Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران درباره ارزشیابی از دروس در نیمسال اول تحصیلی گفت: در شرایط فعلی ارزشیابی مستمر در آموزش های غیرحضوری برای ما مهمتر است و عمق و وسعت این فرایند باید مدام اندازه گیری شود تا اگر تغییر برنامه ای نیاز است، توسط معلم طراحی شود.

پانته آ درّی  درباره روند ارائه آموزش در دبیرستان های پایتخت توضیح داد و در این باره اظهار کرد: اکنون در تهران به دلیل مصوبه ستاد استانی کرونا در شرایط غیرحضوری کامل به سر می بریم؛ اما فرایند یاددهی یادگیری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریزش آمار ثبت نامی نداشته ایم و شمار دانش آموزان متوسطه نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

وی افزود: شبکه شاد نیز به عنوان یکی از اصلی ترین ظرفیت ها و بسترهای آموزش غیرحضوری دانش آموزان به عنوان مرجعی موثق و مورد تایید مورد استفاده قرار می گیرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران درباره ارزشیابی از دروس در نیمسال اول تحصیلی عنوان کرد:  امتحانات فرایند جدایی ناپذیر آموزش هستند تا مطمئن شویم اهداف تعیین شده برای کتب درسی و دروس محقق شده است؟.

دری افزود: معلم معمولا فرایند یاددهی و یادگیری خودش را با ارزشیابی به پایان می رساند. در شرایط فعلی ارزشیابی مستمر در آموزش های غیرحضوری برای ما مهمتر است و عمق و وسعت این فرایند باید مدام اندازه گیری شود تا اگر تغییر برنامه ای نیاز دارد توسط معلم طراحی شود.

وی با بیان اینکه ارزشیابی مستمر چه در روش حضوری و چه غیرحضوری با جمع آوری مستندات توسط معلم انجام می شود گفت: انواع مدلهای پرسش و پاسخ، حل مسئله، ارائه پروژه، خلاصه نویسی، آزمون آنلاین و آفلاین، یادگیری گروهی، ارائه کنفراس و دیگر روش ها که معلمان از آن آگاهند در ارزشیابی مستمر دخیل است. در نیمسال اول ارزشیابی ها در اختیار مدارس بوده و بستر شاد از اصلی ترین بسترهایی است که نقش خودش را برای ارزیابی باکیفیت ارائه می کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران درباره برخورداری مدارس از اطلس یادگیری گفت: از ابتدای بازگشایی مدارس در پانزدهم شهریور ماه مقرر شد مدارس اطلس یادگیری داشته باشند که همان زمان انجام شد. با توجه به اختیارات شورای مدرسه برای تصمیم گیری درباره سناریوهای مختلف آموزشی مانند شرایط آموزش حضوری، غیرحضوری و ترکیبی می طلبید که بدانیم نقشه راه یادگیری دانش آموزان، بسترهای تعاملی و امکانات و تجهیزاتی که مدارس به کار می برند چیست که از آن تعبیر به اطلس یادگیری می شود.

دری ادامه داد: مدارس فایل بزرگی که برایشان ارسال کردیم را تکمیل و برای ما ارسال کردند که بر اساس آن مشخص شد دانش آموزان تا چه سطحی به ابزار هوشمند، اینترنت و تلویزیون دسترسی دارند و معلم تایید می کند که از چه ظرفیت تعاملی با دانش آموز استفاده می کند. همچنین میزان دسترسی مدرسه به امکانات چقدر است و شمار دانش آموزان بازمانده از آموزش های مجازی چقدر است.

وی با اشاره به اهداف اطلس یادگیری و ضرورت برخورداری مدارس از آن گفت: هدف اطلس یادگیری این بود که این دسته از دانش آموزان بازمانده هم شناسایی شوند تا مدرسه با اختیاراتی که شوراها دارند و با پشتیبانی و رهبری که گروه های آموزشی متوسطه در اداره کل و مناطق انجام می دهند تهیه برنامه های شخصی سازی شده ای شامل درسنامه، جزوات، سی دی و دی وی دی است که به این دانش آموزان رسانده می شوند و در فضاهای مجازی که پرتال گروه های آموزشی دارند به اشتراک گذاشته می شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ارزشیابی مستمر اطلس یادگیری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی