Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از جی اس ام،مدیر عامل سه شرکت فیسبوک، توئیتر و گوگل در برابر مجلس سنای آمریکا حاضر شدند تا به سوالات نمایندگان پاسخ دهند. بر اساس گزارش‌ها این جلسه بر ماده ۲۳۰ از لایحه نزاکت در ارتباطات و آن‌چه که شرکت‌ها در قبال انتشار آنلاینش باید پاسخگو باشند تمرکز داشت. سطح تنش‌ها میان شرکت‌های بزرگ فناوری و دولت آمریکا در چند وقت اخیر زیاد شده و با توجه به انتخابات پیش رو شرایط حتی بدتر از قبل به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران عامل فیسبوک و توئیتر اخیرا به خاطر عملکرد خود در موضوع مقاله نشریه نیویورک پست به مجلس احضار شده بودند. شبکه‌های اجتماعی در چند وقت اخیر نسبت به نشر اطلاعات گمراه‌کننده واکنش جدی‌تری داشته‌اند. فیسبوک به‌تازگی شبکه‌ای از حساب‌های کاربری را مسدود کرده و توئیتر نیز در روزهای منتهی به انتخابات آمریکا رفتار مشابهی داشته است.

مارک زاکربرگ و جک دورسی حالا در جلسه‌ای سه و نیم ساعتی به سوالات نمایندگان سنا پاسخ داده‌اند. بسیاری از سیاست‌مداران مدعی‌اند که مصونیت این شرکت‌ها در برابر اقدام قضایی موجب شده آن‌ها رفتار درستی نداشته باشند. در حال حاضر نمی‌توان این شرکت‌ها را به‌خاطر محتواهایی که روی پلتفرم‌شان منتشر می‌شود یا محتواهایی که آن‌ها از این پلتفرم‌ها پاک می‌کنند، مورد تعقیب قرار داد. به همین خاطر نمایندگان می‌گویند در این زمینه خلا قانونی وجود دارد.

 

استاد دانشگاه ییل، فیونا اسکات مورتون، می‌گوید ماده ۲۳۰ به کسب و کارهای دیجیتالی اجازه انتشار محتواهای کاربران را می‌دهد ولی آن‌ها را در قبال پیامدهای آن مسئول نمی‌شناسد. این ماده در ابتدا برای جلوگیری از تعقیب قضایی سرویس‌دهندگان اینترنتی وضع شده بود. ولی حالا به حفره‌ای قانونی برای رسانه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

سیاست‌مداران می‌گویند این قانون منسوخ شده و باید تغییر کند. دموکرات‌ها باور دارند که باید جلوی انتشار اطلاعات گمراه‌کننده گرفته شود و شبکه‌های اجتماعی در برابر آن‌ها مسئول باشند. جمهوری‌خواهان اما معتقدند که این قانون قدرت زیادی را در اختیار شرکت‌های فناوری قرار داده و کنترل آزادی بیان را در اختیارشان گذاشته است.

با این وجود، جک دورسی، مدیرعامل توئیتر، از این ماده دفاع کرد. او گفت ماده ۲۳۰ مهم‌ترین قانون در حمایت از آزادی بیان اینترنتی است. منتها نمایندگان در پاسخ این صحبت‌ها خواستار توضیح درباره چگونگی حذف و برچسب‌گذاری پست‌ها در توئیتر شدند.

مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک، نیز اذعان داشت که این قانون به شکل‌گیری اینترنت و آزادی بیانی کمک کرده که ما امروز آن را می‌شناسیم. ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل، افزود: «ما صرفا از طریق چارچوب‌های قانونیِ مشخصی مثل ماده ۲۳۰ می‌توانیم دسترسی آزاد به دامنه گسترده‌ای از اطلاعات را ممکن کنیم.»

در نهایت به نظر می‌رسد که ماده ۲۳۰ به دلایل مختلف تحت فشار گسترده‌ای از سوی هر دو حزب قرار دارد. ولی باید ببینیم که طرفین بر سر چه تغییراتی با یکدیگر به توافق می‌رسند و آینده پلتفرم‌های آنلاین چه شکلی پیدا خواهد کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فیسبوک توئیتر گوگل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات اظهار کرد: در تمامی دنیا دور دوم انتخابات نسبت به دوره نخست آن شاهد مشارکت کمتری هستیم و امر غیر عادی نیست.

او افزود: انتخابات در تهران انتخابات بین کسانی است که پایبند نظام هستند و فرقی ندارد کدام یک از کاندید‌ها راهی مجلس شوند البته نباید از اهمیت شرکت در انتخابات دور دوم مجلس غافل شد.

سفیر اسبق کشورمان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: مجلس علاوه بر کارکرد قانون گذاری وظیفه نظارت بر دستگا‌های اجرایی را دارد چرا که پول و قدرت در این نهاد‌ها نهفته است و مجلس باید مراقب باشد تا فسادی در این مجموعه‌ها صورت نگیرد.

او ادامه داد: برای اینکه مجلس نقش نظارتی و ضد فساد خود را به خوبی ایفا کند در ابتدا باید زمینه ایجاد فساد را در میان نمایندگان از بین ببرد و اگر نماینده‌ای دچار تخطی در این زمینه شد باید به شدت با او برخورد شود و به عبارتی دیگر مجلس باید از فساد ایمن باشد.

قدیری ابیانه گفت: از زمانی که نمایندگان وارد مجلس می‌شوند فساد به سمت آنها هجوم می‌آورد و وعده‌های آنچنانی به آنان داده می‌شود و برخی درخواست‌های عجیب از آنان دارند. البته مردم افراد خوبی را انتخاب کرده اند، اما با این حال باید مراقب بود و تضمینی وجود ندارد که فردی که در گذشته مرتکب فساد نشده در آینده نیز از آن مصون باشد.

این فعال سیاسی در پایان گفت: همچنین نمایندگان باید در بدو ورود به مجلس و آغاز به کار مجلس دوازدهم به ریشه‌یابی مشکلات کشور پرداخته و راه حلی برای آن‌ها پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • نمایندگان پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی احضار شدند
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • بازتاب یک بازی پُرحاشیه؛ نمایندگان پرسپولیس و سپاهان در کمیته انضباطی
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم