Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی فرخزاد، معاون عمرانی استاندار در جلسه بررسی نحوه ایجاد پردیس های روستایی که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای ایجاد پردیس های روستایی باید بستر کار به گونه ای باشد تا زمینه حضور سرمایه گذار را مهیا کند.
فرخزاد با بیان اینکه پردیس های روستایی با واگذاری زمین رایگان و ارزان قیمت شکل می گیرد افزود: باید زمین مناسب با تسهیلات کم بهره در اختیار متقاضی قرار گیرد تا رغبت حضور برای احداث پردیس تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او تصریح کرد: البته توجیه مردم با مزایا و پیامدهای اقتصادی طرح می تواند در همراه کردن مردم هم موثر باشد که باید این کار در اولویت قرار گیرد.
معاون عمرانی استانداری قزوین یادآورشد: شناسایی روستاهای دارای ظرفیت برای اجرای طرح و وجود خدمات زیربنایی از ضرورت ها برای موفقیت در کار است.
او گفت: حتی الامکان باید زمین رایگان در اختیار متقاضی قرار گیرد تا هزینه اجرای طرح بالا نرود و توجیه اقتصادی داشته باشد.
فرخزاد اصافه کرد: باید تامین هزینه زمین به صورت اقساط باشد البته قیمت تمام شده استخراج و هزینه آماده سازی مشخص شود و با استدلال بتوانیم قیمت گذاری کنیم و گام عملی در احداث پردیس ها برداشته شود.
معاون عمرانی استانداری قزوین ادامه داد: اگر سرمایه گذار از روستاهای منطقه باشد با تخفیف ۴۰درصدی و خارج از استان با قیمت تمام شده محاسبه شود.
فرخزاد تصریح کرد: آورده متقاضی نباید در ابتدای کار هزینه شود که اصل کار بماند و روش شراکت و مشارکت بنیاد و سایر نهادها می تواند به تسریع در امور منجر شود.
معاون عمرانی استانداربیان کرد: واگذاری زمین به صورت اجاره به شرط تملیک از دیگر روش هایی است که می تواند به تسریع در امور منجر شود.

48

کد خبر 1450205

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین معاون عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ رستمی گفت: علاقمندان می‌توانند بعد از ظهر امروز از ساعت ۱۵ تا ۱۶ و فردا از ساعت ۱۵ تا ۱۸ از موزه تاریخ طبیعی زنجان بازدید کنند.

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان ضمن دعوت از عموم مردم جهت بازدید از موزه تاریخ طبیعی، افزود: موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان در ابتدای جاده تبریز، پارک جنگلی ارم واقع شده و نمونه تاکسیدرمی گونه‌های مختلف جانوری کشور در آنجا نگهداری می‌شود.

موزه تاریخ طبیعی زنجان که از لحاظ ساختمان و طبقه بندی نمونه‌های جانوری و گیاهی و نوع گونه‌های جمع آوری شده یکی از موزه‌های طبیعی در خور توجه در سطح کشور است و با اقداماتی که انجام گرفته در این مرکز بیش از ۵۸ نمونه از پستانداران، ۱۰۳ نمونه از پرندگان، ۲۶ نمونه از خزندگان، ۱۷ نمونه انواع ماهیان و ۱۲۰ نمونه از حشرات مختلف جمع آوری و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده شده است.

در این موزه، نمونه‌های نادر گیاهی، جانوری و کانی استان زنجان جمع آوری و به صورت نمایشگاهی که نمایانگر اکو سیستم متنوع استان است، طراحی و ارایه شده است.

از گونه‌های موجود در موزه تاریخ طبیعی زنجان می‌توان به ۱۵ گونه گیاهی، ۳۸ گونه فسیل بی مهرگان، بیش از ۳۰ گونه فسیل گیاهان، ۷۶ گونه سنگ و کانی، ۱۹ گونه اسکلت و بالغ بر ۵۵ گونه از سایر بندپایان اشاره کرد.

در موزه تاریخ طبیعی زنجان غرفه‌هایی که نمایانگر اکوسیستم‌های متنوع استان است طراحی و به صورت بسیار زیبایی مجسم شده و همچنین نمودی از غار‌های آهکی و تشکیلات استالاگیت و استالاگمیت استان به نمایش گذاشته شده است.

موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان به منظور حفظ و در معرض نمایش گذاشتن گونه‌های جانوری و گیاهی، سنگواره‌ها و نمونه‌هایی از برخی کانی‌ها و سنگ‌های معدنی موجود در استان، در سال ۱۳۷۳ افتتاح شد.

دوم اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی زمین پاک و سه تا ۹ اردیبهشت ماه به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است.

شعار هفته زمین پاک در سال ۱۴۰۳ " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" است.

دیگر خبرها

  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • آتش نشانی هم سرباز می گیرد