Web Analytics Made Easy - Statcounter

صرف نظر از اینکه کدام حزب و چه فردی پس از انتخابات ۲۰۲۰ در کاخ سفید حضور پیدا می کند، باید سیاست های سنگین و ناعادلانه علیه مسلمانان به چالش کشیده شده و شکست داده شوند.

خبرگزاری شبستان،گروه جهان اسلام: «دونالد ترامپ»،رئیس جمهوری کنونی آمریکا اولین سیاستمدار آمریکایی نیست که از دشمن نشان دادن و بدنام کردن خارجی ها اعم از عرب ها یا مسلمانان به عنوان یک تاکتیک انتخاباتی استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دولت ترامپ هم اولین دولت در آمریکا نیست که سیاست هایی را به کار گرفته که بر این جوامع تأثیر منفی گذاشته است.

 

 اما در حالی که ما شاهد اجرایی شدن چنین سیاست هایی در طول یک قرن بوده ایم، دوران ترامپ آنها را به حدی رسانده که بسیار خطرناک است و نوبت آن رسیده که با آنها مقابله شود تا شکست داده شوند.

 

در دهه 1920  در میان موج ساده انگاری که کشور را فرا گرفته بود  کنگره آمریکا «مشرق عربی » را به لیست مناطقی که ورود مهاجران از آنجا به آمریکا ممنوع می شوند ، اضافه کرد.

 

 در اوایل دهه 1970، دولت نیکسون «عملیات بولدر» را آغاز کرد - عملیاتی گسترده که برای نظارت ، نفوذ ، آزار و اذیت و اخراج دانشجویان عرب طراحی شده بود که در دانشگاه ها مشغول فعالیت های مطابق با قانون اساسی بودند.

 

 

 اگرچه این عملیات به طور رسمی در سال 1975 خاتمه یافت اما نفوذ و نظارت «اف بی آی» بر گروه های دانشجویی فلسطینی تا اواخر دهه 1980 ادامه داشت.

 

 

دولت ریگان هم از نفوذ ضد عرب و به ویژه ضد فلسطینی حاکم استفاده کرد و  اعراب را به عنوان حلقه ضعیف زنجیره آزادی های مدنی هدف قرار داد.

 

 در دو پرونده مهم دادگاه دولت خواستار تغییراتی شد که حمایت از  گروه های مشخص فلسطینی را جرم تلقی می كرد ؛ حتی در مواردی كه این حمایت محدود به فعالیتهای تحت حمایت اصلاحات اولیه بود.

 

مقامات دولت رایگان همچنین یک طرح شوم برای ساخت اردوگاه های بازداشت جمعی مخفی که ده ها هزار عرب را در صورت «وضعیت اضطراری ملی» در خود جای دهد ، ارائه دادند.

 

دولت کلینتون هم در طول مدت حضور خود دستورالعمل هایی را برای جرم انگاری گروه های حامی اعراب ارائه داد ؛ حتی زمانی که این حمایت ها محدود به فعالیت های خیرخواهانه مانند کمک به یک موسسه خیریه یا فروش روزنامه بود.

 

دولت کلینتون همچنین برنامه ای را ترتیب داد تا در پیشخوان های چک و کنترل فرودگاه ها مردان و زنان عرب نما را به طور منظم شناسایی شده و از خط بیرون کشیده شوند.

 

پس از حملات وحشتناک تروریستی 11 سپتامبر نیز دولت بوش به روش های متناقضی واکنش نشان داد.

 

از یک سو آقای رئیس جمهور آمریكایی ها را از جدا كردن عرب ها یا مسلمانان و نگاه بد به آنها منع کرد اما در همان زمان وزارت دادگستری سیاست هایی را اجرا کرد که دقیقاً همین کار را انجام دادند.

 

بلافاصله پس از این حملات وزارت دفاع آمریكا دست به اقدام علیه هزاران مهاجر عرب و مسلمان کرد و بسیاری از آنهااخراج شدند.

 

به دنبال این جریان دو فراخوان هم صورت گرفت كه در آن با هزاران عرب و مسلمان تماس گرفته شد و به آنها دستور داده شد كه برای مصاحبه با مقامات مهاجرتمراجعه کنند در حالی که برخی از کسانی که دعوت نامه دریافت کرده بودند شهروندان آمریکا شده بودند.

 

تمام آنچه در این دوران انجام شد ایجاد ترس و عدم اطمینان در جامعه و ایجاد سوء ظن نسبت به اعراب و مسلمانان در سطح گسترده در میان مردم بود.

 

آسوشیتدپرس در آن زمان فاش کرد که اعراب و مسلمانان در سراسر شهر نیویورک احساس خشونت و آسیب پذیری شدیدی به دلیل برنامه های جاسوسی از مسلمانان و مراکز اسلامی می کنند.

 

حتی دولت اوباما هم ثابت کرد که از اقداماتی که بر عرب ها و مسلمانان تأثیر منفی می گذارد ، مصون نیست.

 

در حالی که برخی از برنامه های دولت بوش علیه مسلمانان به ​​حالت تعلیق درآمده بود، اوباما تا پایان دوره نهایی خود رسماً آن را خاتمه نداد و پس از سال ها بحث داخلی برنامه ایجاد پایگاه اطلاعات مسلمانان در وزارت دادگستری خاتمه یافت اما با یک مأموریت امنیت ملی که به نیروهای نظامی اجازه می داد عرب ها و مسلمانان را در مرزها هدف قرار دهند و تحقیر کنند .

 

در حالی که اوباما ارتباط خود را با مسلمانان گسترش می داد ، اغلب این کارها به نام مبارزه با تروریسم انجام می شد و عملا همه تلاش ها برای ارتباط با مسلمانان را بی تاثیر می کرد.

 

آنچه باید از این بررسی روشن شود این است که سیاست های تبعیض آمیز که ناعادلانه عرب ها یا مسلمانان را در آمریکا هدف قرار می دهند با دونالد ترامپ آغاز نشده اند و به طور خودکار با تغییر در کاخ سفید خاتمه نخواهند یافت.

 

صرف نظر از اینکه کدام حزب در کاخ سفید حضور پیدا می کند، بالاخره باید این سیاست های سنگین و ناعادلانه به چالش کشیده شده و شکست داده شوند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ مسلمانان آمریکا کاخ سفید سیاست هایی عرب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با احداث سد آبریز کهگیلویه، دیگر زنان و دختران این شهرستان برای گوجه چینی به استانهای همجوار نمی روند.

سید علی احمدزاده دوشنبه شب ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور از همه مسئولان استانی، شهرستانی و دست‌اندرکاران این اجلاسیه قدردانی کرد و افزود: خدمات یکسال اخیر این دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از ۱۰ سال گذشته بوده است؛ پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها به جایی رسیده که امسال فاز اول دو پروژه بزرگ لیکک و کهگیلویه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اظهارکرد: ما مردم استان کهگیلویه و بویراحمد یک آرزوی بزرگ و دردی بر دل مانده داریم و آن هم سد «آبریز» است؛ سدی که اگر احداث شود هرساله حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان به درآمد کشاورزان حومه شرقی کهگیلویه اضافه می‌شود و دیگر زن‌ها و دختران این استان برای گوجه‌چینی به استان‌های همجوار نمی‌روند و دیگر شب‌ها دل مردهای خانواده در این راه‌های طولانی برای یک لقمه نان نمی‌لرزد بنابراین این یک آرزوی بر دل مانده ماست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همراه با نماینده کهگیلویه بزرگ برای کلنگ‌زنی پتروشیمی چرام بسیار تلاش کردیم که کلنگ‌زنی آن در سفر دوم رئیس‌جمهور به تأخیر افتاد. به‌عنوان یک مطالبه عمومی از جناب آقای منصوری درخواست دارم و مطمئن هستم که کمک خواهند کرد تا کلنگ پتروشیمی چرام بر زمین‌زده شود تا برای حدود سه هزار و ۵۰۰ جوان اشتغال ایجاد شود. این پروژه به‌صورت مستقیم حدود یک هزار شغل ایجاد خواهد کرد.

احمد زاده با اشاره به پتروشیمی گچساران تصریح کرد: حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان در کمتر از یک‌سال به پتروشیمی گچساران تزریق شد؛ این پروژه سرعتی گرفت که از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی به ۹۸ درصد رسید و افتتاح شد. پتروشیمی پلیمر دهدشت به ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: امروز مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد؛ این پروژه حدود ۸۰۰ نیرو برای احداث نیاز دارد که برای احداث فازهای بعدی به حمایت ویژه دولت و سرمایه‌گذار نیاز دارد، اگر دولت از این پروژه حمایت کند این پروژه زودتر به بهره‌برداری می‌رسد و شغل پایدار برای حدود ۵۰۰ نفر از جوانان این شهرستان و این منطقه ایجاد خواهد کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این استان مخزن ثروت‌های بزرگ است، عنوان کرد: شهرستان بهمئی حدود ۵۶ حلقه چاه نفت فعال دارد و ۱۸۳ هزار بشکه نفت از این شهرستان استخراج داریم، ۵۵۵ هزار بشکه نفت از گچساران استخراج می‌شود، در یاسوج نیز میدان گازی مختار برای جبران گاز کشور کلنگ‌زنی شده است، ۱۰ درصد آب کشور را دارد اما سدها برای این استان ساخته نشده است و لب مردم روستاها و زمین‌های کشاورزی تشنه هست. در حالی‌که ۱۰ درصد آب کشور را داریم و ۱۱ میلیارد متر مکعب آب از این استان خارج می‌شود.

احمدزاده تاکید کرد: حداقل بخشی از این حق‌آبه را به خود استان بدهید، سد خرسان ۳ بخش اعظم آب رودخانه بشار، کبگیان و دامنه‌های دناست اما این آب برای کرمان، یزد و اصفهان منتقل می‌شود. آن‌ها هم برادران ماست اما سهم مردم روستاها، زمین‌های کشاورزی را بدهید.

وی تصریح کرد: این مطالبه‌ مردم کهگیلویه و بویراحمد است، حقوقی که متعلق به خودمان است اما به آن دسترسی پیدا نکردیم، این استان ابر مخزن نفت و گاز جهان است، این مردم ثروتمندترین مردم دنیا هستند، نباید رفتاری شود که به ما مناطق کم برخوردار یا محروم گفته شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ما مردم استان کهگیلویه و بویراحمد ثروتمندانی هستیم که اجازه نمی‌دهند دست به جیب کنیم و از حساب‌هایمان برداشت کنیم البته در این دولت اراده‌ی آیت‌اله رئیسی برای اجرای عدالت انجام شده است. کمک کنید تا از این ثروت‌های خدادادی عظیم خودمان بهره‌مند شویم.

احمدزاده اظهارکرد: هنوز رودخانه‌هایی در روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که برای عبور از آنها تلفات می‌دهیم، رود خرسان، بید انجیر، پل وحدت، موگرمو و پل شهید طیب تلفات می‌دهند در حالی که آرزوی شهید طیب این بود که یک روزی پلی برای روستاها ساخته شود. امسال تلاش کردیم که آرزوی شهید طیب را برآورده کنیم و از این مرحله می‌گذریم تا روی رودخانه‌ها و روستاها کشته ندهیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اگر جاهایی کوتاهی هست به پای آن رئیس‌جمهور متدین، ولایی، پایبند به انقلاب، قدردان خانواده‌های شهدا و مجاهدین اسلام و رزمندگان ننویسید به پای من «احمدزاده» بنویسید و از اینکه نمی‌توانم همه‌ مشکلات را برطرف کنم همین‌جا عذرخواهی می‌کنم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟