Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس اهرابی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صندوق امداد ولایت با مجوز رسمی بانک مرکزی و باهدف پرداخت وام قرض‌الحسنه به مددجویان و نیازمندان کمیته امداد و دیگر اقشار آسیب‌پذیر راه‌اندازی شده، اظهار کرد: جذب سپرده‌های قرض‌الحسنه از خیران برای ارائه تسهیلات به خانواده‌های کم برخوردار از طریق این صندوق انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه سپرده‌گذاری در صندوق امداد ولایت به دو صورت ویژه و عادی انجام می‌شود، افزود: طی این مدت ۱۰ هزار و ۶۷۶ نفر از مردم و به‌ویژه نیکوکاران در صندوق امداد ولایت گیلان سپرده‌گذاری کرده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان گیلان با تشریح برخی فعالیت‌ها و خدمات صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت تصریح کرد: در شش‌ماهه نخست سال جاری ۶ هزار و ۲۵۰ نفر از تسهیلات اشتغال و توانمندسازی، تسهیلات خرید، ساخت و یا ودیعه مسکن و وام کارگشایی صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان گیلان بهره‌مند شده‌اند که برای این میزان تسهیلات، بالغ‌بر ۳۶۰ میلیارد ریال اختصاص پیداکرده است.

اهرابی با بیان اینکه فعالیت‌های این صندوق بر اساس مقررات بانک مرکزی و به‌صورت بانکداری اسلامی و کاملاً قرض‌الحسنه صورت می‌گیرد، گفت: حدود ۳۶۰ میلیارد ریال این تسهیلات از صندوق امداد ولایت و مابقی از منابع صندوق نزد بانک‌ها پرداخت‌شده است.

وی در زمینه وام‌های پرداختی با تشریح وام‌های قرض‌الحسنه پرداخت‌شده به متقاضیان بیان کرد: طی این مدت وام کارگشایی جهت مصارفی هم چون ازدواج، تأمین مسکن، تعمیر مسکن، ودیعه مسکن، درمانی، تحصیلی، بدهی، محکومیت غیر عمد (معسیرین) و سایر محل‌های مصرفی به تعداد هفت هزار و ۵۰۰ فقره به مبلغ ۶۵۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال پرداخت شد.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان گیلان کمک به ایجاد شغل با پرداخت وام‌های بدون بهره را از دیگر اقدامات صندوق امداد ولایت برشمرد و افزود: در بخش وام اشتغال در طرح‌های هم چون آرایشگری، آشپزخانه، باغبانی، خدمات توزیعی، خودروی سبک و سنگین، خیاطی، دامداری سنتی و صنعتی، زراعت، شیلات، قالی‌بافی، گلخانه، گلیم‌بافی، ماکیان، نانوانی طی شش ماه نخست سال تعداد ۱۵۸ طرح به مبلغ ۱۰۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شد.

اهرابی از دیگر اهداف تأسیس صندوق امداد ولایت را اشاعه سنت قرض‌الحسنه در جامعه، جذب منابع بیشتر از خیران برای پرداخت وام قرض‌الحسنه و تغییر رویکرد کمک‌های کمیته امداد امام (ره) از بلاعوض به معوض اشاره کرد و گفت: قرض‌الحسنه واقعی در صندوق امداد ولایت است که به نفع محرومان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه همه اقشار به‌ویژه خیران می‌توانند در صندوق امداد ولایت سپرده‌گذاری کنند، تصریح کرد: سپرده‌گذاری عادی از ۳۰ هزار تومان با نیت کمک به محرومان و بدون تعیین تعرفه سپرده از سوی سپرده‌گذار انجام می‌شود و در سپرده‌گذاری ویژه که از یک‌میلیون تومان است، تعرفه سپرده از سوی سپرده‌گذار تعیین می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان گیلان با تأکید بر اینکه کمیته امداد امام (ره) همواره تلاش می‌کند تا خدمات بی‌منت و با شرایط آسان به محرومان ارائه دهد، گفت: از همه مردم و نیکوکاران می‌خواهم تا در این مسیر همچنان یاری گر کمیته امداد امام (ره) باشند و با سپرده‌گذاری در صندوق امداد ولایت این نهاد، شرایط مناسبی را برای حل مشکلات نیازمندان فراهم آورند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان کمیته امداد تسهیلات بانک مرکزی کمیته امداد گیلان صندوق امداد ولایت کمیته امداد امام انجام می شود استان گیلان سپرده گذاری قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان واگذار می‌شود.

امیر صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

کد خبر 747400

دیگر خبرها

  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی