Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، طی یک سال اخیر شرکت‌های خودروساز به دلایل گوناگونی از عدم تحویل به موقع خودروهای پیش‌فروش شده سر باز می‌زنند که همین امر موجب اعتراض بسیاری از مشتریان شده است. هر چند خودروسازان این بدعهدی را پای تحریم‌های صنعت خودرو می‌زنند اما شاهدیم خودروهایی هستند که در پارکینگ‌ها خاک می‌خورند در حالی که این شرکت‌ها دلیل آن را کمبود نقدینگی برای خرید قطعه از سوی قطعه‌سازان عنوان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین بیش از هزار مخاطب دغدغه‌مند در این زمینه با ثبت سوژه‌ای در سامانه «فارس من» درباره «سایپا برای فرار از سود تأخیر پراید 111 را جایگزین تیبا کرد» از تأخیر و عدم پلاک‌گذاری خودروی پراید ۱۱۱ می‌گویند و خواستار بررسی و رسیدگی به این موضوع هستند.

 

در این زمینه ثبت‌کننده این سوژه طی تماسی با بخش «فارس من» می‌گوید: در سال ۱۳۹۷ به منظور تکمیل وجه خودرو با صرف تمام سرمایه‌هایم اقدام به ثبت‌نام خودروی تیبا دوگانه با تحویل فوری کردم. سایپا وعده داد که خودرو را در موعد مقرر تحویل مشتریان می‌دهد اما هیچ خبری از آن نشد و تنها در حد وعده و وعید باقی ماند.

 

وی می‌افزاید: با گذشت چند سال از بدعهدی سایپا در تحویل خودرو، اوایل تیر ۱۳۹۹ این شرکت طی تماسی پیشنهاد طرح تبدیل تیبا دوگانه به دیگر محصولات مبنی بر تحویل خودرو ظرف یک هفته و پرداخت سود تأخیر داده شد. به این ترتیب درخواست جایگزینی تیبا به پراید ۱۱۱ را با اعمال شرطی مبنی بر ابطال قرارداد با عدم تعهد، ارائه دادم اما باز هم بدقولی این خودروساز را نظاره‌گر بودم.

 

این مخاطب با انتقاد به اینکه مسؤولان سایپا با توجه به آگاهی از عدم پلاک‌گذاری خودروی پراید ۱۱۱، این خودرو را جایگزین کرده است، گفت: سایپا با اذعان بر این موضوع که پلیس راهور آخرین مهلت پلاک‌گذاری این خودرو را پایان تیر ماه اعلام کرده، اقدام به فاکتور خودرو در این تاریخ کرد.

 

وی می‌افزاید: در طی بدقولی سایپا، برای تحویل خودرو از نمایندگی موردنظر پیگیری‌های لازم را انجام دادم متأسفانه به در بسته خورده و هیچ پاسخ قانع‌کننده‌ای را دریافت نکردم. جای سؤال دارد چرا مسؤولان سایپا، پراید ۱۱۱ را فاکتور کرده‌اند؟ هدف این شرکت از فاکتور خودروهایی که پلاک نمی‌شوند، چیست؟

 

ثبت‌کننده سوژه در پایان می‌گوید: سایپا خلاف قانون عمل کرده و مکلف است سود تأخیر خودروهای تحویلی را به مشتریان بپردازد زیرا سرمایه‌هایمان در این شرکت معطل مانده است و مشخص نیست که خودروها چه زمانی به دست‌مان برسد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خودروهای پیش فروش شده شرکت خودروساز سایپا تحویل خودرو مطالبه مردمی فارس من خبرگزاری فارس تحویل خودرو پراید ۱۱۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تأسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضائی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی «پ» البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالی‌که اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری «پ» البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور نموده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ گردید و مابقی نیز در دستورکار قرار دارد.

کد خبر 6098466

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۸ کشته در تصادف رانندگی جاده‌های فارس
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • کشف خودروی سرقتی پراید در بروجن
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس