Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@17:53:59 GMT

اجرای سیستم تله‌متری در تاسیسات آب اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۳۹۵۸

اجرای سیستم تله‌متری در تاسیسات آب اصفهان

مدیر آبفای منطقه "بن‌رود" گفت: برای اولین بار در استان اصفهان از سیستم تله‌متری در تاسیسات آبرسانی ۱۷ روستای منطقه بن‌رود استفاده می‌شود.

به‌گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، احسان شفیعی با بیان اینکه ۱۷ روستای منطقه بن‌رود که پس از یکپارچه‌سازی شرکت‌های آبفای شهری و روستایی از ابتدای سال جاری، تحت پوشش شرکت آبفا قرار گرفت، اظهار کرد: هم اکنون هفت باب مخزن و ۲ باب ایستگاه پمپاژ مجتمع‌های روستایی (قورتان) شامل ۱۲ روستا و مجتمع روستایی (فارفان) با پنج روستا از سیستم تله‌متری در توزیع عادلانه آب بهره‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جمعیت روستایی منطقه بن‌رود (ورزنه) را ۱۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۶ هزار و ۵۵۷ فقره انشعاب آب به مشترکان در روستاها واگذار شده و این در حالی‌است که روستاهای این منطقه تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارند.

مدیر آبفای منطقه بن‌رود افزود: این منطقه دارای ۴۸ کیلومتر خط انتقال آب و ۱۵۵ کیلومتر شبکه توزیع است که در سال جاری به دلیل فرسودگی قسمت‌هایی از شبکه توزیع بیش از یک کیلومتر از شبکه فرسوده آب در روستاها اصلاح شده است.
شفیعی، هدررفت آب در روستاها را ۲۰ درصد دانست و تصریح کرد: درصدد هستیم با اصلاح شبکه فرسوده توزیع آب و اصلاح انشعابات فرسوده و نیز تعویض کنتورهای خراب هدررفت آب را تا پایان سال به ۱۵ درصد کاهش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با هدف کاهش هدررفت آب در محل ورودی آب هر روستا، فلومتر مغناطیسی نصب شده است، با این کار میزان ورودی و خروجی آب به روستاها به طور دقیق محاسبه شده و در نتیجه می‌توان هدررفت دقیق آب را محاسبه و از عوامل ایجاد آن جلوگیری کرد.

مدیر آبفای بن‌رود با اشاره به اجرای پروژه GIS در روستاها اظهار کرد: با اجرای این پروژه موقعیت مکانی و اطلاعات توصیفی ۱۵۰ والو، ۳۰۰ درپوش فاضلاب و نیز خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به دست آمده است که بر اساس این اطلاعات دقیق، خدمات‌رسانی به مردم در روستاها بهتر و گسترده‌تر در بازه زمانی کوتاه‌تر انجام می‌گیرد.

شفیعی به مزیت‌های اجرای سیستم تله‌متری و GIS در روستاها پرداخت و گفت: با اجرای این پروژه‌ها مدیریت دقیق‌تری بر توزیع آب بین مشترکان صورت گرفته و آب با فشار یکسان در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد که این امر نقش بسزایی در کاهش وقوع حوادث دارد؛ همچنین رسیدگی به حوادث در کوتاه‌ترین زمان صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایمنا، «تله متری» فرآیند ارتباطات خودکار و پیشرفته‌ای است که توسط آن اندازه گیری‌ها در نقاط دور افتاده و یا غیر قابل دسترس انجام شده و اطلاعات و داده‌ها جهت پردازش و نظارت به مرکز یا واحد کنترل ارسال می‌شود.

کد خبر 452887

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سیستم تله متری تاسیسات آب اصفهان طرح ابرسانی طرح آبرسانی روستایی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سیستم تله متری منطقه بن رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 847207 منبع: تسنیم برچسب‌ها مهرداد بذرپاش خبر مهم مسکن

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • بهبود پایداری شبکه برق فوق توزیع منطقه دشت آزادگان
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳