Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی اکبر صفوی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت دوره های توانمند سازی اساتید در ارائه آموزش های الکترونیکی گفت: تاکنون چند دوره توانمند سازی برای دانشگاه هایی از شمال، شرق و جنوب کشور و همچنین دانشگاه های بزرگی در مرکز تهران، ظرف دو ماه گذشته برگزار شده است.  

وی ادامه داد: ولی از نظر من هنوز ۸۰ تا ۹۰ درصد اساتید و دانشگاه های ایران نیاز دارند تا در «دوره های توانمند سازی و افزایش مهارت اساتید در ارائه آموزش های الکترونیکی» شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفوی افزود: هر دانشگاهی برحسب نیازی که دارد در این دوره ها شرکت می کند. برخی از این دوره ها درباره استفاده از ابزارهای الکترونیکی، اخلاق ذی نفعان و حتی فرهنگ است این دوره ها به صورت دوره کامل و کارگاهی برگزار می شود.

وی ادامه داد: دانشگاه هایی که درخواست برگزاری دوره توانمند سازی اساتید را دارند می توانند به سایت انجمن یادگیری الکترونیکی ایران به نشانی http://elearningassociation.ir/ مراجعه کرده و تقاضای خود را مطرح کنند.

رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران افزود: برخی از دوستان و مسئولان اعلام می کنند که به زودی دانشگاه ها را باز می کنیم،  باید گفت این حرف از پایه غیر کارشناسی و غیر قابل قبول است چرا که دانشگاه ها باز و در حال ارائه خدمات هستند و بیشتر از همه در حال کار کردن هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بحران کرونا روز به روز درحال افزایش است این اتفاق در زمستان بیشتر می شود در زمان عید نیز به دلیل مسافرت ها بیشتر خواهد شد بنابراین امسال تا تابستان همین سیستم به دلیل وجود بحران جلو می رود.

صفوی افزود: پس باید دانشگاه‌ها تا تابستان به خوبی برنامه ریزی کنند، حالا اگر دانشگاه ها به صورت حضوری باز شد که همه خوشحال می شویم، ولی این فکر غلط است که بگوییم این بحران به زودی تمام می شود، دانشگاه ها باید دانشجویان را فارغ التحصیل کنند.

رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی افزود: درعین حال این مسئولیت اجتماعی ما است که با استفاده از حداکتر ظرفیت، دانشجویانی با کیفیت خوب را آموزش دهیم نه اینکه به دلیل بحران کرونا افرادی با علم ناقص تربیت کنیم، بنابراین ابزار به ما امکان می دهد با بهترین کیفیت عمده فعالیت ها انجام گیرد و ما اگر از آن استفاده نکردیم یعنی ما فرهنگ آن را نداریم و به رسالت اجتماعی خود عمل نکرده ایم.

کد خبر 5061037 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر صفوی آموزش مجازی ویروس کرونا اعضای هیات علمی توهین به پیامبر ثبت نام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها دانشجویان وام دانشجویی دوره دکتری آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی دانشگاه های ایران توانمند سازی دانشگاه ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در در مراسم تجلیل استادان و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار کرد: در دانشگاهی حضور داریم که به نام شهید رجایی مزین است، شهید رجایی معلم بود و ریاضیات خوانده بود و از معلمی به ریاست جمهوری رسیده بود. اگر تربیت پدران و مادران نیک و معلمان دلسوز نبودند، شهید رجایی، شهید رجایی نمی‌شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تحصیل شهید طهرانی‌مقدم در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: شهید طهرانی مقدم در این دانشگاه شهید تمدنی درس خوانده است، این انسان؛ دانشمند و پدر موشک ایران بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شهید طهرانی مقدم با تلاش شبانه‌روزی توانست در فناوری مرتبط با موشک و توان دفاعی کشور اقداماتی را انجام دهد و تجهیزاتی را بسازد و وقتی به کار گرفته شد بسیاری از کشور‌ها تعجب کردند که چطور ایران موفق شده است! البته شهید طهرانی مقدم به این بسنده نکرد و ایران را به جایگاهی رساند که الان کشور‌هایی مانند روسیه و چین پدافند تولیدی ایران را خریداری می‌کنند و نیرو‌هایی را تربیت کرد در مقابل رفتار غیرانسانی رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کنند.

استاد خسروپناه با اشاره به عملیات وعده صادق ادامه داد: در مسائل نظامی و دفاعی بر اساس راهبرد کشور؛ اگر دشمن سیلی زد باید سیلی بزنید و گرنه سیلی می‌خورید و اگر عملیات وعده صادق را انجام نمی‌دادیم در آینده نزدیک جنگی علیه ما بر پا می‌شد در حالی کشور‌های مختلف پیغام می‌دادند که پاسخ ندهید، حتی آمریکا به صورت غیرمستقیم پیام داد، اما تصمیم جمهوری اسلامی ایران بود که پاسخ داده و این پاسخ با تدبیر و درایت خاص خود طراحی شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح این سوال که شهید طهرانی مقدم که دکتری افتخاری را پس از شهادتش گرفت، چگونه توانست به این ظرفیت عظیم تمدنی برسد؟ گفت: قرآن به این پرسش پاسخ می‌دهد، قرآن به علم و حکمت اشاره دارد، اگر علم بیاموزیم عالم می‌شویم، اما عالم اگر حکیم شد، شهید رجایی شهید مطهری و شهید طهرانی مقدم می‌شود.

وی با بیان اینکه برای تبدیل علم به حکمت و عالم به حکیم، فرآیند وجود دارد گفت: برای حکیم شدن باید علم پشتوانه عقلانیت باشد و نه پشتوانه تخیل و حافظه. فرض کنید عالمی همه نظریه‌های رشته خود را حفظ باشد، در حالی که نرم‌افزار‌های رایانه‌ای هم می‌تواند این کار را انجام دهد. فرق معلم با حکیم در این است که حکیم قدرت تجزیه و تحلیل دارد و تولید اندیشه می‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حکیم، علم را به فناوری، مهارت و عمل تبدیل می‌کند فقط تئوری نیست باید دانش به فناوری تبدیل شود البته منظورم صرفا فناوری سخت نیست بلکه فناوری نرم هم مدنظر است. حکیم همیشه نگاه تمدنی دارد، حکما اینگونه بودند هزاران فیلسوف داشتیم، اما تعدادی نظیر ملاصدرا، ابن سینا، فارابی و ... شناخته شده هستند، چون تمدن‌ساز بودند. ملیت و کشورش برایشان مهم بود کاری می‌کردند که تمدن بشری از آن استفاده کنند.

وی افزود: عالم باید حکیم شود، حکمت نظری و عملی را پیوند بزند حال سوال مهم این است که با چه الگوی آموزشی این را در مدارس سریان دهیم؟ نه اینکه مدارس خاص باشد بلکه در کل کشور باشد، این کار دانشگاه تربیت دبیر است.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش اولویت مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی است بیشترین توجه و بیشترین مصوبات شورا در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده و ستاد تعلیم و تربیت ستادی چابک و متشکل از فعالان حوزه تعلیم و تربیت است، یکی از اقدامات این ستاد، شناسایی فعالان تعلیم و تربیت در استان‌ها است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در سفر‌های استانی با فعالان تعلیم و تربیت رسمی و غیررسمی ارتباط داریم. هیچ سندی راهبردی و راهبری به صحن شورای عالی برده نمی‌شود مگر اینکه نظر صاحب‌نظران تعلیم و تربیت اخذ شده باشد. دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت معلم مرجعیت این موضوعات را برعهده دارند، اگر فعالان تربیتی در این دانشگاه اهم از استاد و دانشجو نکاتی در موضوعات تعلیم و تربیت دارند به ما انتقال دهند تا بتوانیم در اسناد از آنها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • توان‌افزایی اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه فردوسی مشهد
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»