Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل اصلانی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه حدود ۲۰ فرد حقیقی و شرکت حقوقی در استان مدعی تولید دارو برای درمان کرونا شده‌اند، تاکید کرد: تاکنون هیچیک از آنها در این زمینه مجوز نگرفته‌اند.

وی با بیان‌اینکه این ادعاها باید مستندسازی و راستی‌آزمایی و در کمیته علمی مقابله با کرونا مطرح شود تا مورد آزمایش‌های مختلف قرار بگیرد، تاکید کرد: تا زمانی که این داروها مجوز و تاییدیه لازم را نگیرند و اثربخشی آنها اثبات نشود، اجازه تولید ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته اصلانی، برای برخی از کاسبان کرونا و مدعیان، بدلیل‌اینکه قبل از گرفتن مجوز و تاییدیه اقدام به فروش و گرفتن مبالغ کلان از بیماران کرده‌اند، پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی همچنین با بیان اینکه در زمان حاضر داروی "رمدسیور" برای بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان بستری هستند، تجویز می‌شود، خاطرنشان کرد: این دارو توسط سه شرکت داخلی تولید و با توجه به تعداد بیماران در بیمارستان‌ها، سهمیه‌بندی و در داروخانه‌های بیمارستانی توزیع می‌شود و کمبودی هم در این زمینه نداریم.

نیاز مردم اصفهان به ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده بطورکامل برطرف شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین تاکید کرد: نیاز مردم استان به اقلام محافظتی در برابر کرونا یعنی ماسک سه‌لایه و پارچه‌ای و انواع مواد ضدعفونی‌کننده بطورکامل برطرف شده است و در زمان حاضر مشکلی در این زمینه نداریم.

با بیان‌اینکه در ابتدای شیوع بیماری کرونا یعنی اسفند سال گذشته، سه شرکت تولید ماسک با تولید حدود ۶۰ هزار قطعه در روز فعال بودند، افزود: در زمان حاضر ظرفیت تولید ماسک سه‌لایه در استان در صورت تامین کامل مواد اولیه حدود ۶ میلیون قطعه در روز توسط ۵۱ شرکت است.

اصلانی با اشاره به اینکه اصفهان، وظیفه تامین ماسک ۲۵ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور را از فروردین تا شهریور امسال برعهده داشته است، اظهار داشت: در زمان حاضر نیاز مراکز درمانی استان به ماسک سه‌لایه جراحی بطورکامل برطرف شده و در داروخانه‌ها نیز برای استفاده عموم مردم به اندازه کافی در دسترس است.

وی با تاکید براینکه ماسک سوپاپ‌دار فقط در صنعت کاربرد دارد و افراد عادی، بیماران و کادر درمان بویژه برای کرونا نباید از آن استفاده کنند، تصریح کرد: میزان تولید "ماسک N۹۵" که دارای ۴ تا ۷ لایه است نیز از ۲ هزار به ۲۰۰ هزار قطعه در روز در استان اصفهان رسیده است و نیمی از نیاز کشور را تامین می‌کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه قیمت ماسک سه لایه در سال گذشته حدود۲۵۰ تومان بود، خاطرنشان کرد: قیمت آن در اواسط اسفند پارسال به ۵۰۰ تومان و در تیر امسال به ۷۰۰ تومان رسید و در زمان حاضر با قیمت مُصوب یکهزار و۳۰۰ تومان به فروش می‌رسد و مواد اولیه در قیمت آن تاثیر دارد.

وی با تاکید براینکه تامین و تولید ماسک سه‌لایه با سازمان صنعت، معدن و تجارت است، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز بعنوان مطالبه‌گر جدی در این زمینه مطرح است.

اصلانی به ماده اولیه تولید ماسک سه‌لایه یعنی "مِلت بلون" اشاره و اضافه کرد: این ماده بطور محدود و در یک کارخانه در همدان تولید می‌شود به همین دلیل می‌کوشیم تا چند واحد تولیدکننده ملت بلون برای رفع نیاز در اصفهان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وظیفه نظارت بر توزیع دارو و ماسک در داروخانه‌ها را بر عهده دارد، تصریح کرد: بر اساس دستور دادستان اصفهان، ماسک سه‌لایه جراحی فقط باید در داروخانه‌ها و مراکز عرضه تجهیزات پزشکی دارای مجوز از دانشگاه علوم پزشکی به فروش برسد و ماسک عرضه شده در سوپرمارکت‌ها و بازار مورد تایید ما نیست.

وی با اشاره به اینکه از ۵۱ شرکت تولیدکننده ماسک در اصفهان تاکنون ۱۵ شرکت تذکر گرفته‌اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها موظف به تولید ماسک سه‌لایه با کیفیت طبق استانداردهای موجود هستند و اگر مردم با موارد بی‌کیفیت مواجه شدند آن را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در باره چگونگی توزیع ماسک در داروخانه‌ها نیز گفت: حدود ۹۰۰ داروخانه در استان زیر پوشش این معاونت قرار دارد و از بین آنها ۴۲۰ داروخانه در کلانشهر اصفهان است و توزیع ماسک در آنها بر اساس جمعیت انجام می‌شود.

به گفته اصلانی، بر اساس ارزیابی صورت گرفته تا سی ام مهر امسال ۹۸.۲ درصد از داروخانه‌های اصفهان انواع ماسک را داشتند و به قیمت مُصوب می‌فروختند.

وی همچنین در باره ماسک پارچه‌ای اظهار داشت: در زمان حاضر هیچ مشکلی در این پیوند نداریم و با توجه به وفور ماسک سه‌لایه، میزان خرید نیز آنها کاهش یافته است.

اصلانی با بیان اینکه بر اساس تحقیق انجام شده ماسک پارچه‌ای به میزان ۹۵.۵ درصد می‌تواند آنفلوآنزای پرندگان را مهار کند، تاکید کرد: ماسک‌های موجود در بازار یعنی سه‌لایه و پارچه‌ای برای استفاده در روزهای تشدید آلودگی هوا نیز مناسب است.

وی در باره مواد ضدعفونی‌کننده نیز با یادآوری اینکه در اوایل شیوع بیماری کرونا ناگهان با افزایش یکصد برابری مصرف این مواد مواجه شدیم، گفت: همین امر باعث شد تا در روزهای اولیه با کمبود آن مواجه شویم اما با اقدام‌های انجام شده و ورود شرکت‌های تولیدی در این زمینه، از هفته سوم اسفند به ثبات رسیدیم و از فروردین امسال با عرضه مناسب آن در داروخانه‌ها مواجه و حتی از اردیبهشت امسال قادر به صادرات آن بودیم.

وی با بیان‌اینکه در روزهای نخستین شیوع کرونا با توجه به نیاز شدید به مواد ضدعفونی‌کننده ۳۸ مجوز برای واحدهای تولیدی در این زمینه صادر شد، اضافه کرد: اما در زمان حاضر با ثبات ایجاد شده در بازار ۶ شرکت در این زمینه فعالند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینک یکی از شرکت‌های تولید مواد ضدعفونی‌کننده در اصفهان در هر روز قادر به تولید ۵۰ تُن ژِل ضدعفونی‌کننده است، افزود: یکی از شرکت‌ها نیز توان تولید ۱۵ هزار لیتر الکل در روز را دارد اما با توجه به اینکه بازار از این مواد اشباع شده است برخی از شرکت‌ها شاید یکی دو روز در ماه، بیشتر در این بخش کار نکنند.

اصلانی تاکید کرد: در زمان حاضر هیچ مشکلی از نظر مواد ضدعفونی‌کننده بر پایه الکل در استان اصفهان نداریم.

عرضه انسولین در داروخانه‌ها فقط با نسخه پزشک

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه عرضه انسولین در داروخانه‌ها فقط با نسخه پزشک انجام می‌شود و فروش آن بصورت آزاد، ممنوع و تخلف است، اظهار داشت: از آبان سال گذشته بدلیل برخی مسائل پیش آمده، ناچار به سهمیه‌بندی انسولین شدیم اما در ۲ هفته گذشته با کمبود آن در اصفهان مواجه نبودیم.

وی با تاکید براینکه ما در اصفهان جایی مانند بازار ناصر خسرو نداریم، افزود: در زمان حاضر اطلاعات سهمیه قلم انسولین، تعداد بیماران مبتلا به دیابت و بیمه‌ها را در استان بطورکامل در اختیار داریم و مدیریت لازم صورت می گیرد.

اصلانی، میزان قلم انسولین"نوومیکس" فروش رفته در ۱۰ ماه گذشته(از دی پارسال تا مهر امسال) در استان اصفهان را ۱۰۸ هزار جعبه و قلم "نورپید" را نزدیک به ۸۰ هزار جعبه(پنج تایی) اعلام و اضافه کرد: در زمان حاضر چهار هزار جعبه نوومیکس و پنج هزار و ۳۰۰ جعبه نورپید در انبار شرکت‌های پخش داروی اصفهان موجود است.

وی با بیاناینکه در کشورمان دو نوع انسولین مصرف می‌شود، توضیح داد: یک نوع آن تولید داخل و از نوع "رگولار" است که سه کارخانه داخلی آن را تولید می‌کنند و بدلیل اینکه زیاد از آنها استفاده نمی‌شود بیشتر جنبه صادراتی دارد.

اصلانی با اشاره به اینکه تا سال ۹۲ بیشتر مصرف انسولین در کشور از نوع رگولار بود، افزود: اما از آن سال به بعد مصرف بیماران بیشتر به سمت قلم انسولین از جمله نوومیکس، نورپید و گلارژن رفت.

وی با بیان اینکه اصفهان درصدد راه اندازی کارخانه تولید قلم انسولین بود اما مورد موافقت قرار نگرفت، خاطرنشان کرد: قرار بود کار تولیدی یک کارخانه از اسفند پارسال در کشور در این زمینه شروع شود اما هنوز این کار صورت نگرفته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با اشاره به اینکه سهمیه اولیه استان در زمینه واکسن آنفلوآنزا حدود ۷۵ هزار دوز بود، گفت: این واکسن، افراد واجد اولویت از جمله کادر درمان، زنان باردار، بیماران دارای ایمنی پایین و برخی از افراد زیر پوشش بهزیستی و زندانیان را پوشش داد اما هنوز یک واکسن هم در سطح داروخانه‌ها توزیع نشده است.

وی اضافه کرد: هنوز سهمیه داروخانه‌ها اختصاص نیافته و در سراسر کشور نیز به همین شکل است.

اصلانی با بیان اینکه ۹۷ درصد از داروی مورد نیاز کشور از تولید داخل تامین می‌شود، تاکید کرد: کشورمان از نظر تولید دارو وضعیت خوبی دارد که در دوران شیوع کرونا این موضوع به اثبات رسید.

وی در باره رسیدگی به تقاضا برای مجوزهای دارویی و تولیدی نیز تصریح کرد: برخی از درخواست‌ها غیرمنطقی است اما بطورکلی اگر درخواستی دارای اطلاعات و مستندات کافی و کامل باشد روند رسیدگی به آن در کوتاهترین زمان ممکن صورت می‌گیرد و حتی در ۲۴ ساعت هم مجوز صادر کرده‌ایم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه ما با کسی تعارف نداریم و حتی مدیری بدلیل طولانی شدن فرایند رسیدگی به برخی درخواست‌ها، تغییر کرده است، افزود: مجوزهایی مانند غذا و داروی گیاهی نیز توسط این معاونت صادر می‌شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون بیش از ۶۲۰ هزار نفر در کشور بطور قطعی به کرونا مبتلا شده که از بین آنها ۳۵ هزار نفر جان باخته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا اصفهان سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخبار کنکور مواد ضدعفونی کننده تولید ماسک سه لایه تاکید براینکه داروخانه ها زمان حاضر قلم انسولین پارچه ای شرکت ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند