مقدسی را گرامی می‌دارم امیدوارم خداوند روح این عزیزان را شاد کند.

وی افزود: بسیار خوشحالم که در سالگرد انتشار روزنامه تهران تایمز و ورود آن به ۴۶ سالگی هستیم. دوستان و همکاران تحریریه اگرچه کوچک اما پر از همت در این سال‌ها تلاش‌های زیادی کردند و اگر تهران تایمز امروز افتخاراتی دارد مرقون زحمات گذشتگان است.

صرفی گفت: همه می‌دانند که انتشار یک روزنامه در طول ۴۵ سال در هرجای دنیا سخت است و اگر این روزنامه انگلیسی باشد سختی کار مضاعف می‌شود. اگر امروز تهران تایمز صدای انقلاب و جمهوری اسلامی است مدیون این زحمت است. برای همه آرزوی موفقیت دارم امیدوارم تهران تایمز بهتر از این باشد.

وی در پایان افزود: در این چندسال حجت‌الاسلام قمی و سازمان تبلیغات اسلامی حمایت‌های معنوی و مادی زیادی از ما داشتند که امیدوارم مستدام باشد و با کمک این خانواده و تحریریه کوچک اما چابک به وظایف خود عمل کنیم.

فعالیت در زمینه گام دوم توقع ما از تهران تایمز است

حجت‌الاسلام محمد قمی در ادامه این مراسم با تبریک سالروز تولد تهران تایمز تبریک گفت: تهران تایمز فریاد رسای مستضعفان است آنگونه که شهید بهشتی توصیف کرده بود. توقعات گام دوم انقلاب بابت خیز مجدد تهران تایمز توقع ناروایی نیست، بنابراین انتظار جهش و خیزشی مضاعف از جنس سال گذشته متناسب با تحولات و درخشش در سطح جهانی داریم و منتظر گام بعدی این روزنامه هستیم البته ما هم به عنوان خدمت گذار در کنار سایر دوستان حضور داریم.

سلطانی فر مدیر اسبق تهران تایمز نیز در این جلسه گفت: از روزهای اول سال ۶۵ که روزنامه در خیابان ایرانشهر بود، موشکی در کنارش اصابت کرد و تمام شیشه‌ها شکست و چند نفر از بچه‌ها زخمی شدند؛ در این زمان روزنامه چهار صفحه بود. بعد از این اتفاق در حال بازسازی بودیم اما ساختمان را از ما تحویل گرفتند. رفتیم پیش آقای رفیقدوست و گفتیم ساختمانی لازم داریم و توافق کردیم ساختمان را از دم قسط گرفتیم ساختمان تبیان هم در ابتدای این سال‌ها در اختیار روزنامه بود. در زمام تحویل نیز روزنامه جایگاهی پیدا کرده بود و به تعبیری به عنوان منبع موثق از ان یاد می‌شد.

وی افزود: همانطورر که می‌دانید روزنامه‌های انگلیسی در حوزه دیپلماسی جایگاه ویژه ای دارند.

در این بخش تندیس یادبودی از طرف همکاران تهران تایمز به سلطانی فر تقدیم شد.

تأثیر تهران‌تایمز بر نگاه بیرونی بسیار زیاد است

در ادامه سلیمی نمین یکی دیگر از مدیران ادوار گذشته تهران تایمز گفت: من تلاش زیادی در زمان مدیریت خودم کردم که بین روزنامه انگلیسی مان با داخل پیوند بزنم با این نگاه که می‌تواند بسیاری از آفات جامعه را برطرف کنند، خب برخی نگاه بیرونی و برخی دیگر نگاه درونی دارند که این سبب ایجاد آفاتی می‌شود.

وی افزود: عوامل مختلفی موجب شد از کار رسانه کناره گیری کرده و به پژوه بپردازم. در گذشته تهران تایمز بین سازمان فرهنگ و ارتباطات و روزنامه تهران تایمز دست به دست می‌شد اما امروز زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی است و خوشحالم که این روزنامه و خبرگزاری مهر به قدرت رسانه‌ای تبدیل شدند.

سلیمی گفت: تاثیری که تهران تایمز می‌تواند بر روی نگاه بیرونی داشته باشد و آن را تقویت کند بسیار زیاد است، امیدوارم بتوانیم با پیوندی که بین ابزار بیرونی و داخلی می زنیم بیش از پیش تاثیر گذار باشیم چراکه غیر از این نمی‌توانیم خود را یک فرد رسانه‌ای موفق بپنداریم.

در این بخش نیز تندیس یادبودی از طرف همکاران تهران تایمز به سلیمی تقدیم شد.

حفظ و فریاد حقانیت جمهوری اسلامی

پرویز اسماعیلی موسس خبرگزاری مهر در ادامه این مراسم گفت: اولین مدیر تهران تایمز شهید بهشتی است که پاکی خاصی برای ما دارد. این روزنامه تقریباً همزاد انقلاب است. شهید بهشتی انتظاری که داشتند حفظ و فریاد حقانیت جمهوری اسلامی توسط این روزنامه بود.

وی افزود: انعکاس این حقانیت نیازمند ابزاری است که در دوراندیشی این فقیه مبارز، فیلسوف ارزنده در علوم کلاسیک و روحیه ارتباطی بالای او از نظر تشکیلاتی مشخص می‌شود.

اسماعیلی گفت: تهران تایمز فراز و فرودهایی داشته و روزی پر مراجعه ترین رسانه و مرجع ترین رسانه بوده است.

تهران تایمز باتوجه به اینکه فضای فناورانه تغییر کرده و ابزار رسانه‌ای متعدد شدند با شناخت این تحولایت باید تغییر کند و هدف گذاری جدیدی داشته باشد تا جایگاهش تثبیت شود.

خبرگزاری مهر هم در سایه تهران تایمز و سپهر رسانه‌ای تشکیل شد و درخشید.

در این بخش نیز تندیس یادبودی به اسماعیلی داده شد.

در بخش دیگر این مراسم ویژه نامه اپلیکیشن انگلیسی_فارسی تهران تایمز با ۳ هزار کلمه لغات تخصصی در حوزه رسانه‌ای و حاکمیتی رونمایی شد.

اولین نشریه بعد از انقلاب اسلامی

در بخش بعدی حجت الاسلام صاحب فصول گفت: باید از پدر روزنامه نگاری انگلیسی عرفان پرویز یاد کنیم برای اینکه سختکوشی را یادآوری کنیم خوب است توشه‌ای از دوران فعالیت این بزگورار داشته باشیم.

وی افزود: تهران تایمز اولین نشریه بود که بعد از انقلاب اجازه نشر گرفت و به توصیه شهید بهشتی به رهنمودهای ایشان راهی پیدا کرد. مرحوم عرفان پرویز به اتفاق نادر طالب زاده حرفه، دانش و ارتباطات را زمینه پا گرفتن این روزنامه کردند و این روزنامه در ابتدای انقلاب با توصیه‌های شهید بهشتی نجات پیدا کرد و فریاد مستضعفان شد.

فصولی گفت: تهران تایمز در یک روز هم در دوران هشت ساله دفاع مقدس تعطیل نشده بود و اینها برگ افتخار عرفان پرویز بود. امیدواریم با این کانون گرم و صمیمی تهران تایمز و خبرگزاری مهر فریاد رسای مستضعفان بمانند.

در بخش دیگر این مراسم حسن لاسجردی با بیان خاطره‌ای از روزهای حضور خود به عنوان سردبیر روزنامه تهران تایمز گفت: روزنامه نگاری کار بسیار سختی است و مدیرانی که آرامش درون در ارتباط با نیروهای خود دارند موفق می‌شوند.

حفظ میراث تهران‌تایمز

ابوالفضل عمویی یکی دیگر از مدیران ادوار گذشته روزنامه تهران تایمز گفت: حضور و تعلق به مجموعه‌ای با ۴۵ سال سابقه اصالت بخش است و این سبب می‌شود تهران تایمز چارچوب داشته باشد.

وی افزود: سال ۸۹ تا ۹۲ به دعوت رضا مقدسی به تهران تایمز آمدم در دوره ما چند موضوع پیش آمد و به نظرم تهران تایمز جای مهمی است و امیدوارم میراث آن را حفظ بفرمائید.

مراد عنادی از دیگر مدیران سابق تهران تایمز نیز گفت: توصیه می‌کنم دوستان رسانه‌ای خود را از استرس دور کنند.

وی افزود: تهران تایمز از تریبون‌های اصلی سیاست خارجی است و به عنوان یک رسانه مکتوب باید معرف ایران هم باشد چراکه قدرت تیتر و محتوای تهران تایمز برای معرفی ایران مهم است.

محمد قادری در بخش دیگر این مراسم با اشاره به اینکه از شهریور ۹۶ تا ۹۹ در روزنامه در روزنامه تهران تایمز حضور داشته است گفت: مهمترین مسئله در فضای رسانه در کنار همه اتفاقات مهم این حوزه مدارا و دوستی بین همه اهالی رسانه است، این اتفاق اگر ادامه پیدا کند این سال‌ها بیشتر می‌شود. در دوره حضورم در این روزنامه چند اتفاق مهم از جمله ترور سردار سلیمانی و شهادت شهید محسن حججی و وقایع آبان ۹۸ رخ داد که مشخصاً اثرگذاری روزنامه را در ابعاد بین‌المللی حس کردم و این بازخوردها برایم دلگرم کننده بود.

هویت بخش جدی کار و زندگی را تشکیل می‌دهد

محمد مهدی رحمتی مدیرعامل گروه رسانه‌ای مهر در پایان این مراسم گفت: ما همه در جنبه‌های مختلف با سوال ما چه کسی هستیم مواجهیم امروز پاسخ‌های زیبایی به این سوال داده شد. امروز با بحران هویت مواجهیم در حالی که هویت بخش جدی کاری و زندگی افراد را تشکیل می‌دهد، این هویت با مرور تقویت می‌شود.

وی افزود: برخی از مسائل ظرفیت بزرگی دارند و نشان می‌دهند که یک جریان برای آینده‌اند، از اینکه نشان دادید عضو این خانواده‌اید تشکر می‌کنم.

کد خبر 6098668 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور
  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند